31 December

Bild: Timo Elliott, källa
Gott nytt år på er alla!

31 December

Då har ytterligare ett år bara flugit förbi, för visst har tiden bara försvunnit? 2013 började tufft, hela första halvan var jobbig, en jobbig sak utlöste den andra. Det började att stackars Sholdon fick en allergireaktion av sin mat vilket resulterade i stora köttiga sår. Med hjälp av att variera maten och testa sig fram så är det nu lite bättre. Samtidigt som detta hände så försvann några männiiskor ur mitt liv som jag tidigare såg som bra vänner, men tydligen hade jag fel. Därefter fick vi en fuktskada på badrummet och fick vara utan det i två månader och fyra dagar. Först verkade som om att i skulle vara utan hela badrummet, men tack och lov så blev det bara duschen! Under de här månaderna så var det också två nära familjemedlemmar som blev mycket sjuka. Båda klarade sig som tur var trots att sommaren innebar många sjukhusbesök till den ena.
 
När sommaren kom så började saker och ting ljusna lite. Jag fick två sommarjobb där jag fick träffa många härliga människor och sen hände det stora. Jag, min bästa vän och en annan tjej åkte ut på en tågluff. Under tre veckor fick vi se och uppleva väldigt mycket. Det var fantastiskt kul att få se så mycket och uppleva allt som vi gjorde.
 
Till hösten blev det åter till skolan och jag började samtidigt söka extrajobb. Inom loppet av en vecka gick jag från inga extrajobb till två. Hösten har verkligen flugit iväg i raketfart, med mycket skola och jobb så har jag inte hunnit göra så myckt annat. Det har givetvis blivit en del läsande. serietittande och umgänge med vänner, precis som en höst ska vara! Julen spenderades hemma i Skåne med familj och vänner och gav mig massor av kärlek och energi. Året avslutar jag på ett lugnt sätt, bara jag, Tobias och Sheldon, vi ska vara hemma och äta god mat och bara njuta av lugnet. 
 
2014 välkomnar jag med öppna armar. Det kommer bli ett bra år. Jag kommer veckopendla till Helsingborg tack vare att jag ahr fått en praktikplats där nere, sedan i sommar stundas min systers bröllop och förhoppningsvis en massa annat kul!

31 December

Hej vänner!
Jag vet att min update här har varit hemsk, jag har inte bloggat på över en månad och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Men idag kommer det en årsresumé och imorgon kommer mina nyårslöften och mål för 2014. Jag lovar att det kommer bli skärpning här nu framöver och ni lär inte bli besvikna när ni tittar in!

1 December

Idag är jag glad, för jag har ätit min första pepparkaka, druckit mitt första glas julmust och lyssnat på min första julmusik. Nu avnjuter jag lite glögg i soffan framför Hart of Dixie!
RSS 2.0