31 Augusti

Så! Då blev det lite nytt på bloggen! Jag blev nöjd! Jag vet att det ser lite konstigt ut bland kommentarerna för tillfället, men ska fixa det! Vad tycker du annars? :)

31 Augusti

Jag måste bara tipsa er om denna locktången! Jag köpte den på Clas Ohlson för endast 149:-. Den ger superfina, stora lockar och jag tycker att den fungerar minat lika bra som en svindyr! just denna är 25mm, perfekt!

30 Augusti

Det blev nytt på IKEA! Målet med besöket dit var en ny skrivbordsskiva och så blev det också. Den gamla har jag haft i en evighet så det var på tiden att den bytts ut. Det blev en vit i högglans, jättefin! Toppen att bara behöva bya ut skivan men att behålla de gamla benen. Det blev också lite nya skedar, lakan, örngott, en mjälkskummningskanna och lite värmeljus! :)
 

30 Augusti

Annawii har en härlig giveaway på sin blogg just nu! Man kan vinna en av två outfits och denna hade jag mer än gärna lagt vantarna på! Gå in och var med ni också!

29 Augusti

Nu är jag hemma efter en lååång dag! Precis nu har jag varit uppe i 12 timmar! Sömnen vill fortfarande inte riktigt ge med sig, men det gick lite bättre inatt. Första dagen på mitt nya jobb gick väldigt bra. Det är mycket nytt, men efterhand så lär man sig! Och självklart ska det vara nytt på en ny arbetsplats, annars är det ju ingen mening med det! Det kommer säker bli jättebra! Jag ska dit på onsdag igen för lite mer upplärning, vilket behövs innan de kan släppa mig lös receptionen... Klockan är bara barnet, så nu är det två maskiner tvätt igång och snart ska jag göra mat. Eftersom att jag har haft en tuff vecka rent sömnmässigt så kommer jag ha lite av en vilodag imorgon, förutom en sak jag måste göra, kanske blir det också en sväng till IKEA!

28 Augusti

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag är verkligen helt slut! Jag har sovit dåligt tre nätter i rad nu och det är inte alls bra! Imorgon ska jag dessutom upp kl 5 för att börja på mitt nya jobb, som jag förövrigt fick idag. Så ja, på två veckor har jag gått från 0 till 2 jobb! Detta blir nog bra, men nu ska jag vila lite! Vi hörs!

27 Augusti

Två wanties från Marc Jacobs, ett skal till mobilen och ett fodral till iPaden. Båda hittar ni på Shopbop!
 

27 Augusti

Morgonen började med 20 min yoga/stretch. Idag körde jag på ett egetpåhittat program. Jag gick lite på yoga förut och jag kände för att ta det lite lugnt, jag har sovit dålig nu två nätter i rad! Det är inte bra! Och det innebar givetvis att jag inte orkade med allt för mycket, men 20 min av skön stretch blev det i alla fall. Har du gjort dina 20 min i veckans utmaning idag? Sen åt jag frukost och nu har jag precis gjort klart Sagas blogg. Nu ska jag rymma upp lite här tänkte jag!

26 Augusti

Idag köpte jag två nya kuddfodral till soffan. Vad tycks? :)
 

26 Augusti

Denna veckans utmaning hos Ida Warg är precis vad jag hoppades på! Att börja sin morgon med 20 min yoga/stretch känns som något helt i min smak! Vilka är på?
 
RSS 2.0