30 mars

Äntligen fredag! Inte för att denna veckan har varit jättejobbig, men det är ändå skönt med helg! Jag gick upp lite tidigare idag för att fixa det sista inför seminariet. Nu ska jag ta och äta lite frukost innan det är dags att gr sig av. Jag hoppas på en underbart mysig fredag! Ha en fin dag allihopa!

28 mars

Idag så är jag faktiskt på ett riktigt gott humör! Jag sov så bra inatt och vaknar upp til solsknoch en klarblå himmel, helt fantastiskt ju! Jag har sovit ganska dåligt de senste nätterna, kanske mycket på grund av inre stress? Så jag är oerört glad att jag sov så gott inatt faktiskt. Snart ska jag fixa till mig och sedan äta frukost. Sen blir det skolan och efter det ska jag hem till Alice och avskedsfika, hon lämnar ju oss här i Götet på söndag.hon ville att jag skulle följa med på en påskfest ikväll, vilket jag mycket möjligt gör faktiskt! Ni får ha en underbart fin dag, så hörsvi sen helt enkelt!

27 mars

När vi var på Ikea igår så såg jag dessa två tavlorna. Jag tycker verkligen att de är hur fina som helst! Jag tänkte att jag kanske skule ge mig på att göra något liknande, låta kreativiteten flöda lite!

27 mars

Sedan jag såg denna koftanAnnawii så har jag blivit helt kär! Jag tycker att den är helt fantastisk, men alldeles för pricy för min lilla studentplånbok!

27 mars

Nu är jag på spårvagnen på väg till skolan för en "lång" dag, i alla fall längre än vad jag är van vid! Efter en ledig helg sätter nu allvaret igång igen! Ikväll hoppas jag på att få utlopp för min kreativitet igen, vad det blir får ni se sen! Ha en fin dag!

26 mars

Var inne och kikade lite på Asos tidigare och det här är nogra godbitar jag inte hade tackat nej till om jag hade haft en lite tjockare plånbok!

26 mars

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!
Vet ni?Nu tycker jag att ni alla ska klicka och lägga en röst på mitt bidrag!

25 mars

Nu på morgonen har jag städat, så nu är här väldigt rent och fint! Jag har lite bråttom, för jag ska hinna med spårvagnen för att ta en fika i solen med Alice! :) Vi hörs senare!

24 mars

Jag harhaft en helt fantastiskmyskväll framför Gladiatorerna med Josefin och Alice. Vi åt hemmagjord pizza, en massa både godis och naturgodis. Nu ligger en mätt och belåten tjej i sängen som snart ska läsa lite och därefter sova gott och vakna upp pigg och utvilad imorgon! Imorgon är det söndag, vilket innebär att det ska städas här hemma. Men jag har ju rymt upp idag sådet är inte så mycket som ska göras, typ damsuga och torka golven. Det ska tydligen bli fint väder imorgon så jag kanske tar mig ut på en promenad medan Tobias jobbar. Nu ska jag läsa lite, men vi hörs antagligen imorgon. Sov så gott!

24 mars

Min lilla tur på stan idag resulterade i lite nya saker faktiskt!
Jag köpte dessa tre och ett Vanilla Cupcakeljus på Papeterie för 100 kr. Älskar doften av Yankee Candles och nästa i min samling får nog bli ett Strawberry Buttercream!
Tre nagellack för 40 kr på H&M
Sen köpte jag också min favoritbh på H&M då min gamla gått i sönder och trosor till det. Bh 129 kr och trepack med trosor 99 kr.
RSS 2.0