30 November

Jag hade två fina inlägg planerade till er idag, men inga hanns med! Efter jobbet så började jag med pajdegen, sedan duschade jag och därefter fortsatte jag med pajen, som tog mycket längre tid än vad jag trodde. Men den blev god och godkänd av en äkta amerikan, så jag är väldigt nöjd med min insats! Det var förövrigt en mycket god och trevlig thanksgivingmiddag! Imorgon kommer bilder och recept upp. Det andra inlägget handlade om en helt annan sak, men det får vi ta i nästa vecka någon gång :) Nu ska jag strax sova, ska jobba imorgon igen, dock inte lika tidigt som idag! Vi hörs! Puss och kram!

30 November

Milano, värme, sol, bästa vän och Eurotrip...
 
Dit längtar jag, speciellt när man går upp 05:30 en lördagsmorgon för att åka iväg till jobbet. Jag ska vara här ett par timmar till, sen ska jag åka hem och baka en pekannötpaj till kvällens thanksgivingmiddag med grannarna, som ska bli väldigt trevlig. Om pajen blir lyckad kommer det upp bilder och recept givetvis! Vad hittar ni på denna lördag?
 

29 November

Denna fina väggalmanacka har jag precis beställt från världens bästa Avanna. Den ska så fint få hänga vid mitt skrivbord! Hon har Black Friday idag och man får 25% rabatt på hela hennes sortiment fram tills midnatt!
 

29 November

Förra årets vy från sovrummet...
 
Så, då har jag varit duktig nu på morgonen. Jag har pluggat det jag behöver, gör jag mer så är det bara en bonus skulle jag vilja säga! Men jag tänker göra mer nytta idag än så, jag tänker putsa mina fönster så jag kan julpynta imorgon, om ajg inte tjuvstartar och gör det idag istället. För vet ni? På söndag är det första advent, vilket innebär att jag äntligen får dricka glögg, äta pepparkakor, dricka julmust och allt som hör till! Dock är det fortfarande för tidigt för lussebullar, så de får jag vänta med tills den 13:e :)

28 November

Till min uppsats har jag valt ett ganska lyxigt material, nämligen ELLE, så det är itne alltid så jättetråkigt att sitta och skriva ;) men nu får jag vara klar för idag!
 

28 November

God morgon vänner! Igår tog jag en riktig vilodag från plugget. När jag gick upp så städade jag min bokhylla och rensade bland alla papper och kaste det som jag inte behöver. Sedan var det ju bio på eftermiddagen, den var väldigt bra måste jag säga! Men idag kan jag inte längre fly uppsatsens verklighet utan måste ta tag i den, så jag blir klar någon gång! Nej, det är väl bäst att jag kör igång!

27 November

Nu är vi och ser denna!

26 November

 
När vi ändå är inne på ämnet jul... Då jag inte ska göra något speciellt till nyår så känner jag för att klä upp mig en aning på julafton. Klänningen har jag redan, den är riktigt snygg på! Till den hade jag gärna haft clutchen, skorna och armbandet från Nelly, halsbandet från H&M och det snygga glittrga bältet från Zara.

26 November

Snart är det jul, kan ni tänka er det? Inte jag! Men i vilket fall så är det dags att börja täka på önskelistan. På min finns detta år:
- Ett presentkort på IKEA så jag kan köpa mig nya bokhyllor och en ny sängstomme och sänggavel
- Hudvårdsprodukter från Elizabeth Ardens Visible Difference-serie
- Delar ur porslinsserien Corona från Rörstrand
- Böcker är ju alltid kul att få!

26 November

Hej vänner!
Nu befinner jag mig på jobb och det går bra, här är väldigt lugnt idag så jag ska passa på att göra lite andra måsten såsom några viktiga samtal och lite annat. Jag slutar inte förrän kl 18, så jag har ett tag kvar att spendera här, med det gör inget!
Vad hittar ni på idag?
RSS 2.0