29 februari

Vilket underbart vårväder det är ute! Och vilken bummer att jag mår som jag mår! Har sovit en liten stund på soffan för att jag var så sjukt trött. Jag är det fortfarande, men ska ta en promenad till Willys och köpa lite dricka sen ska jag lägga mig och slöa lite till i soffan. Jag orkar inte så mycket mer idag känner jag. Men imorgon! Då bär det av till Helsingborg och jag vill ju gärna må bra då :) Ha en fin eftermiddag!

29 februari

Jag kan ju inte direkt påstå att min frånvaro har att göra med att jag har fullt upp! Jag har haft ett par ganska lugna dagar, dock med ett inslag av förkylning, vilket inte har varit så kul! Idag ska jag iväg till skolan och ikväll är det kvällskurs. Men förkylningen gör mig lite seg och trött så jag är egentligen inte riktigt på humör för något av det... Jag ska försöka skriva mer! Vi hörs kanske senare!

27 februari

Godmorgon på er alla fina där ute! Då var det måndag igen och vi går in i en ny vecka och ny månad! Det blir en vecka fylld med både roligheter och plugg. Fram tills onsdag är det bara plugg som gäller. På torsdag åker jag ner till Helsingborg för en helg med familj och vänner. Det kommer bli en bra vecka känner jag på mig! Ha en fin dag så hörs vi sen!

 

25 februari

Här har varit ganska dött ett tag! Det har inte varit med meningen direkt! Igår hade jag middag med några tjejer här och sen kom Frida och Christopher. Idag har vi åkt skridskor och varit på stan. Jag är så sjukt trött så det blir snart sängen! Ha en fin kväll!

 

22 februari

En trött men väldigt glad Emma sitter framför datorn nu.
Jag fick någon form av aha-upplevelse på spårvagnen på väg hem från Asienkursen. Jag satt och tänkte och kom fram till en massa saker! Det känns grymt bra måste jag säga! Nu ikväll blir det lite mys med en  film framför tvn och sen blir det sängen! Ha en trevlig kväll!

22 februari

Bilden kommer från Kelly Green
Glöm inte! Idag börjar bokrean! Woop woop!

22 februari

Här sitter jag och äter mina gula kiwis och pluggar. Jag tyckte det var en svår uppgift denna gången. Man skulle skriva två frågor som dök upp när man läste Machiavellis Fursten och sen skulle man motivera varför de frågorna var intressanta på 2000 tecken per fråga. Jag har väl skrivit ungefär hälften och vet inte vad mer jag ska skriva. Men det dyker nog upp några tankar snart! Ikväll blir det middag med Alice följt av kvällskurs! Skoj!

21 februari

Alltså, hur dum får man bli?! Tobias skulle iväg till skolan men ville gärna hinna äta innan. Så jag slänger in en matlåda med köttfärssås i mikron och sätter igång lite spaghetti. Vi var redan sent ute så det var lite bråttom. I vilket fal så blir spaghettin klar och jag tar bort gryan från plattan. Tror ni inte att jag sen tar ut köttfärsen från mikorn och ställer den på den varma plattan? Jo, självklart! Så en smält matlåda och hela köket fullt med köttfärssås att städa upp tog sin tid och ingen lunch för Tobias! Suck! Det är ju sån här som ska hända typ fredagen den 13:e, inte en helt vanlig tisdag!

20 februari

Nu är jag trött! Har hjälpt Tobias med sin uppsats i historia större delen av dagen. Runt 19-tiden åkte jag in till stan för att fika lite med Alice. Det var mysigt att bara sitta och ta en kopp te och prata lite. När jag kom hem så kollade vi ett par avsnitt an Full frys och nu har jag lagt mig i sängen för att sova.

Det verkar som att det kan bli en väldigt upptagen vecka för mig. Plugg hela veckan inför seminariet på fredag sen på kvällen kommer tre tjejer från klassen hem till mig och käkar. Det finns också en möjlighet att Frida och Christopher kommer och hälsar på i helgen, vilket är jätteskoj! Det är bara att ligga i nu i veckan så att helgen kommer fort! Hur ser din vecka ut? :)

 

19 februari

Jag sitter i soffan i pyjamas och en odd Molly lovely knit. Reprisen från gårdagens gladiatorerna är igång på tvn. Ingen stress och inga måsten. En underbar söndag helt enkelt. Lite plugg blir det allt., men annars ska jag bara njuta av att det är söndag!

RSS 2.0