25 Mars

Jag måste vara världens bästa flickvän, för jag har kommit på världens bärsta 25-årspresent till Tobias. Jag kan ju såklart inte skriva vad det är, men jag vet att han kommer bli överlycklig! Nu är den i alla fall fixad och klar, trots att han inte fyller år förrän i Juni, men jag var tvungen att fixa det nu. Så det har jag gjort nu på morgonen, dessutom så har det varit några byggare här och rivit det sista som skulle rivas i badrummet. På dem lät det som att det nu bara skulle torka och sen kunde det byggas upp igen. Men man vet ju aldrig! Om en liten stund ska jag iväg till skolan och sen ska vårstädet fortsätta! Vad gör du idag?

21 Mars

Jag är lite förvånad över hur fina skor Skopunkten har fått in. Visserligen är kvaliteten absolut inte den bästa, men jag föll för dessa två. Den beiga modellen är hur skön som helst och väldigt fin också. Den svarta är bara väldigt cool. De kommer bli perfekta när det blir lite varmare ute och de kommer vara mina inom en snar framtid (om jag får jobbet jag ska på intervju på senare idag så ska jag fira med att köpa dem!).

20 Mars

Det plagg som jag tycker är absolut finast ur H&Ms Consious Collection är denna klänningen. Den är helt perfekt! Jag skulle kunna tänka mig den till Tobias 25-årsdag som är i juni. Tänk er en lagom varm kväll, denna känningen och fina accessoarer. Dessutom så är det ju hans favoritfärg!
 

20 Mars

Det flyger snö i luften, vilket jag inte gillar! Jag måste ta mig till stan för att gå på apoteket och skriva ut lite i skolan. Det hade lockat betydligt mer att krypa upp under en filt med en kopp te och en bra bok en dag som denna. Jag måste ringa till vårdcentralen också, misstänker att jag håller på eller har fått öroninflamation, vilket suger... Men nu ska jag sätta fart så jag kan få komma hem så snart som möjligt och ta det där teet och läsa den där boken...

19 Mars

Det här med jobbsökande gick ju bra idag! Redan 1,5 timme efter att jag hade skickat in min ansökan så ringde ett av företagen och ville ha mig på intervju. På tordag kl 15 är det dags. Så håll alla tummar och tår för mig nu så att det går riktigt bra! Jobbet innebär att jag kommer sitta i växel hos ett företag tre dagar i veckan, det skulle vara helt perfekt n, sen är det bara fram tills mitten på juni, vilket är perfekt ifall jag ska jobba hemma i sommar. Så jag hoppas verkligen på det! :)

19 Mars

Nu på förmiddagen så har jag fixat lite med inte så roliga, men ack så nödvändiga saker. Jag har sökt höstens kurser på antagning.se, förutom de två som ingår i mitt program så ska jag också läsa en kurs som handlar om globalisering och genus och en som handlar om trafficking. Det ska bli väldigt spännande! Sen har jag också sökt två extrajobb, det hade varit skönt med lite extra i plånboken! Nu ska jag ta det lugnt och läsa en bok och senare idag ska jag nog pyssla ihop lite fler armband tror jag! Har hittar massa fina pärlor jag vill beställa från e-bay, men det får vänta lite! Vad gör du idag?

18 Mars

Vad kul att det är en massa nya som har hittat hit! Det gör mig jätteglad. Jag hoppas verkligen att ni stannar! 
 
Jag fick inte med mig Tobias för godisshopping igår så jag fick så illa tvunget åka dit själv, men det gick bra ändå :) Nu ska jag fixa det sista lilla på min uppsats, sen ska jag skicka in den. Annars blir det en lugn dag, ska försöka klämma in lite träning och så. Nej, nu ska jag sätta fart så här blir något gjort idag!

17 Mars

Egentligen borde jag ha varit väldigt produktiv idag, som jag brukar vara på söndagar, men idag har deMen här är rent nu i alla fall! Maten står på spisen och puttrar och alt känns bra! När Tobias kommer hem ska vi äta, sen får vi se om jag kan locka med honom till godisbutiken i stan, jag är riktigt godissugen idag hehe. Vi hörs senare!

15 Mars

Jag var i stort behov av en ny foundation idag. Min gamla håller på att ta slut och den är egentligen för mörk för mig just nu. Så jag tog mig till Kicks och träffade en trevlig MUA som hjälpte mig att välja rätt. Först tog hon fram en från Smashbox och den var toppen, men så hade de slut på min färg både i butik och på centrallagret... Så det fick bli en från MUS istället. Den blir nog bra! Sen köpte jag mig en primer också, när jag ändå skulle handla :)

13 Mars

 
Idag har jag kommit ikapp lite med plugget, vilket känns jättebra. Kvällen kommer spenderas i soffan framför Greys följt av Body of Proof. Morgondagen ser jag fram emot. Då ska jag för första gången vara studentambassadör för Göteborgs Universitet och hjälpa vilsna själar att välja oss. Så om du hade tänkt komma på Göteborgs Universitets besöksdag så tycker jag att du ska komma fram och säga hej! Jag berättar mer än gärna allt jag vet om skolan!
RSS 2.0