31 Oktober

Nu sitter jag i skolan igen... Det ska bli så skönt när denna veckan är över! Jag ska snart köra igång och läsa lite, sen måste jag börja skriva och förhoppningsvis kommer jag riktigt långt idag så jag slipper skiten helt enkelt! Igår var jag väldigt duktig och tog mig till gymmet, jag körde inte så hårt då jag inte tränat på ett tag, men det var skönt i alla fall! Får se om jag tar mig dit senare idag också! Vi hörs!

30 Oktober

Hej mina vänner! Förlåt att jag varit dålig på att uppdatera, men de senaste veckorna har varit hemska! Jag har haft minst en inlämning två veckor i rad nu och har ytterligare en idag. Jag ska sminka mig lite och sen ska jag bege mig till skolan för att plugga med Cornelia, alltid roligare när man är två! Ska försöka uppdatera mellan varven, annars är det lugnare för mig nästa vecka! Puss på er!

27 Oktober

Byxor från H&M, bälte från Missäy och halsband från Etsy

25 Oktober

En blogg som jag följer nästan slaviskt drivs av fina Nina, som just nu har en tävling där man kan vinna 500kr på Modesto. Kika in på hennes blogg och var med i tävlingen vettja!

25 Oktober

Idag är det statsvetenskapsplugg hela dagen, men jag börjarbli lite hungrig på lunch nu och har inte direkt något färdigt här hemma... Suck, jag får väl antingen gå och handla något eller så får jag helt enkelt vänta tills middagen. Idag ska jag gå ochh skaffa mig ett gymkort, äntligen. Jag tycker egentligen inte alls om att träna, men jag känner att det behövs, så snart bllir det väl fart på mig! Ska bara hitta motivationen också! Nä, ni får ha en fin dag allihopa!

24 Oktober


24 Oktober

Nu har jag varit duktig och rymt upp lite här hemma och dammsugit. Jag funderar faktiskt på att ta tag i att fixa till min garderob när jag ändå håller på, det behövs verkligen! Och jag måste definitivt köpa några skohyllor snart att ha i garderoben för de är ju överallt när man inte har någon organiserad hylla för dem i sin miniwalkin... Suck! Jo, men jag får nog göra det faktiskt, lägger upp före och efterbilder sen kanske!

22 Oktober

När jag vaknade i morse hade jag jätteont i huvudet... Så jag tog med mig täcket och kudden ut till soffan och tog ett par panodil, tyvärr har det inte blivit bättre och jag har ändå sovit en stund på soffan också. Jag har en del sidor att läsa inför seminariet imorgon, men jag får vänta tills huvudet tillåter mig att öppna boken. Jag har i alla fall världens sötaste katt som sällskap!

21 Oktober

Gästerna åkte igår ganska sent, så vi hoppade i säng ganska snart efter att de stack. Tobias har jobbat idag och jag har städat. Håller på att tvätta nu, så ska snart ner och fixa det sista. Mellan tvättvarven så ligger jag på soffan med en bok i handen :) Det är något jag tycker är helt legitimt nu när det är höst!

20 Oktober

Vi har det trevligt med våra gäster här hemma. Idag har vi varit nere på stan och handlat lite, jag fick med mig några thermoleggins hem som blir perfekta nu när det blir kallare ute. Vi ska snart åka iväg till Ica och passa på att veckohandla nu när Rickard är här med bilen. Sen ska vi laga lite lax till middag innan det är dags för dem att köra hem lite senare ikväll. Det är alltid trevligt med besök!
RSS 2.0