29 oktober

Det är så frustrerande! Intenet kom ju igång i veckan, men självklart så funkar det inte påmin stora laptop. Det funkar på allt annat som man kan ha internet på, mobiler, datorer, ps3, men inte på min dator. På min lilla netbook fungerar det, men det är ju inte den datorn jag vill använda när jag gör min hemtenta ju... Suck! Vi får väl se om det löser sig!
Om tio minuter är det ju dags för älskade Så mycket bättre. Hoppas det blir lika bra denna säsongen. Ska strax förbereda för myskväll, lite popcorn, läsk och godis! Vad ser du på tv ikväll?


28 oktober

Testade att göra watermarbel för första gången i veckan, så blev resultatet, fårlåt för en dålig bild! Men ja, det var ju intressant att testa i alla fall. Det var ju ett ganska kladdigt jobb! Jag testade det en gång till för någon dag sedan och då blev det mycket bättre. Men övning ger färdighet, eller hur? :)

28 oktober

Nu är det en sådan tid igen, tentadags... Vilket ger ytterst lite utrymme för något annat än plugg. Men det flyter på. Jag känner mig ännu inte stressad, det känns som att denna hemtentan kommer bli klar i god tid! Jag kan ju berätta att internet är beställt, så antingen har jag internet hemma idag eller någon gång i början på nästa vecka! Det ska bli så skönt! Igår var jag också på en secondhand-marknad och fick tag i en micro, för 100 kr som fungerade perfekt! Lysande! Det är härligt! Nä, nu ska jag fortsätta plugga!

22 oktober

Nu blir det Svensson Svensson! Har alltid gillat dem, så nu hoppas jag ju att filmen är lika rolig!

20 oktober

Igår så var vi några tjejer här hemma och hade det väldigt mysigt. Vi möttes upp på Panduro för att göra inköp till masker inför maskeradbalen på fredag och sen åkte vi hem till mig och pysslade och åt äppelpaj! Bilden är bara en liten sneekpeek, hela får ni se en annan gång ;) Jag har pluggat klart mitt för idag och sitter nu och myser framföt tvn!

19 oktober

Vad fort tiden går! Det känns som att det var igår jag stod här och tog denna bilden! Men det var ju inte det! Allt bara rinner iväg! Det är mycket med plugget, i helgen var jag hemma, jag hinner inte ens stanna upp och reflektera över dagarna som varit. Det går så fort alltihop. Idag kommer det bli en bra dag! Jag har städat undan här lite nu på morgonen, har lite kvar, sen ska jag plugga lite. Ikväll ska jag möta upp några tjejer nere i stan, vi ska in på Panduro och handla material till finmaskeraden på fredag. Sen åker vi hem till mig och bakar äppelpaj och pysslar till skenet av stearinljus och värmeljus. Låter inte det mysigt? ♥

13 oktober

Ojoj, här var det minsann inte livat! Det är ju lite jobbigt att blogga när man inte har tillgång till internet konstant! Försökte faktiskt blogga via appen häromdagen, men det fungerade inte så bra! Tyvärr! Men jag ska försöka bättra mig! I helgen åker jag hem till Helsingborg och myser. Ska träffa underbara vänner och familj! Det ska bli så härligt!

4 oktober

Photobucket Pictures, Images and Photos
Igår var jag så duktig! Jag spenderade en del tid i skolan, sen när jag kom hem så stack jag iväg och veckohandlade. Sen fortsatte jag att plugga när jag var klar med det. Jag kände mig väldigt duktig! I och med att jag var så duktig igår så ska jag ta det lite lugnare idag. Jag ska hem nu och baka lite kanelbullar, det är ju trots allt kanelbullens dag!
RSS 2.0