30 September

Hela helgen har jag varit i något slags otrevligt förkylningsmoln (även om helgen i övrigt var väldigt trevlig!). Idag vaknar jag upp och ser ut som en tjej som försökt sig på restylane i läpparna, men som totalmisslyckats. För idag har jag inte en, utan fyra smärtsamma blåsor på överläppen....
 

27 September

Nu när jag har så långt hår så måste jag ju ta hand om det ordentligt! Det första steget blev en ny borste från Tangle Teezer som jag beställde via Bangerhead!

27 September

Förutom Magnus Uggla igår så hände också det här!

26 September

Gissa vad jag och Tobias ska göra idag? ;)

26 September

För första gången testade jag att beställa från Skincity förra veckan och jag blev verkligen positivt överraskad. Supersnabb leverans, förutom ansiktsvattnet som jag beställde så fick jag också de andra sakerna ovan. Dessutom fick jag också en tygpåse och en liten necessär! På allt detta så är det också fri frakt! En fantastisk sida helt enkelt!

24 September

Åh vad snälla ni är som tittar in trots min frånvaro! Den förra veckan var hektisk, men det hände såklart också roliga saker! Men jag ska försöka bättra mig nu när det är lite lugnare igen! All kärlek till er!! 
♥♥♥

21 September

Hej på er! Som jag tidigare sagt så förstår jag fortfarande inte hur folk som jobbar heltid hinner blogga på vardagarna. Jag menar, man har ju inte så mycket att blogga om, man går upp, äter frukost, jobbar, kommer hem, lagar mat, diskar, duschar, sen är det ku dags att sova! Nu är det helg i alla fall, ska se om jag har några tidsinställda att göra! Vi hörs! 

18 September

Idag är jag lite småseg, men som tur är så har det varit lugnt på jobb hittills, vi ska ha en brandövning i eftermiddag, men det ska nog gå bra! När jag kommer hem så blir det tvätt och slapp! Vad gör du idag?

17 September

Så här såg min eftermiddag ut. En stund i sägen, med katten och den sista boken i Sookie Stackhouseserien på iPaden. Jag gillar fortfarande tryckta böcker bäst, men den har inte kommit ut i pocket än, vilket jag gärna vill ha den som! På något konstigt vis så lyckades jag sträcka ryggen idag... Hoppas det är bättre när jag vaknar imorgon! För nu ska jag sova, ska upp redan 5:30 imorgon! 

Dessutom släpps ju iOS7 imorgon, längtar tills jag kommer hem frön jobb och kan uppdatera både telefon och iPad!

17 September

Hej på er! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, men är lite trött... Jag har varit i skolan och sen ätit lunch med Linnéa i stan och pratat om livets alla triviala saker! Trevlig helt enkelt. Jag vill inte plugga idag, så det ska jag inte göra heller helt enkelt! ;) Imorgon blir det jobb igen, hela dagen!
RSS 2.0