Pineberrys!

När jag satt på planet och bläddrade i en tidning så kom dessa bären upp. Nej, det är inte vita jordgubbar utan det är pineberrys, de ser ut som vita jordgubbar men de smakar ananas! Hade gärna provat dessa!

Fransk arbetsmoral!

Mitt fina förkläde!
Nu under mina tre dagar på jobb här nere så har jag börjat lära mig lite hur det funkar. Man börjar i princip samma tid varje morgon och prick 12 är det lunch. Det spelar inge roll hur mycket man har att göra. Det är lunch 12, då släpper alla det de har i händerna och går ut till sina bilaroch kör hem. Chefen bestämmer när det är dags att vara tillbaka igen. Oftast är det 14-14.30, där någonstans. När man då kommer tillbaka så jobbar man tills allt är klart, ingen klagar utan alla bara jobbar på. Jag gillar sättet att tänka. Jag minns när jag jobbade på ett ställe hemma i Helsingborg... Drog det över en minut på lunchen så började det gnällas, likaså om det drog över en minut innan man skulle hem. Som sagt, jag gillar tänket här, man jobbar tills man är klart, även om det kan vara jobbigt ibland. Det dåliga är väl att man inte riktigt kan planera sina kvällar, men mig gör det inget. Jag kommer hem, sen äter vi och sen däckar jag haha! Om en kvart åker jag till jobbet igen, vem vet hur länge jag blir kvar idag?

La petite Suedoise

Ja, de har blivit mitt andra namn här nere! Men det stämmer ju.Jag är liten och jag är svensk. Idag har jag jobbat igen! Men det blir bramed pengar sen! Det funkar ju lite annorlunda här. Man börjar 8.30, oftast, om de inte ändrar det. Sen är det lunch kl 12. Man börjar igen runt 14.30, sen slutar man när man är klar. Om det så skulle vara kl 22 så är det så. Idag var vi klara kl 18, ganska så exakt. Jag ska ta med mig kameran någon dag och fota. Har tagit lite bilder, men de kommer upp i senare inlägg! Ska sova snart, är trött efter dagen, det tar på kroppen att jobba så. Nä nu ska jag prata färdigt med älskling, sen sova sött!

H&M på Kastrup!

När jag var på flygplatsen så gick jag inom en sväng på H&M, gillade verkligen utformningen på deras affär där måste jag få säga!

Första dagen på jobbet!

Så nu har jag börjat jobba här nere. Ni kanske undrar vad det är jag gör? Jo, hittills har jag vägt och packat aprikoser. De har lån lunch här nere, två och en halv timme, närmre bestämt. Så jag b örjar om en timme igen, sen vet jag inte när jag slutar. Ska gå ut och sätta mig i solen lite nu och nääär jag kommer hem ikväll så ska jag ta ett välbehövligt dopp i poolen!

Helt slut!

Nu är det dqags för mig att sova. I denna sängen! Åh vad trött jag är efter resan! Imorgon blir det jobb! Så ja, nu måste jag verkligen sova. Det kommer lite inlägg imorgon igen!

Amsterdam!

Sitter på flygplatsen i Amsterdam nu och har precis druckit den godaste juicen jag någonsin smakat.  Hittills har resan flutit på bra. Flyget hit var i tid och än så länge ser det ut som att nästa även det äri tid. Två mindre incidenter inträffade som gjorde mig lite irriterad. Först var tåget till Köpenhamn försenat tio minuter, väl på så sa de att det bara gick till Malmö på grund av förseningen, suck! Men det var inga problem att byta. Sen hade jag beställt mat på Kastrup. När det hade gått en halvtimme hade jag inte fått någon mat än och jag var tvungen att gå till gaten. Så utan mat blev jag, fast jag fick pengarna tillbaka, dessvärre i danska pengar. Men men, hittills går det bra. Tänkte Skypa med Tobias men han var inte hemma,så det gick inte! Nä, nu ska jag gå! Vi hörs!

Idag gäller det!

Klockan 11.20 går tåget mot Köpenhamn, sen flyger jag 14.25. Det ska bli väldigt spännande! Nästan tre veckor i Frankrike!
Just nu har jag en Skype-date med Tobias, vi kommer ju trotts allt inte ses på ett tag! Men nu ska jag fortsätta prata med honom sen måste jag fixa lite saker innan jag åker! Vi hörs senare! ♥

Midsommarbilder!

Förberedelser!
Konstig jordgubbe va?
Gott!
Lunchdags!
Blomplockning på g!
Min fina dukning!
Mmmm!!!
Den supergoda efterätten i mina fina hjärt-formar!

Det var en lyckad kväll helt enkelt!

Imorgon

'
Ja, imorgon bär det av till mitt vackra Helsingborg igen... Men för mig är det inte ett långvarigt besök, ni vet, jag åker ju till Frankrike på måndag! Ahh! Nervöst? JA!!
RSS 2.0