30 september

Hjälp vad segt det går att ladda upp en bild! Aja, jag struntar i det för denna gången!
Igår lämnade jag in tentan och det känns så skönt! Nu är det bara ovissheten som spökar fram tills man får reda på hur det gick. Ikväll kommer Frida och Christopher och hälsar på, det ska bli jättekul! De stannar väl hela helgen så det kommer bli så trevligt så! Nu ska jag läsa lite inna jag börjar skolan tänkte jag! Vi hörs sen!

28 september

Maten idag blev så underbart god! Den blev ett härligt avbrott mitt i tentaplugget! Imorgon ska ju hemtentan in och jag känner mig ganska lugn faktiskt! Jag är i princip klar, ska bara fixa lite småsaker imorgon och diskutera lite med Josefin :) nu ska jag hoppa i säng för en välbehövlig skönhetssömn och nu har man ju fått testa den mycket efterlängtade appen också! Synd bara att det inte fungerar att ladda upp biler för min del!

25 september

Photobucket Pictures, Images and Photos
Gårdagen gick bra. Det var skönt att sitta några stycken och prata om tentan faktiskt! Nu sitter jag och pluggar på egen han och det går helt okej. Vi ska ses imorgon kl 9 för att plugga så det är ju skönt om man hat fått lite gjort tills dess. Nu får min pluggpaus vara slut och jag får återgå till allvaret ett tag! Men vi hörs!

24 september

Photobucket Pictures, Images and Photos
nu har jag precis avnjutit en sen frukost vid mitt fina matbord. Morgonen spenderades med att rymma upp i lägenheten, så nu är här fint! Imorgon ska det damsugas och storstädas. Idag ska jag ner i stan och träffa några från klassen, vi ska diskutera hemtentan vi fick ut igår över en lunch. Vad ska du göra idag?

13 september

Cheesecaken var god kan jag tala om! Tog precis en bit, med en kopp te, satte mig framför datorn och fixade lite saker. Ni vet sådana tråkiga saker, men som ändå måste fixas. Nu ska jag plugga och om en haltimma blir det tvättstugan! Vad ska du göra idag?

11 september

För mig innebär söndagar städning, riktig storstädning. Det är färdigt nu, så nu ska jag ställa mig och försöka mig på att baka denna cheesecake!

10 september

Hej mina fina vänner! Jag blir så glad att ni tittar in trots att jag inte skriver så mycket! Jag ska försöka bättra mig, men jag har en del att göra. Jag pluggar ganska mycket och fixar lite med lägenheten. Igår köpte jag till exempel nytt matbord och stolar. Jag ska ta lite bilder och skicka till mamma, så då kanske ni också får se. Men jag är ju inte helt nöjd än. Igår missade jag finalsittningen, men jag hade en otrolligt mysig kväll hemma istället! Vad gjorde du i går?

8 september

Här är ganska tomt med uppdatering märker jag! Det är inte meningen, men det är svårt att hinna med när det händer så mycket annat. Skolan tar en del tid, speciellt plugget efter föreläsningarna, sen är det ju faktiskt lite faddringsaktiviteter också som tar upp kvällstiden. Men jag ska försöka uppdatera er lite mer och kanske visar jag lite bilder på lägenheten inom en snar framtid. Idag är jag ledig, så idag ska jag faktiskt spendera dagen med näsan i skolböckerna!

6 september

Nu har det börjat på allvar! Pluggandet är i full gång! Just nu håller jag på att fixa lite lunch. Vi har igen micro, så jag får värma det i ugnen just nu. Men det funkar det med! Lägenheten börjar ta form nu, snart är den fin! Idag är det också tvätt och städ på schemat. Får se om man hinner med allt! Vad ska du göra idag?

4 september

Det här med att flytta är ju helt utmattande! Usch! Vi höll på hela dagen igår och gick trappa upp och trappa ner.... Sen funkar inte elen än, så det får vi vara utan så länge! Det är en enda röra där hemma just nu, även fast det ser bättre ut än igår. Ingen el innebär ju ingen dator eller internet. Det innebär också att man inte kan laga någon som helst mat, inte ens koka lite vatten, men kan inte heller ha något i varken kyl eller frys. Så är det för mig just nu! Hoppas ni har det bra!
RSS 2.0