30 Maj

Godmorgon på er alla fina! Då var det en ny solig dag, som jag tyvärr måste spendera inomhus... Den sista tentan för denna terminen är ute och jag har förvisso tills tisdag på mig, men jag vill hellre bli klar så fort som möjligt. Så idag drar det igång! Tre frågor, tre dagar är väl lite min tanke (men det brukar ju aldrig gå som planerat, eller hur?). Nej, nu ska jag strax fixa det obligatoriska tentakaffet innan dagen kör igång på riktigt! Vi hörs sen!

29 Maj

Mina vänner, nu är denna underbara sak på väg hem till mig! Det var på tiden att jag skaffade mig en ny kamera och då såg jag till att skaffa mig en ordentlig. Denna kommer jag kunna ha i många år framöver och det ska bli väldigt kul att lära mig den! Nu kan jag snart ta ordentliga och fina bilder och verkligen utveckla mitt intesse!

28 Maj

Kom ganska nyligen hem efter en trevlig promenad på Ramberget med Tobias, soligt, varmt och fint!
 
Jag och Frida diskuterade en tågluff igår. Den skulle i så fall ske någon gång efter Gothia Cup. Det hade verkligen varit så kul! Men det är ju också väldigt dyrt... Jag hade velat åka, tror verkligen det hade varit en fantastisk upplevelse, om det bara hade varit billigare! Men i och med att inget är bokat än så har jag tid på mig att fundera på hur jag ska göra helt enkelt!

27 Maj

Förra veckans utmaning gick helt okej för mig. Jag klarade inte alla 400 squatsen, men nära därpå, så jag blev nöjd. Ida Wargs utmaning denna veckan är att göra 200 armhävningar innan veckan är slut. Jag ska helt klart försöka! Det är ju bara 30 stycken om dagen, vilket inte alls tar mycket av ens tid, så det finns egentligen ingen anledning att inte ställa upp! Är du på?

27 Maj

Då var det måndag igen, vilket innebär att det är mindre än 1,5 vecka kvar till sommarlov! Om man nu kan säga att man har det på universitetet... Det ska bli så skönt att inte behöva tänka på någonting!
 
Idag så har jag varit och tagit bort mina stygn, vilket gick bra, allt hade läkt fint och så. Gick inom Willys på vägen hem och köpte mig två grapefrukter och den "nya" risifruttin som jag har velat testa, som var god men med alldeles för mycket socker egentligen... När jag kom hem så blev det brunch-fixande och nu ska jag ta det lite lugnt tänkte jag! Vad händer för dig denna måndagen?

26 Maj

Jag är så himla sugen på att baka! Jag vill baka en massa gott och onyttigt! Men som tur är så fyller Tobias snart år vilket ger mig en helt legitim anledning att bara köra på! Om man kan bjuda fler är inte heller risken lika stor att man äter upp allt själv hehe :P
 
Sheldons födelsedag har flutit på i ett. Morgonen började med en födelsedagsdusch för honom, sen fick han följa med ut på gården, vilket han inte alls gillade... Men han verkar ha det bra ändå! Imorgon ska jag ta bort mina stygn, spännande och se hur det blir. Tvätten snurrar i tvättmaskinen och maten står i ugnen, det är som det ska vara helt enkelt!

26 Maj

Idag är det faktiskt ingen vanlig dag! Min älskade, mest fantastiska lilla katt blir ett år! Han har blivit så stor! Sheldon sprider verkligen glädje och kärlek och jag är så glad att vi valde honom!
Så liten var han första gången vi träffades!
Precis innan vi fick hem honom
Han trvides direkt!
Idag är han så stor, min underbara, knäppa och fantastiska katt!

25 Maj

Nu har jag testat det väldigt hypade Seche Vite och jag är besviken. Redan samma kväll så försvann nagellacket från ett av mina fingrar, allt kom av i ett svep bara sådär! Men jag har nu läst på om lite appliceringstips och hoppas att de kan hjälpa mig till nästa gång. Men fler tips mottages gärna! Så shoot! Hur gör jag bäst för att få mitt nagellack att hålla? Baslack eller inte? Tekniker? Ge mig dina bästa tips!

23 Maj

Idag så tog jag mig äntligen i kragen och köpte Seche Vites topplack! Ni vet ju alla att jag är väldigt frälst i mitt Gellack från Depend. Men nu med ett skadat finger så vill jag vänta tills det är helt och hållet läkt innan jag börjar använda mig av lampan igen. Jag vill ju ändå ha fina naglar under tiden. så nu ska jag testa Seche Vite och se om jag tycker att det är så bra som alla säger!

22 Maj

Då blev det en liten sommaruppfräschning på bloggen! Från grått och klassiskt till orange istället. Ingen skillnad egentligen förutom bakgrunden och färgerna. Vad tycks? :)
RSS 2.0