28 Februari

Idag kom denna månadens Glossybox och jag var spänd över innehållet eftersom att förra månaden inte var jättekul. Detta var vad den innehöll:
En hudcreme från Lush som säga vara jättebra, ser framemot att testa den!
Detta är en formula som man kan ha på kinderna som en rouge eller på läpparna. Jag har redan testat den lite och mina kinder gillar verkligen den! Helt rätt färg för mig!
Detta är en hårolja som jag verkligen ser fram emot att testa. Märket är Maria Nila och om jag gillar den ska jag samla på mig ett litet lager då Tobias pappa jobbar på Maria Nila och kan fixa detta till mig utan problem.
En klassiker till torrschampo som jag testat tidigare och till och med har hemma redan, toppen, den kommer användas!
Sist ut är en läppenna, den föll väl inte riktigt mig i smaken. Meningen är att den ska matcha ens läppfärg så man kan förstora sina läppar lite. Men denna är alldeles för brunaktig för mig tyvärr...
 
Som vanligt var innehållet värt betydligt mer än vad jag hade fått betala om jag hade köpt produkterna var för sig, vilket jag alltid gillar!

27 Februari

God eftermiddag mina fina! Åh, jag är så trött idag, jag har en jobbig huvudvärk som inte försvinner. Jag har egentligen ganska mycket att göra i skolan, men jag orkar verkligen inte idag. Det får bli extra hårt arbete imorgon istället, det är svårt att plugga när man inte mår helt 100 kan jag tycka. Vad gör du idag?

26 Februari

Här har vi resultatet av gårdagens pysslande! :)

25 Februari

Nu har jag varit på panduro och köpt på mig lite saker så jag kan fixa till några snygga armband. Så snart börjar makraméverkstaden här hemma! Busenkelt och kul!

25 Februari

Just nu tycker jag inte om min katt... Dessa är inte de första hörlurarna han tuggar i sig heller...

25 Februari

Idag är det absolut inte någon vanlig dag, för det är min bästa systers födelsedag! För er som inte vet det så har jag bara ett syskon, det bästa i världen, fast hon är 13 år äldre än mig. Du är bäst min syster och jag älskar dig så mycket! Grattis Maria på din stora dag! ♥

24 Februari

Okej, jag vet inte varför bilden lägger sig på fel håll, men men, det får vara så! God förmiddag på er där ute! Hoppas ni har haft en skön söndagsmorgon. Själv har jag hunnit med att städa lite och tagit en fika här hemma med Tobias och hans kollega innan de skulle iväg och jobba. Just nu så färgar jag min hemska utväxt, sen ska jag damsuga och torka golven. Ikväll kommer det några fina tjejer hem till mig för mat och bokprat. det ska bli väldigt skoj. Vad ska ni hitta på idag? :)

23 Februari

Jag har ju glömt berätta! Vi har fått en fuktskada i badrummet... Jag märkte för precis en vecka sedan att plastmattan i badrummet hade börjat bubbla sig. I måndags ringde jag till husvärden och jo visst var det fuktskadat som bara den! Vår snälla husvärd sa att det nu skulle vara slut på badrumsanvändandet i tio veckor framöver, inklusive toalett och allt annat som finns där inne. På tisdagen så kom fuktteknikerna och de sa att det i alla fall gick bra att använda toaletten, tack och lov säger jag bara! Vi fick nycklar till ett sunkigt rum i källaren där vi kan duscha fram tills allt är klart. Så där har jag varit nu och lördagstvättat mig. Det är verkligen inte kul, men jag är i alla fall glad att vi kan använda toaletten, annars hade jag blivit galen på riktigt!

23 Februari

När jag flyttade till min första egna lägenhet, som jag fortfarande bor i så fick jag en låda med en massa porslin, glas och så vidare. Proslinet är ett ganska fint från Rörstrand, enkelt, ljusblå med en lite mörkare kant. Men nu börjar jag drömma om att samla mitt eget porslin och det skulle gärna få komma från PiP collection. Jag vet att det inte är enkelt och stilrent, vilket man kanske vill ha i längden. Men detta är så fint och det är så "jag" på något sätt, har svårt att se att jag skulle kunna tröttna på det! Jag tycker det hade varit fint att blanda det blå, beiga och rosa, det skär sig inte och är så himla fint!

23 Februari

Så här hade jag mer än gärna matchat min nya fina jacka när det börjar bli lite varmare ute. Kjolen från Coast Amiana är helt fantastisk och jag hade gärna haft den i min ägo. Lite snygga ringar och en vacker clutch hade inte heller varit helt fel för att komplettera det ovan. Toppen hittar ni på Nelly, örhängena på Boticca, armbandet och solglasögonen på accessora och skorna på Zara.
RSS 2.0