25 Januari

Bild av Jeanna Hayes
 
Ikväll blir det matlagning och middag med två av mina närmsta vänner, sedan ska vi väl spela lite spel och ha kul. Ha en trevlig kväll allesammans!

25 Januari

Igår köpte jag mig ett par nya träningsskor från Nike (med memory foam i sulan!!) på Stadium. Nedsatta från 899 till 499, perfekt! Mina gamla var ändå lite väl gamla så det var dags att förnya sig! Så snart bär det av till gymmet för att inviga dessa!

21 Januari

Okej, jag behöver er hjälp. Jag vill väldigt gärna gå och klippa mig och fixa till mitt hår lite. Men jag har blivit trött på alla vanliga frisörer som använder en massa kemikalier som sedan går ut i vårt avlopp och det känns inte längre helt okej tycker jag. Det finns ju vissa ekofrisörer och jag skulle absolut kunna tänka mig att testa, men de flesta bleker inte och jag skulle vilja ha ljusare hår, gärna slingor... Men samtidigt så måste jag ju inte ha ljusare hår, jag gör hellre något för hela vår miljö, som desutom är bra för mig också! Har du varit hos en ekofrisör och hur var det?

21 Januari

Bildkälla
 
Okej, nu kör vi, glöm inte Ida Wargs 10 veckors löputmaning, den hakar ni väl på? ;)
 

21 Januari

I fredags var vi och såg Hundraåringen och jag tyckte den var väldigt rolig. Jag har ju läst boken också och som vanligt är den ju mycket bättre än filmen. Men för att vara svensk så var filmen väldigt rolig och välgjord. Robert Gustafsson gjorde rollen väldigt bra!

20 Januari

Då var första dagen som praktikant på Helsingborgs kontaktcenters miljöbyrå och Europa-direkt avklarad och det käns väldigt bra. Som vanligt blir det lite smått rörigt när man kastas in i pågående projekt, men det är bara kul och jag är taggad till tänderna, jag tror verkligen detta kommer vara rätt plats för mig och att jag kommer ha superkul under vårterminen. Jag ska försöka blogga på som vanligt, men idag har det verkligen varit full rulle med praktik följt av mat och sedan dejt med Frida hos henne. Men nu är det dags att sova och ladda om inför en ny dag! Vi hörs!

18 Januari

Jag vill bara tipsa er som har sådär 400kr till övers för en fantastisk maxikjol om denna. Den är underbart fin tycker jag och hade gärna köpt den själv om jag inte hade velat spara lite pengar ;)
 

18 Januari

Igår var det min sista skoldag på obestämd tid. Jag hade mitt uppsatsseminarium som gick bra och sedan var det lite av en sista klassfest på kvällen. Idag har jag mest slappat och imorgon åker jag till Helsingborg för att på måndag påbörja min praktik, det ska bli otroligt spännande. Alltså inget plugg denna terminen och inte i sommar heller, sen får vi väl se vart hösten tar oss. Master eller inte, det är frågan!

16 Januari

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Lumene är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till budgetsmink och jag har hittat ett nytt guldkorn, nämligen deras triple stay foundation. Jag har den matta varianten men det finns en som inte är matt också. Jag sminkade mig vid 7 imorse, den täcker otroligt bra, precis som jag vill att den ska göra och den sitter fortfarande kvar efter en lång dag på jobb och det kallar jag utmärkt! Jag skulle kunna jämföra denna med Estée Lauders Double Wear foundation som jag också har testat och jag tycker nästan att denna är bättre. Den är lättare att applicera, kommer inte i en glasflaska utan pump och den täcker nästan bättre än Double Wear, jag är såld! Och för ca 139 pix i de flesta affärer är den din! Jag har nyans 2, men den ser inte riktigt ut som på bilden.

15 Januari

Så här ser jag ut idag med en peplumklänning från BikBok, en jacka köpt i en butik i Prag och ett halsband från Ur & Penn
RSS 2.0