20 Januari

Hej vänner! Det har varit en händelserik dag idag. Först var det den första föreläsningen på masterprogrammet. Det var väldigt intressant och det visade sig att kursen är seminariebaserad. Detta innebär att vi enbart kommer ha seminarium med massor att läsa inför varje tillfälle. Jag tror nog att det kommer bli väldigt lärorikt, det gäller att lära sig prioritera ordentligt när det är så! Jag ser verkligen fram emot att få igång hjärnan igen, speciellt nu när jag läser något som jag verkligen är intresserad av! 
 
Efter föreläsningen så åkte jag hem och började läsa (såklart!). Vid 15:30 var det dags för mig att gå till naprapaten (för första gången i mitt liv). Jag har nämligen haft lite problem med min nacke ett tag nu. Det började med att jag fick nackspärr förra måndagen som ännu inte släppt helt. Han knäckte och hade sig, han lyckades få rätt på alla leder och kotor, men musklerna hanns inte med fullt ut, så det blir ett återbesök nästa vecka. Oavsett så är jag helt öm nu där han höll på, men jag hoppas att det känns bättre imorgon.
 
DEtta blev väldigt detaljerat och personligt idag, det brukar det ju inte vara, men ibland så får det bli så! Nu ska jag äta lite morötter och ägna mig åt lite nöjesläsning innan det är dags att sova. Imorgon ska jag provjobba i receptionen som jagj var på intervju för.

19 Januari

Då har januari kommit med stormsteg. Jag är tillbaka i Göteborg igen, där jag imorgon påbörjar ett nytt äventyr. Jag ska läsa en master i offentlig förvaltning med inriktning ledning och styrning, Jag ser verkligen fram emot det! Det ska bli kul med studier igen efter ett kort uppehåll. Snart ska jag åka ner i stan för en intervju om ett extrajobb, vilket jag också verkligen ser fram emot! Jag vill önska er alla en trevlig start på veckan och nu när jag är tillbaka i Göteborg igen med fullt fungerande internet så kanske mina bloggrutiner kan bli lite mer normala igen!
RSS 2.0