29 april

Åh vad skönt, nu är jag klar med alla mina måsten idag! Dock hann jag inte med en promenad, men det får jag ta i morgon istället. Då var det valborg imorgon. Jagska hem till en vän och jag känner på mig att det kommer bli den bästa kvällen på länge! Nu sitter jag i soffan och kollar på tv, det blir nog en ganska tidig kväll idag, längtar efter morgondagen! Vi hörs sen!

29 april

Så, vad tyckte jag nu om American Pie Reunion? Jag tyckte det var väldigt kul att se alla de gamla igen återförenade. Men det var verkligen inte samma sak som de äldre filmerna och det hade jag väl i och för sig inte förväntat mig heller. Självklart fanns det en hel del roliga stunder, men jättebra var den inte. Jag kan väl tycka att den inte riktigt var värd 100 kr på bio, men en kväll hemma framför tvn hade den nog funkat bättre, kanske till och med om man sett de andra direkt före.

29 april

Hallå på er alla där ute! Trots att det är söndag så har jag en del att göra idag, men det ska nog gå bra! Så här ser min to do-lista ut idag:

Plugga (ligger lite (läs mycket) back i läsanvisningarna) Klar med det jag hade planerat att göra!
Baka
Städa
♣ Tvätta Färdig!
Fixa Sagas blogg
Fixa Sagas kompis blogg
Laga mat
Duscha

Även om det egentligen kanske inte ser så mycket ut så är allting saker som tar tid att göra, så jag borde väl slita mig från datorn nu och fortsätta läsa min kurslitteratur!

28 april

Nu har jag precis ätit lite lunch! Förmiddagen gick åt till att plugga och nu ska vi snart iväg och handla lite. Ikväll ska vi faktiskt på bio med Josefin och se den nya American Pie. Jag har tyvärr hört att den inte alls ska vara bra, men vi får väl bilda oss en egen uppfattning om den! Nu ska jag bara fixa till mitt år innan vi ger oss av! Vi hörs sen sötnosar!

27 april

Det blev lite inköp på stan idag, verkligen inga dyra, men väldigt fina enligt mig!
Jag har letat efter en fin vårjacka och nu hittade jag en på H&M för bara 250:-
Sen köpte jag en superfin transparent blus, Den är mycket finare på än på galgen och det bästa av allt var att den bara kostade 99:-
Jag har varit lite skeptisk till bandeau-bhar, men så hittade jag de här som faktiskt har byglar och sitter fantastiskt bra! 129:- för två!

27 april

Fredag idag, vilket innebär helg efter föreläsningen. Jag hoppas på att det fina vädret håller i sig så man kanske kan ta en promenad på stan efter skolan. Jag ska strax åka iväg och ha ett seminarium och sen får vi se vart vindarna bär! Det är hu långhelg också, Valborg på måndag. Det ska bli väldigt kul faktiskt! Nu måste jag kila, vi hörs sen!

26 april

Jag sitter hemma och pluggar idag. Det är seminarium imorgon så jag har lite att läsa helt enkelt. Jag kollade precis väderprognosen för nästa vecka och jag måste ju säga att jag gillar hur varmt det kommer bli!

25 april

Nu har jag hunnit hem och landa. Jag har lagat mat, ätit och tagit en dusch, otroligt skönt! Intervjun kändes ganska bra faktiskt, det hade varit kul att prova på i alla fall. Nu ska jag njuta av en skön kväll, ska läsa lite kurslitteratur, sen ska jag läsa skönlitterärt!

25 april

God morgon allihopa! Hoppas ni sov gott, det gjorde jag, kom i säng ganska tidigt igår så jag känner mig pigg och utvilad idag! Jag ska strax åka iväg till skolan för en föreläsning. Sen ska jag faktiskt på en arbetsintervju kl 16. Det ska bli väldigt spännande faktiskt! Nej, nu måste jag ge mig av, men vi hörs senare igen!

24 april

Jag köpte hem Garniers BB-creme idag! Jag hoppas den är bra, om inte annat så är den värd ett försök! Jag lovar att jag återkommer när jag testat den!

RSS 2.0