Inspiration!

Inspiration är så viktigt i livet, det är verkligen det, jag skulle nästan kunna påstå att det är livsviktigt! Så vad inspirerar mig? Jo, det är en hel del saker faktiskt... Jag inspireras av människor som står på sig och har ett mål med sitt liv, jag inspireras av kreativa människor som verkligen ger utlopp för sin kreativitet, jag inspireras av människor som hjälper andra och jag inspireras av så mycket mer. Ska jag vara helt ärlig så inspireras jag inte så mycket av storbloggarna. Missförstå mig inte, jag tycker att många av dem har lyckats otroligt bra med vad de har tagit sig för och jag gläds med dem, absolut! Men det är inte sådant som insptreraar mig, det kan bero på att det här med buisness-spåret inte riktigt är min grej. Jag vill inte bli egen företagare, jag vill inte äga ett företag, men det betyder ju inte att jag inte vill komma långt i min karriär. För ett mål har jag och det kommer jag kämpa för tills jag når dit, med hjälp av de personer och saker som inspirerar mig!

Något som inte inspirerar mig, det är människor som skryter! Som skryter om sitt liv, materiella ting och om hur perfekt allting är. För jag kan berätta för er att livet är inte helt perfekt för någon, även om det kanske kan verka så på utsidan. Folk kan få tro hur mycket de vill, att jag är avundsjuk på deras "perfekta" liv, men jag vet att det döljer sig något mer därunder... Jag är inte avundsjuk, bara oinspirerad!

Något jag hoppas att jag kan göra i mitt liv, det är att inspirera och finnas till för mina underbara syskonbarn! Det är viktigt att vara en bra förebild för de yngre, och det hoppas jag verkligen att jag är!
Jag älskar er!♥
Vad inspirerar dig?

Underbara sol!

Foto: Jag
Har precis spenderat lite tid ute på balkongen, i solen. Hjälp vad det är varmt idag! Trots att det blåser! Det kom några moln och det blev lite småkyligt, så jag gick in en liten stund. Får väl sätta mig och plugga igen. Ska laga lite mat också. Gott! Ska bara få Tobias att skala potatis först! ;)

Och såhär ser mina dagar ut....

Och jag vill inget annat än att ta mig ut i solen, äta glass och bara njuta. Men idag blir det bara matteplugg inomhus, kan verkligen inte fokusera ute! Men funderar på att dra ut i trädgården någon timme och bara sola, så kan jag ju plugga ikväll... Behöver nya solglasögon kom jag på, hittar inte mina... Vad gör du idag?

Det här med att plugga

Det går inte så bra alltså. Eller det går ju inte dåligt. Själva pluggandet är det inga problem med, men det här med att komma igång är inte helt lätt. Har jag väl kommit igång så går det prima så nu ska jag komma igång!

Tävling om en iPad!

På den här bloggen tävlas det om en iPad, så titta dit vettja!

Gissa vad som hittade hit?

Igår kom den! I'm a happy girl!! Nu ska bara som-kortet bli sktiverat också, det var tydligen någon fördröjning på den fronten...

Trött...

Hej på er! Ligger i sängen och fryser, trots två täcken, har ont i magen och är allmänt seg... Var nere på stan en runda idag där vi storshoppade till Tobias bror som är här och hälsar på. Trevligt värre! Det är lite festligheter i stan med en massa musik och marknadsstånd. Allt jag vill ha just nu är några lakritsremmar. Men det kan jag nog drömma vidare om!

God mat!

Fisk med chili och citron! Åh vad gott det var!!

En sväng till IKEA

Vi tog en liten tur till IKEA idag där vi köpte nya krukor till mina örter... Innan hade jag ockuperat alla skålarna som fanns i köket haha! Det fick bli dessa plåtkrukorna, men jag tycker allt att de är ganska fina. DE små kostade 9 kr och den stora 19, som hittat ju!

För ett år sedan...

Var det vi som hade bal, idag är det dags för nästa gäng! Hoppas ni får en underbar kväll! Det hade jag på min bal!

 

RSS 2.0