31 Oktober

 

28 Oktober

Som säkert alla redan vet så vankas det storm idag. Det lär inte bli en rolig kväll här på västkusten... Själv så ska jag hålla mig inne med serier, böcker och en massa te. Inget plugg blir det idag, för sådant här väder ska vi bara ta det lugnt i. Jag tänker inte gå ut mer idag. Här finns köttfärssås från gårdagen, men också några bitar överbliven äpplepaj som jag nog kan få ner, så mig går det ingen nöd på!

24 Oktober

 

23 Oktober

 
 
Regnet smattrar mot rutan, det åskar lite ibland, det är ett mysigt lugn som infinner sig. I vardagrummet är tvn igång, tydligen spelar det här United-laget idag, vilket verkar vara livsviktigt för sambon. Själv har jag dragit mig tillbaka till sovrummet, har igång lugn musik och plockat fram material för att kunna göra mina naglar lite finare än vad de är just nu.
 
Det har varit en mysig dag. På väg till skolan, precis när vi var vid hållplatsen där vi skulle av bestämde jag och Linnéa oss för att åka vidare några hållplatser, strunta i en säkerligen väldigt tråkig och onödig föreläsning och ta en fika istället. Det var ett väldigt bra val!

22 Oktober

Okej, jag vet.... Jag är sämst på det här med uppdatering för tillfället. Jag har ingen inspiration, inga bilder att visa då jag aldrig hinner fota. MItt liv består just nu av plugg och jobb, i den ordningen.... I'm so sorry! Ska verkligen försöka bättra mig!

20 Oktober

Godmorgon världen! Då har ytterligare en vecka snart kommit till ända. Det är tidigt på morgonen för att vara söndag och jag är på väg till jobb. Regnet faller och egentligen hade man velat vara hemma i soffan med en bra bok eller serie hela dagen. Men det gjorde jag igår, så idag får jag väl dra in lite pengar istället!

16 Oktober

Saknar värme, sol och Venedig!
 
 

14 Oktober

 Ikväll blir det faktiskt en riktig myskväll! Tobias kommer hem sent, så att ställa oss och laga mat då känns mindre kul. Det blir take-away (som inte händer allt för ofta) följt av en spa-kväll med ansiktsmask och hårinpackning samt en uppfräscchning av mina naglar i soffan med ljus och något bra igång på tvn. Inte helt fy skam för en måndag va?

14 Oktober

Hej vänner! Hoppas ni har haft en fin helg och en bra start på denna måndag. Själv är jag på jobb och det har flutit på bra idag må jag säga, trots lite huvudvärk. När jag kommer hem så ska jag bara försöka ta det lite lugnt, trots att jag kanske borde plugga lite, men mitt huvud säger nej! Vad gör du idag?

13 Oktober

 
RSS 2.0