31 augusti

Här kommer bilderna på badrummet med den nya byrån!


30 augusti

Åh hjälp vad trött jag är och mina armar ska vi inte ens prata om! Jag och tobias tog oss en sväng till Jysk för att inhandla en ny spegel då vår gamla gått i sönder (det är inte kul att klä sig utan en helfigurspegel kan jag tala om!). Men jag hittade en byrå som jag ville ha till badrummet också. Och har vi bil? Nej, det har vi inte, så det fanns inget annat alternativ än att bära sakerna till bussen, en bra bit bort. Spegeln vägde 15 kg och byrån 26. Tobias var duktigast och bar spegeln också när inte jag orkade. Men nu kan jag inte ens lyfta armarna ovanför huvudet! Bild på badrummer före och efter kommer senare när det är helt färdigbyggt!

30 augusti

Den här kavajen var ju helt fantastisk tycker jag! 499kr på H&M

29 augusti

Jag var på stan med en kompis idag och fikade och kikade rundor lite. Jag kom hem med en ny foundation från Estée Lauder. Dyr, men den verkar väldigt bra hittills. Makeupartisten på Kicks applicerade den på mig och den sitter fortfarande väldigt fint! I like it! 445 kr kostade denna dyrgripen mig, men den verkar värd det i alla fall. Ett minus för flaskan som är i glas och inte har en pump eller något att ta ur foundationen ur flaskan. Kan lätt hända att det kommer för mycket på en gång.

28 augusti

Foto: Metropolitan Opera
 
Igår så bokade jag och Frida biljetter till Kärleksdrycken. Det är en opera från Metropolitan Opera i New York. De livesänder den på olika biografer runt om i världen och vi ska passa på att se den på Röda kvarn i Helsingborg. Det ska bli väldigt kul att se den tycker vi båda!

28 augusti

Det har inte hänt så mycket sen sist, jag tar det mest lugnt innan skolan börjar om en vecka. Det ska bli skönt att komma igång igen och få lite rutiner på vardagen. Jag känner att en förkylning smyger sig på, sakta med säkert. Sambon är redan förkyld, så det är bara en tidsfråga innan det är min tur! Idag blir det mest att vila här hemma så jag inte åker på en rejäl förkylning lagom tills skolan börjar. Imorgon blir det fika och stan med en kompis, som jag verkligen ser fram emot!

24 augusti

Jag har hittat en väska som verkligen skulle vara perfekt för mig till skolan, det finns ett separat fack för datorn och även andra fack till annat! Helt perfekt enligt mig, och snygg är den också! Lite för dyr för mig just nu, men om jag sparar lite så kanske den kan bli min snart!
Bilderna och väskan kommer härifrån

24 augusti

Nästa gång jag går till frisören så funderar jag på att klippa mig ungefär som Ashely Benson, vad tror ni om det?

23 augusti

Tyst idag igen ser jag! Att bloggen inte skriver sig själv alltså! inte med meningen, men det blir så ibland. Igår på kvällen, sådär runt 22.30 kände jag mig inte alls trött och väldigt rastlös! Så jag tog på mig träningskläderna och tog med mig sambon ut på en halvmils powerwalk. Ett skönt sätt att göra av med energin på sådär en onsdagskväll! Idag har det blåst en massa och regnat en del. Jag har spenderat en del av dagen med att rymma upp och damsuga här hemma, så man har det lite fint till helgen. Sen har vi varit och storhandlat, så nu är kylen proppfull med en massa gott som väntas på att ätas! Mitt internet är förövrigt det segaste i världshistorien idag, så det får bli ett bildlöst inlägg! Vad har du gjort idag?
 

22 augusti

Jag har varit tyst idag ser jag! Var nere och lunchade med Josefin i stan innan idag, lika trevligt som alltid! Sen har jag faktiskt bara varit hemma efter det och njutit av regnet som smattrat på rutan framför tvn i soffan med katten. Härligt har det varit! Nu blåser det ganska mycket ute tyvärr! Annars hade jag kanske gått ut på en kvällspromenad innan det är dags att lägga sig! Bilden är från min Instagram och där heter jag ehmaa!
RSS 2.0