Dead to the World av Charlaine Harris

Då har jag läst nästa bok i serien och den var lika bra som de andra. Just denna tyckte jag på många sätt var väldigt rolig. Jag gillade verkligen storyn i boken och det var den bästa storyn hittlls kan jag tycka. Som jag sagt om de tidigare böckerna så är det ju ingen man läser för att stimulera sin hjärna, utan mer för skojs skull och det behöver man ibland. Det är absolut bra underhållning enligt mig!  ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥
 
Sookie comes to the rescue of a naked, amnesiac vampire - and ends up in the middle of a war between witches, werewolves and vampires! Sookie Stackhouse is a small-town cocktail waitress in small-town Louisiana. She's pretty. She does her job well. She keeps to herself - she has only a few close friends, because not everyone appreciates Sookie's gift: she can read minds. That's not exactly every man's idea of date bait - unless they're undead - vampires and the like can be tough to read. And that's just the kind of guy Sookie's been looking for. Maybe that's why, when she comes across a naked vampire on the way home from work, she doesn't just drive on by. He hasn't got a clue who he is, but Sookie has: Eric looks just as scary and sexy - and dead - as the day she met him. But now he has amnesia, he's sweet, vulnerable, and in need of Sookie's help - because whoever took his memory now wants his life. Sookie's investigation into what's going on leads her straight into a dangerous battle between witches, vampires and werewolves. But there could be even greater danger - to Sookie's heart, because the kinder, gentler Eric is very hard to resist. The Sookie Stackhouse books are delightful Southern Gothic supernatural mysteries, starring Sookie, the telepathic cocktail waitress, and a cast of increasingly colourful characters, including vampires, werewolves and things that really do go bump in the night.

30 Januari

Idag är jag faktiskt ganska trött! Inte för att dagen har varit väldigt ansträngande, men ändå så känner jag mig ändå lite matt. Jag har varit på skolan en sväng idag och fixat det sista inför förhandlingsspelet imorgon. Det ska bli kul, men trött som jag är känner jag mig inte så väldigt taggad just nu, det kommer väl imorgon när vi kör igång! Eftersom att spelet ska vara så trovärdigt som möjligt så ska vi också klä oss som om det vore på allvar, så imorgon ser jag ut som en sann affärskvinna. Det kanske kommer några bilder sen! Nu ska jag läsa lite inför morgondagen och sen ska jag lägga mig så jag är pigg när jag vaknar!

29 Januari

Nu är dagens skolarbete klart, så nu unnar jag mig lite nagelfix, glass och nått avsnitt av serien The Wire som tydligen ska vara jättebra, vi får väl se vad jag tycker!

29 Januari

Idag fick jag hem min allra första Glossybox och jag var så spänd på innehållet!
Det förpackas så fint tycker jag! Älskar lådan! I den så låg det:
En kajal/eyeliner från Elite Paris som är vattenfast. Den ska bli spännande att prova då kajaler ofta bara flyter ut på mig annars!
Ett torrbalsam från Percy and Reed. Detta är jag lite mer skeptisk till just nu. Jag har ganska fett hår i mig själv och det känns inte som att det vore idealiskt att spraya torrbalsam i det då. Men jag ska definitivt testa det!
Tandkräm är aldrig fel! Jag lägger inte 89kr på en tandkräm i vanliga fall, så det ska bli kul att se om den är mycket bättre än en billig sort!
Sminkborttagningsservetter från Oliva, inte helt fel! Det är sådant som går åt!
Sist men inte minst så var det en naglebandskräm från Burt's Bees. Denna ser jag också fram emot att testa då jag gellackar mina naglar ganska mycket och nagelbanden får ta stryk av det. 
 
Innehållet i boxen är värt 390:- och jag betalade endast 139:- alltså sparade jag 251:- på att köpa en sådan här box än om jag hade köpt produkterna var för sig! En toppenidé och jag kommer nog testa på det ett tag! Om du också vill prenumerera så kan du klicka här!

29 Januari

Nu har jag varit duktig! Jag var på gymmet en sväng när jag gick upp och nu har jag precis ätit lite frukost. Strax så ska jag fixa med lite skolsaker innan det är dags att åka till skolan och förbereda inför förhandlingsspelet på torsdag. 
 
Alltså, det här med att träna... Jag vet att man måste göra det, om inte annat för ens eget välbefinnande. Men när blir det kul? Jag har testat många olika träningsformer, men har aldrig hittat något jag verkligen gillar. Även om jag sätter upp mål (vilket de flesta hävdar att man bör ha för att kunna bli motiverad) så hjälper det inte. Jaja, jag får väl försöka hitta något som motiverar mig!

24 Januari

Jag måste bara tipsa om denna fina mobilplånbok som ni hittar här. Jag har länge velat ha en, men inte hittat någon till ett okej pris. Men denna är både fin och prisvärd. Den är toppen när man inte har lust att ta med sig sin stora plånbok, till exempel när man ska ut eller bara ner på stan en snabb sväng!

17 Januari

Jag fick lite panik för typ en timme sedan när min opponent mailade mig och skrev en brist han tyckte var allvarlig. Jag hittade felet, så allvarligt var det inte, mest ett misstag, jag lär nog kunna försvara mig imorgon! Åh vad skönt det ska bli när allt detta är över! Det har varit en sådan hektisk period och nu vill jag bara ha lite lugn och rp. Men på måndag börjar allvaret igen. Ingen rast och ingen ro, vilket faktiskt är ganska jobbigt just nu. Jag hade behövt vila upp mig i två sekunder. Därför funderar jag på att åka ner till Skåne nästa helg och bara umgås och ta det lugnt med min familj och mina vänner! 

16 Januari

Gårdagen var fantastiskt trevlig! Maten var god och sällskapet var underbart. Idag så ska jag läsa igenom uppsatsen jag ska opponera på, den översta. Men jag ska bara gå igenom den en gång idag, sen ska jag mysa i soffan framför lite serier och Ben and Jerrys en dag som denna! Ha en fin dag så hörs vi!

15 Januari

Idag så sov jag längekan jag tala om och detvar jag värd! Jag ska strax städa lite här hemma sen ska jag ner i stan innan jag ska till skolan och hämta alaa uppsatser och den jagska opnera på. Ikväll händer det något kul! Vi ska börja med lite drinkar och mys, sen ska vi gå och äta lite tapas, för att fira inlämningen av uppsatsen! DEt ska bli skoj! Vi hörs senare helt enkelt!

14 Januari

Okej mina vänner, nu är det gjort! Jag har skickat in min b-uppsats! Nu är det bara denna fruktansvärda väntan på resultat kvar och opponeringen så klart. Men även om jag hade suttit med den längre så hade det inte blivit bättre för det, så nu ska jag bege mig hemåt och typ slänga mig på soffan och njuta av att faktiskt ha gjort min största uppgift hittills!
RSS 2.0