30 December

När vi var på stan idag så hittade jag den skönaste morgonrocken någonsin! Den är kabelstickad med jerseytyg på insidan så att den är jur varm och skön som helst! Den fanns på Lindex för 250kr på rean och jag rekommenderar den varmt!

30 December

Godmorgon på er! Just nu ligger jag med datorn i sängen och ska strax plugga lite. Frida kom igår och vi gick en sväng på stan innan vi åkte hem för en myskväll. De andra två sover nu så jag tänkte jag skulle passa på att få något vettigt gjort fram tills det är dags för frukost. Sen åker vi ner och kollar in rean! Mina favoritjeans var på rea på Monki så tre par fick följa med mig hem igår! :)

28 December

Här kommer bilder på det jag köpte igår. Skjortan är från Bikbok och kostade 150 kr, byxorna är från Zara och kostade 299 kr, den lila duken kommer från Hemtex och kostade 179 kr. Jag blev nöjd med mina inköp, vad tycker du? 

28 December

Oj vad vi har varit duktiga nu. Vi började dagen med att åka ner i stan för att jag skulle byta en sak. Sen åkte vi till Maxi för att storhandla både inför nyår och veckan som kommer. Jag hoppas nyårsmaten blir lyckad pch omtyckt av de som kommer. Nu måste jag faktiskt ta och plugga lite. Imorgon kommer Frida :D

27 December

Kom precis hem frånen sväng på stan med en vän. Jag hittade lite fint som fick följa med hem som ni får se imorgon när det är bättre fotoljus. Jag har hamnat i soffan med en sällskapssjuk katt som bara vill mysa. Han ät duktigt intresserad av muspekaren och av mina fingrar som flyger över tangentbordet!

Mrs. Dalloway av Virginia Woolf

Detta är ju verkligen en klassiker som alla någon gång i sitt liv borde läsa. Egentligen så händer det inte så mycket i boken. De 200 sidorna i boken utspelar sig alla på en och samma dag men ur olika personers synvinklar. Det är som att en ljuslåga skickligt går från en person till en annan. Boken är verkligen skriven på ett sätt som får en att förundras. Men som sagt så är den ju inte speciellt spännande och det är faktiskt ganska svårt att fastna i den. Trots att jag älskar hur den är skriven så kan jag inte ge den mer än ♥♥,5 av ♥♥♥♥♥, men den är ändå väldigt läsvärd! Man måste som sagt läsa den någon gång under sitt liv!
 
Virginia Woolf's singular technique in Mrs Dalloway heralds a break with the traditional novel form and reflects a genuine humanity and a concern with the experiences that both enrich and stultify existence. Society hostess, Clarissa Dalloway is giving a party. Her thoughts and sensations on that one day, and the interior monologues of others whose lives are interwoven with hers gradually reveal the characters of the central protagonists. Clarissa's life is touched by tragedy as the events in her day run parallel to those of Septimus Warren Smith, whose madness escalates as his life draws toward inevitable suicide

27 December

God förmiddag på er! Hoppas ni har det bra. Själv är jag lite trött, jag sov inte riktigt som jag skulle i natt, men ibland är det så! Jag ska strax åka ner i stan och träffa en kompis, har lite jag vill kika på och skulle behöva. Jag tar tacksamt emot tips på mat inför nyår, något som helst inte ska innehålla fisk eller skaldjur! Så tipsa på bara! :)

26 December

God förmiddag på er där ute! Jag hoppas verkligen att ni alla njuter av juldagarna utan allt för mycket stress. Det gör jag, igår gjorde jag inte många knop. Visserligen tvättade jag lite, men annars njöt jag av lugnet framför tvn och en bra bok. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till innan jag ska plugga lite. För mig blir det inte reabesök idag, jag ska möta upp en kompis på stan imorgon och kika lite då istället, det kanske är lite lugnare då, man jan ju i alla fall hoppas det! Ha en fin dag!

25 December

För oss blev det juen tidig jul i år och det blev inte några julklappar igår. Men inte går vi julklappslösa för det utan vi fick dem istället den 22e och 23e. Här kommer bild på det jag fått förutom de kontanter som också fanns och lite andra småsaker jag fick av min farmor.
Muggar med lock från Saga form fick vi av Petra och Anders
Superfina och bra knivar fick vi av min pappa och hans sambo
Eltandborstar, även de från pappa och hans sambo
En mössa från Peak som jag fick av min pappa
Fina påslakanset
Sist men inte minst fick jag en parfymbox av min kusin och hans föräldrar
 

Club Dead av Charlaine Harris

Det senaste jag har läst är alltså Club Dead av Cahrlaine Harris. Det är tredje boken i serien A Southern Vampire serien (mer känd som True Blood). Den var bra! Det händer alltid något, som det brukar göra i de här böckerna. Den har ju sin ådra av humor som också gör den rolig att läsa. Jag rekommenderar verkligen att ni läser serien. Jag vet faktiskt inte hur många av böckerna som finns ute på svenska, men var inte rädda för att testa läsa en bok på engelska, det är lättare än vad ni tror! Just denna boken får ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥
 
Things between cocktail waitress Sookie and her vampire boyfriend Bill seem to be going excellently (apart from the small matter of him being undead) until he leaves town for a while. A long while. Bill's sinister boss Eric has an idea of where to find him, whisking her off to Jackson, Mississippi to mingle with the under-underworld at Club Dead. When she finally catches up with the errant vampire, he is in big trouble and caught in an act of serious betrayal. This raises serious doubts as to whether she should save him or start sharpening a few stakes of her own..
RSS 2.0