Inbjudningskort till konfirmation

Jag fick ju i uppdrag att fixa inbjudningskorten till Tobias systersons konfa. Jag hade jättegärna scrappat dem, men hans mamma ville gärna ha dem gjorda i photoshop. De här två alternativen kom jag fram till efter mycket om och men. Hans mamma gillar den färgsprakande mest medan Tobias gillar den stilrena. Vilken tycker du bäst om? Jag vet inte vilken jag gillar bäst, hade kunnat göra något helt annat också. Har ni förresten några tips på vad man kan ge honom i present?

Alltså, hur dum får man vara?!

Jag känner mig så korkad! Jag skulle ju iväg och träna, Zumba till och med! Det som jag tycker är så kul. När vi kom dit och jag skulle byta om så tog jag fram mina saker, mitt linne, min sporttopp, mina skor. Gissa vad som inte låg i väskan? Jo, mina byxor... Att träna i jeans kändes ju inte så lockande... Jag fick helt enkelt bara göra Tobias sällskap när han styrketränade... Jaja, så kan det gå ibland. Nu ska jag plugga lite =)

Good morning guys!

Allt bra med er? Med mig är det bra, känner mig lite seg bara. Jag sitter här och ska plugga efter detta inlägget, medan Tobias fortfarande ligger kvar i sängen. Inte jättesnällt av honom tycker jag ;) Det är iallafall skönt att vara ledig, en föreläsning imorgon sen är det helg :) Ja, tiden bara flyger iväg och jag är så glad att det bara blir ljusare och ljusare ute! Även om solen inte visar sig idag!

Plugg och plugg

Såhär kan det se ut när man sitter och ritar en illustrationsplan! Ska ta en liten paus nu och cykla iväg och handla något gott inför kvällens alla tv-program =)

Good day!

Hej på er där ute! Det var ju något driftstopp igår så inlägget jag publicerade igårkväll kom inte upp förrän nu. Det som händer för mig idag är väl att jag ska plugga sen så ska jag och Tobias iväg och träna. Det känns som att vädret är lite mysigt idag på något sätt. Solen tränger inte fram helt men den finns ändå där. Blir lite shoppingsugen, men måste verkligen hålla i pengarna nu ;) Vad ska du göra idag?

Fixat Sagas blogg!

Nu har jag fixat min systerdotters blogg, om ni klickar på bilden kommer ni till hennes blogg :) Min dator är segare än segast, så tror nog att jag stänger av den nu och lägger mig och läser i min älskade bok :) Sov gott! Kramar ♥

Finally!

Äntligen är den här! Som jag har väntat! Den sjätte delen av Grottbjörnens folk har äntligen kommit och idag damp den ner i brevlådan! Gissa vem som kommer vara upptagen nu ett tag framöver?! I'm Happy! Inte nog med det så har vi börjat en rolig kurs idag också, så nu ska jag plugga lite sen ska jag lägga mig och läsa =)

Emma idag

Så såhär har jag sett ut idag, fick till och med en av mina studentklänningar återanvänd :)

Nu är jag trött!

Hjälp vad trött jag är! Cyklade till skolan vid elva, lunchade med Jossan och Mirela, var i skolan till fem, gick på ett poweryoga-pass, handlade, lagade mat och nu sitter jag här helt död! Det blir nog en tidig kväll för mig idag. Det är skönt det med ibland! Nä, nu orkar jag inte mer! Skriver nog något mer inllägg nu som jag förprogrammerar ;)

Nu är här fint!


Precis som alla andra söndag så har vi städat, så nu är här rent och fint. Blev lite seg nu känner jag. Idag ska jag bara ta det lugnt. Men har fått i uppdrag att göra inbjudningskort till Tobias systersons konfirmation så det ska jag sätta mig med nu tänkte jag :)
Vad gör du en söndag som denna?
RSS 2.0