27 juli

Nu är det festival i stan. Mycket folk, mat och krimskrams. Vi var nere en sväng igår, vi stack hem vid 23, jag hade en otrolig huvudvärk. Idag blir det först en sväng ut i solen innan vi möter upp några kompisar och ger oss ner i stan. Ni får ha en fin dag så hörs vi!

25 juli

Nu är jag nere i Helsingborg igen! Det är så härligt att vara tillbaka, speciellt när vädret är som det är, vi har spenderat kvällen nere vid havet och ätit glass, skrattat och myst. Nu ska jag hoppa in i en dusch, medan de ser klart på filmen. Vi hörs!

24 juli

Nu är det dags för mig att avsluta för dagen. Jag är verkligen jättetrött och det finns inget bättre än att få sova i sin egna säng. Om så bara för en natt... Sov så gott alla där ute så hörs vi nog imorgon!

24 juli

Nu är vi ensamma igen. En kväll får vi spendera i vår säng innan det är dags för luftmadrass igen. Men man får se det från den ljusa sidan. Jag får ju träffa alla vänner och familjen! Kvällen kommer spenderas framför tvn och Pretty Little Liars!

24 juli

De sötaste någonsin! Den bruna ska bli vår!
 
Då var det tisdag idag, ja, tänka sig! Inget speciellt med det egentligen! Vi ska ut en runda i det fina vädret och gå och handla lite saker till katten som vi ska ta hem nästa gång vi lämnar Helsingborg. Man får passa på att njuta medan det är sol ute, man vet ju aldrig hur länge det varar! Men det verkar som att vi kommer få lite fint väder på festivalen i år i alla fall, vilket alltid är trevligt! 

23 juli

Bilden kommer härifrån
 
Nu är datorproblemet löst. Tur att man är student ibland och kan få förmånliga erbjudanden! Nu ska jag bara vänja mig vid det nya, men det ska nog gå fort! Jag trivs bra med den än så länge! Vi har besök av Tobias pappa och hans sambo nu tills onsdag. Det är väldigt trevligt! Vi var en sväng på Universeum idag, vilket alltid är lika trevligt! Har lite bilder att visa er sen. På onsdag bär det av till Helsingborg igen. Festival i helgen och umgås med bästa vän lite. Det ska bli härligt! JAg ska äta lite glass sen ska jag hoppa in i en dusch! Ni får ha en finfin kväll! Puss på er!

21 juli

Hej på er alla där ute! Det var längesedan sist och det ber jag om ursäkt över. Jag har haft en del att göra. Just nu så jobbar jag på Gothia Cup och tack och lov är det slut imorgon! Veckan har varit rolig, men itroligt krävande också. Långa arbetsdagar, hektiska perioder, varvat med lugn och ro. Jag längtar efter en natts sömn som är sammanhängade, på mer än 5-6 timmar! Jag hoppas ni har det bra och att vi hörs snart igen!

15 juli

Bilden kommer härifrån
 
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag, hurra, hurra, hurra!!!! Min födelsedag firas detta året på Gothia Cup, men jag får nog kul ändå!

13 juli

Nu är jag hemma i Göteborg igen, resan gick smidigt förutom att bussen fick punktering mitt på motorvägen och att vi fick vänta två timmar på däckfirman... Imorgon kör Gothia Cup igång och därmed också jobbet. Det ska bl intressant. Tyvärr är jag inte jättetaggad nu. Har varit lite dålig och så i veckan. Jag hoppas kunna uppdatera lite från Gothia, men vi får se! Jag tycker fortfarande inte att appen funkar som den ska! Dåligt blogg.se! Vi hörs sen, nu ska jag lägga fram det som ska packas ner!

2 juli

Ja, ni vet ju vad min frånvaro beror på, en något bråkig dator, som tydligen har bestämt sig för att fungera några minuter just ikväll. Men tur är ju det, för nu har jag hunnit med att gå igenom tre föreläsningar. Vi får väl se om det häller i sig imorgon! Morgondagen kommer börja med en promenad med Frida följt av stranden sen jobb! Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen sova! Sov så gott!
RSS 2.0