27 Juni

Då var det torsdag redan! Tiden går så fort nu sedan vi kom till Helsingborg. Nästa vecka är sista veckan och om mindre än en månad är jag ute på tågluff! Det är ju helt sjukt egentligen! Det ska bli väldigt kul och jag längtar verkligen. Att få komma bort, se nya platser och träffa nya människor. Ja, det ska bli helt fantastiskt tycker jag!

26 Juni

Förlåt för tystnaden, men här kommer i alla fall lite bilder från midsommar!
 
 

22 Juni

Min midsommar var riktigt trevlig! Jag åkte till Frida vid 16 och hjälpte henne med lite jordgubbar och potatis. Vid 18 hade alla anlänt som skulle komma. Vi grillade och umgicks och det var väldigt kul! Lite bilder kan ni få senare! Hur var er midsommar?

21 Juni

Jag vill önska alla mina läsare en riktigt härlig midsommar! Jag hoppas ni får fint väder och äter mycket jordgubbar, för det ska jag göra! Vi hörs! :)

19 Juni

Hej på er! Hoppas allt är fint med er idag! Här är vädret lite tråkigt, om än ganska varmt. Just nu är jag hos Frida, ville upp och mysa lite med Sheldon innan jobb. Men jag ska snart åka ner i stan tänkte jag. Snart är det midsommar och jag hoppas verkligen på fantastiskt väder!

18 Juni

Solnedgången var förövrigt helt magisk igår!
 

18 Juni

 

17 Juni

Min nya bikni från H%M. Bilden gör inte alls färgen rättvisa, men det är väldigt fin! Nu hoppas jag bara på strandväder också!
 

16 Juni

 
Om ni vill läsa en blogg om böcker, så vill jag tipsa om min bästa vän Fridas blogg. Den är nystartad och kommer snart innehålla en massa boktips, recensioner och annat! Håll utkik på den helt enkelt! Ni hittar den här!

16 Juni

Om vädret ändå vore såhär idag!
 
Vilket väder vi har idag! Jag och Frida skulle egentligen åkt ner till stan och gått på en loppmarknad med mamma, men det är inget som man vill när regnet öser ner... Så istället har vi spenderat dagen med att läsa och se på tv. Nu står drömmarna i ugnen och sen blir det middag med Fridas pappa och hans sambo. Vad som händer ikväll vet jag inte, men imorgon börjar jobbet igen!
RSS 2.0