19 Mars

Förlåt för min lilla tystnad denna veckan, men det har varit fullt fokus på att skriva mitt slut-PM i denna kurs! Nu är det inskickat och klar så nu blir här snart som vanligt igen! Ha det så bra så hörs vi snart igen! Kramar!

16 Mars

Jag älskar Tradera, det går verkligen att göra värdelns fynd där! Här ovan ser ni mitt senaste, åh vad jag ska vara fin i vår! Jag älskar Malene Birger, men det är tyvärr oftast för dyrt för min studentkassa. Jag har gjort flera fynd med Malene Birger-kläder där. Förutom denna så äger jag också en underbar trenchcoat, en kjol och en skjorta från henne. En människas skräp är en annan människas guld!

15 Mars

Idag var det dags för mina kvistar att åka ut, de blev tråkiga och började drössla, men viden var fortfaande fin, så jag klippte ner den och gjorde lite fint av den istället.
Helgen har varit lugn och skön. Jag har en del att plugga just nu så det är i princip det jag har gjort. Har ni haft en bra helg? 

13 Mars

Igår var jag och Tobias på Ståuppklubben för första gången med Alfred som bjöd med oss. Det var riktigt trevligt, vi åt där innan det började. Tyvärr fick vi inga sittplatser vid scenen sen så vi fick stå, men det gjorde inte jättemycket. Komikerna var roliga, men huvudakten var tyvärr inget att hänga i granen. Huvudakten var igår Aron Flam, som vissa av er kanske känner till. Han kom inte med så många roliga skämt och dessutom var mycket han sa väldigt opassande. När det är ståupp så räknar en ju ändå med att det är lite opassande och över gränsen, men hans framträdande var på många vis bara respektlöst och långt över gränsen. Han började driva med en tjej i publiken och en kommentar som hon sa, sedan slutade han aldrig, inte förrän en annan tjej i publiken fick säga till honom att sluta. Så det var ju lite trist, men annars var det en kul kväll.
 
Nu ska jag sätta mig med mitt PM som ska in på torsdag nästa vecka, jag är verkligen inte taggad. Men det är detta som ger mig betyg i kursen så det är viktigt att det blir gjort helt enkelt. Ikväll ska jag nog bara mysa i soffan med min bok! Vad gör ni idag?

11 Mars

Hej vänner! Idag har jag varit produktiv kan jag tycka. Jag gick upp vid 8 och tog mig till gymmet för lite löpning (idag gick det bra!) och armträning. När jag hade duschar så pluggade jag lite innen jag begav mig ner till stan för att träffa fina Linnéa. Nu har jag precis pluggat en stund till och borde snart koka lite ris till linsgrytan som jag tog fram ur frysen imorse. Jag tänkte höra om det finns något intresse från ert håll att jag skriver lite om studieteknik, eller snarare hur min studieteknik ser ut?

10 Mars

Såhär såg jag ut igår. Stickad tröja och skjorta kommer från H&M, byxor från Monki och skor från Scorett.
 
Telefonen började trots allt fungera igår igen. Den gick igång av sig själv efter ett par timmar, så det var ju faktsikt skönt! Nuu får vi hoppas det håller i sig också. Jag ska iväg till skolan nu, men vi hörs senare!

9 Mars

Snart kommer nog blommorna även här!
 
Alltså, denna morgonen... Jag var så taggad när jag vaknade. Jag tog på mig gymkläderna och gick iväg till gymmet i det fina vädret. Väl på gymmet ställde jag mig på löpbandet och det gick bra, i ungefär tre minuter... Därefter fick jag så mycket håll! Är det någon som vet vad detta kan bero på? Jag hade inte ätit innan så jag tror inte det beror på det. Det är andra gången detta händer. Ibland får jag lite håll, men det brukar gå över bra jag tar det lite lugnare och andas ordentligt. Men de här två gångerna har det varit så ihållande och hålli i sig väldigt länge också. Jag gick av löpbandet och tränade lite mage istället och testade en gång till innan jag gick hem, men det gick verkligen inte, hållet höll i sig hela vägen hem sen... Det fick vara som det var och jag får ge det ett nytt försök imorgon helt enkelt. Well, i omklädnignsrummet skulle jag kolla var klockan var på min mobil och den var stendöd, trots att jag har batteri kvar. Ibland gör den så men går att starta efter ett tag igen, den startar definitivt sig när man sätter i den i uttaget eller datorn, men inget funkar, den är fortfarande helt död. Just nu siter jag i kö till kundtjänst. Jag hade köplats 21 när jag kom in och är nu nere på 9 så det är väl snart min tur... Vi får väl hoppas att resten av dagen blir bra! Nu blev det ett långt och tråkigt inlägg: Jag försöker alltid vända det negativa till något positivt, så att jag inte kunde springa medförde ju faktiskt att jag fick träna magen lite mer och att telefonen inte funkar har väl säkert sin mening det också! Det är åtminstone sol ute och det är helt underbart! Våren är på väg!

8 Mars

Gårdagen var supertrevlig, men jag glömde såklart att ta kort så ni får hålla er till godo med bara text. Vi åt champinjonsoppa till förrätt, baconlindad, fylld fläskfilé till huvudrätt och en supergod pannacotta till efterrätt. Receptet till den finns här. Jag hade passionsfrukt till istället för bären som i receptet. När vi hade ätit så spelade vi lite Injustice på Playstation sen spelade vi Med andra ord följt av Geni. Hade ni en bra lördagskväll?

7 Mars

Igår spenderade jag kvällen i soffan med ett glas vin och en bra bok. Idag förbereder jag inteför middag med två vänner till mig och Tobias: mycigt ska det bli och bilder kommer! Ha en fin lördag!

6 Mars

Bildkälla
 
Morgonen började med ett löppass följt av lite benträning. Jag har en känsla av att jag inte kommer kunna gå imoron haha! När jag kom hem så stekte jag bananpannkakor (tyvärr inte lika fina som de på bildern!) och gott var det! Det var ett tag sedan jag gjorde det. Sedan har jag bara tagit det lite lugnt, nu ska jag snart ut. Jag och Tobias tänkte kolla lite böcker i en second hand-affär. Jag är ute efter uppföljaren till den jag håller på med nu, den finns inte på biblioteket så jag tänkte kolla second hand först innan jag köper en helt ny kopia. Kvällen blir lugn annars. Vad gör du idag?
RSS 2.0