23 Juli

Jag är å sjukt sugen på en ny soffa, gärna en bäddsoffa som är bra när man har gäster. Denna står högt upp på min önskelista. Kanske en namnsdagspresent till mig själv? Haha!  Ni hittar den här!
 

22 Juli

Detta är den 16:e dagen i rad som jag jobbar, kan ni tänka er det? Tiden går så fort och jag hinner inte ens säga hej förrän dagen är över känns det som! Det har varit en ganska hektisk sommar så långt, att klämma in jobb på tre olika ställen inom loppet av tio veckor är väl ganska bra jobbat? Men det tar såklart på krafterna! Jag och Tobias hoppas på att få komma iväg en vecka i slutet av sommaren och bara njuta lite innan det är dags för nästa äventyr, vad det nu än blir!

6 Juli

Precis som jag ska bli bättre på att blogga så ska jag också bli bättre på att instagramma! Om ni vill följa mig där så heter jag @ehmaa och en spännande sak är att jag nästa vecka instagrammar för Helsingborgs stad, det är ett konto som alla borde följa, speciellt nästa vecka på @helsingborgsstad!

3 Juli

 
God förmiddag vänner! På jobb har jag varit sedan klockan åtta och det är en lång dag som fortfarande väntar. Om det inte ösregnar när jag har slutat skulle jag kunna tänka mig att ta en joggintur. Det är så skönt och avslappnande efter åtta timmars arbete. Men nu vill jag ha er hjälp med en sak: Vad vill du se mer av i min blogg?

2 Juli

Okej, jag erkänner, jag är sämst! Jag har ju totalt tappat bort bloggandet vilket är fy på mig! Förlåt, förlåt! Jag ska bättra mig och snart någon dag kommer bilderna från min systers fantastiska bröllop ut!
RSS 2.0