17 April

Jag älskar verkligen Rituals och så här fint packeteras deras nya duschskum i limited edition. Den luktar verkligen magiskt och jag är nästan lite sugen på doftpinnarna också. Har ni inte testat deras duschskum tidigare, gör dem omdeldebums! Jag lovar att ni blir fast!

15 April

Alltså, jag har verkligen haft en superproduktiv dag, jag vet inte vad det har varit med mig idag! Jag har åkt till ICA och handlat mat för idag och imorgon, jag har gjort klart min del i arbetet som ska vara klart på måndag (!), jag har varit på gymmet och tränat, jag har rymt upp lite här hemma. Nu är det bara damsugningen klar sedan ska jag bara slappa i soffan hela kvällen! Vad har ni gjort denna regninga och tråkiga onsdag? 

14 April

Idag blev det en ny frisyr! Jag var hos bästa Karolina på Salong Alexandra här i Göteborg. Om ni bor här rekommenderar jag verkligen dem! Det är en ekologisk salong som bara använder sig av skonsamma produkter i allt från hårfärg till schampo och stylingprodukter. Jag värderar detta högt när jag väljer frisör, dels för min egen skull och dels för att inte spola ner en massa skit i avloppet och för att frisörerna ska slippa alla kemikalier som de annars får utstå. Att det är två unga och trendmedvetna tjejer som jobbar där är bara en stor bonus! Så, om ni bor i Göteborg tycker jag verkligen att ni ska kolla in dem!

13 April

I början på varje vecka brukar jag planera vad vi ska äta under de kommande dagarna. Oftast åker vi också och handlar allting då. Så här ser vår matsedel ut för veckan. Vad ska ni äta för gott?

12 April

I veckan så bokade jag och Tobias en resa till Istanbul, det ska verkligen bli så kul! Vi har faktiskt aldrig åkt någonstans bara vi två, så det ska bli helt fantastiskt! Det var ju ett långt år på sätt och vis när jag var nere i Helsingborg och prakiserade sedan jobbade, nu förtjänar vi att bara dra iväg och njuta lite! Vi åker den 3 juni och är då alltså borta på Tobias födelsedag, vilket blir perfekt! Är det någon av er som har varit där och har ni tips på vad vi borde göra eller något vi absolut inte får missa?

12 April

Hej vänner! Hjälp vad det har varit tyst här ett tag! Det har inte varit med meningen kan jag säga! Det har varit väldigt mycket med jobb och skola nu på det senaste vilket har gjort att ni har hamnat i skymundan tyvärr! Men nu är jag redo igen. Jag läser en fantastiskt rolig kurs nu och det finns så mycket tankar kring den som jag vill dela med mig av. Delvis är jag inspirerad av en gammal klasskamrat, Apollonia, som skirver mycket bra och tänkvärda saker kring ledarskap och så klart av mina egna intressen kring detta. Det jag kommer skriva om kommer väl mest handla om den offentliga sektorn då det är däri mitt intresse ligger. Jag hoppas att ni kommer tycka det är lika kul som jag! Men jag kommer fortfarande skriva om allt annat som jag brukar skriva om. Vi hörs snart igen!
RSS 2.0