31 Oktober

Igår var jag och fixade mina naglar hos bästa Meggie. Denna gången blev det rosa glitter och små pärlor!

29 Oktober

Jag måste bara ge er ett tips! Jag köpte dessa vantar igår. De är supermjuka inuti och man kan använda dem till sin touchtelefon. Otippat nog så köpte jag dem på Jysk för 65kr!

27 Oktober

En dag i juni, strax efter midsommar, kanske till och med midsommardagen så var vi på Sofiero och njöt av sommaren. Det är härligt att titta tillbaka nu när det är kallt och mörkt ute! Det blir snart sol och värme igen!
 

26 Oktober

Igår var jag och Tobias på Cabaret Candy Club med Frida och Niklas. Här kommer lite bilder!
 

22 Oktober

Hej mina vänner! Idag har det varit en intensiv dag på jobbet fullt av en massa möten, men det har varit skoj! Efter jobb så tränade jag med Frida. Nu har jag precis duschat och krupit ner i sängen för en myskväll. Ha det fint kära ni!

21 Oktober

Royal Pains är en serie som jag tycker mycket om att ttitta på. Brook D'rosar spelar Paige i serien och hon är alltid fantastiskt snyggt klädd! Ni borde se den för att se alla hennes underbara kreationer!

21 Oktober

Till lunch idag blev det en god, gratis tomatsoppa på Café Birger och en föreläsning om Finland och Sverige rent historiskt av Dick Harrisson. En lunch helt i min smak!

20 Oktober

Idag är det exakt fyra månader sedan min syster gifte sig, så här får ni en liten bildbomb eftersom ni inte fått se något innan.
 

18 Oktober

Idag har jag varit duktig och jobbat. Det var väldigt kul, jag jobbade nämligen med baktävlingen jag skrev om för någon dag sedan. Det gick jättebra! Fler än väntat gick och smakade. Vinnaren blev Dunkers med en fantastisk god muffin!

17 Oktober

Lampa//Stol//Bord//Matta
 
Nu på hösten blir jag så sugen på ny inredning och desa saker är vad jag vill ha mest just nu. Lampan är i själva verket på väg hem till mig just nu! Vi behöver verkligen ett nytt bord och nya stolar då våra var en provisorisk lösning som vi nu har haft i tre år(!). Nej, nu är det dags att förnya!
RSS 2.0