23 juni

I tisdags var vi ett gäng som stack och spelade minigolf nere på Gröningen vid havet. Det var riktigt trevligt och jag hoppas att vi kan göra om det igen! Jag är kass! Jag kom sist av alla och vi var ändå 10 stycken! Men det var kul ändå! Kvällen avslutades med en glass i solnedgången. Här kommer lite bilder!
Ber om ursäkt att bilderna inte kom helt i kronologisk ordning, men det blev så när jag valde alla samtidigt i min mapp!

23 juni

Ville bara uppdatera lite och säga att jag har lite datorproblem för tillfället! Jag hoppas att det är löst snart och att appen snart börjar funka igen! Men vi hörs när allt funkar igen! Ha en fin dag! Och jag hopas ni hade en bra midsommar igår!

22 juni

 
 Foto: www.imagebank.sweden.sePeter Westrup / Folio
 
Jag vill passa på att önska er alla en härlig midsommar trots att regnet öser ner! Själv sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig... Egentligen tänkte jag ju ha kjolen i inlägget under, men den är vit, det regnar ute och jag ska fira midsommar ute på landet. Har en känsla av att den kommer vara vit i typ två minuter. Så det får nog bli min nya svarta istället! Bilder kommer sen! Ha nu en underbar dag!

21 juni

Denna outfit hade jag för ett par dagar sedan (och nej, mitt hår är inte så gult på riktigt!)
Topp från Zara
Kjol från MQ
Bandeau, örhängen och väska från H&M

21 juni

Jag var i en Second Hand-butik med min kära mamma igår och där hittade jag denna underbara, svarta, plisserade kjol för endast 35 kr! Helt undebar tycker jag! Vad tycker du? Hitt eller diss?

21 juni

För er som inte vet det så ska Kicks sluta sälja China Glaze och säljer därmed ut dem till halva priset! Jag har köpt på mig några stycken och bilder kommer komma efterhand som jag provar dem. Detta är nyansen Innocence och på bilden har jag tagit två strykningar. Jag gillar det skarpt!

20 juni

Nu sitter jag äntigen vid min dator igen efter ett antal dagar! egentligen har jag väl inte saknat den så jättemycket! Men som sagt så funkar ju inte appen vilket ställer till det för mig en del! Men nu ska jag sitta och göra en del tidsinställda inlägg till er så ni får något att läsa medan jag inte kanblogga helt enkelt. 
 
Vad tycker jag då om det nya bloggverktyget? Jo, jag tror nog det blir bra, ska bara orientera mig i det lite först. Men från och med nu så kommer jag att svara på alla kommentarer i min egen blogg då det fatiskt är möjligt nu! Men ja, nu har jag massa inägg att skriva! Vi höres imorgon!

20 juni

Jag kommer fortfarande inte in på appen, någon annan som har samma problem? Det gör ju att jag inte kan lägga in några bilder, men jag ska sätta mig vid datorn ikväll efter min och Fridas promenad och göra några tidsinställda inlägg tills imorgon! Så vi hörs då helt enkelt!

19 juni

Jag har haft lite nätverksproblem på min telefon idag. Blogg.se -appen har inte alls funkat för mig idag och jag har inte haft tillgång till dator heller, trots att jag har haft massor att skriva om, men ska försöka sitta lite vid datorn imorgon om jag hinner och slänga in några inlägg!

18 juni

Snart är det slut för dagen här i kyrkan. Det har gått bra men det har varit väldigt lugnt idag! Jag är hungrig så jag hoppas nästan att de har sparat lite mat till mig! Imorgon kväll ska vi spela äventyrsminigolf och det ska bli väldigt kul, även om jag inte ens är så bra på vanlig minigolf! Ska ta en massa bilder så ni får se sen! Nu ska jag förbereda stängning så vi hörs sen!

RSS 2.0