31 januari

Jag har lagt upp lite auktioner på tradera! Bland annat dessa två fina sakarna:
Fler saker kommer i veckan! Garderobsrensning pågår! Här hittar ni auktionerna!

31 januari

Som sagt är jag väldigt seg just nu, det är inte kul att vara sjuk! Jag har i alla fall fått lite plugg gjort, nu sitter jag och tittar på tv. Det blir inte middag förrän Tobias kommer hem efter sitt prov, så jag får väl snart ta mig ett mellanmål! Imorgon så ska jag först ha föreläsningar, sen blir det en snabb tur till Ikea, sen ska jag arbeta lite på hemtentan tänkte jag :) nej, nu ska jag se vad jag kan slänga ihop :)

31 januari

Då har faktiskt nästan hela januari gått! Ja, imorgon är januari över och vi går in i februari. Tiden går så fort alltså! Nu ska jag ta mig lite lunch, sen ska jag plugga hela dagen lång! Jag är ensam hemma fram tills 8 ikväll så jag har det lugnt och skönt i alla fall! Jag kommer nog inte gå ut något idag. Det ser riktigt kallt ut! Så jag ska bara vara hemma med min förkylning som vägrar släppa!

30 januari

Åh vad jag är trött! Förkylningen har inte släppt än och jag känner mig verkligen seg. Jag hade två föreläsningar i skolan idag, väldigt intressanta, men hjälp vad det tog på mina krafter! Efter föreläsningarna var vi tvungna att ta oss och veckohandla, så nu är det i alla fall gjort! Tack och lov så är jag ledig imorgon. Jag hoppas på att kunna sova bort förkylningen och få en hel del plugg gjort! Vår tenta har kommit ut nu och vi har två veckor på oss, så ja, det är bara till att köra på helt enkelt!

29 januari

Hej på er finingar! Jag har dragit på mig en förkylning vilket inte alls är kul! Jag har precis tagit en varm skön dusch och snart är det dags för en sen frukost! Dagen kommer annars bestå av ett besök på Naturhistoriska museet och lite fika på stan innan Prime åker till Jönköping igen :) vad hittar ni på denna söndag?

28 januari

Idag kom Prime, en kompis från Jönköping hit för att hälsa på oss, vilket är jättekul! Vi började med en sväng på Universeum. Det var faktiskt första gången för mig och det var väldigt kul, så här kommer lite bilder från dagen!

26 januari

Idag är det plugg på schemat, hela dagen! Eller nej, kanske inte riktigt, men en stor del av dagen i alla fall. Jag har fått en del gjort nu på morgonen och har lite kvar att läsa idag, sen blir det en lugn kväll. Nu ska jag ta mig lite lunch, sen blir det att plugga igen! Vi hörs!

25 januari

Jag har haft en bra dag idag! Dagen började med en föreläsning i skolan, sen gick jag hem och pluggade och slappade lite. Ikväll hade jag min kvällskurs i asienstudier som var väldigt intressant, med en fantastisk föreläsare. Jag har varit lite seg idag, men det är man ibland! Nu ska jag krypa ner i sängen med nytvättade lakan! God natt och sov gott med er!

25 januari

Jag testade ansiktsmasken som jag köpte igår och den var så skön att ha på sig. Efteråt så såg jag verkligen förändringarna i hyn! Helt underbar var den, rekommenderas starkt helt enkelt! Men visst är man snygg med ansiktsmask och hårmask samtidigt?!

24 januari

Det blev ju en sväng på stan med Alice idag och jag fick ju med mig lite hem :)
Den värmande ansiktsmasken till vänster fick jag när jag köpte det andra, likaså de gröna påsarna. Annars köpte jag en cleansing milk, en lermask och en ögonsminkborttagare från The Body Shop
Sen köpte jag en tröja också som är superfin på! Från Carlings
RSS 2.0