Musiken i Frankrike

När jag var i Frankrike så hade jag lite svårt för musiken där. Det var inte alls musik i min stil för fem öre. Det finns säkert de som gillar musiken! Men den går inte hem hos mig och det var inte så kul att gå ut när de bara spelar musik i den stilen. Här har vi ju oftast flera dansgolv som man kan välja efter musiksmak, men där fick man helt enkelt stå ut med ett golv och en sorts musik!

Festival

Photobucket Pictures, Images and Photos
Nu är det ju festival i stan och det är samma skit som tidigare år. Jag brukar inte direkt köpa något då jag tycker att det mesta bara är skit! Men idag hittade jag faktiskt någonting. Jag köpte två skydd till min telefon och ett displayskydd. Det var inte allt för dyrt och det duger faktiskt bra. Skydden var ganska fina också. Jag har ju kvar mitt skinnfodral, men jag tror faktiskt dessa skyddar bättre, även om det i skinn är snyggare.

Nu ska vi sova, för imorgon väntar en rolig dag!

Mys!

Photobucket Pictures, Images and Photos
I onsdags hade jag en liten mysig dag. Jag började med att klippa mig hos en underbar frisör. Därefter skämde jag bort mig själv med en god lunch på stan. Ibland behövs sådana dagar!

Tidningen!

Idag var jag med i Lokaltidningen i Helsingborg! Läs artikeln här!

Att mobilblogga

MMS-funktionen här på blogg.se fungerar ju inte så bra och det har den ju inte gjort på ett tag nu... Så jag tänkte berätta lite om hur jag gör när jag bloggar från mobilen, vilket jag oftast gör nu när jag är här hemma i Helsingborg. Man får ju göra så när man inte har något internet! Det är väldigt enkelt att få ganska snygga inlägg med mobilen, om man då har en iPhone eller en smartphone av något slag.

Det är två appar ja då rekommenderar att man har till sin telefon; Instagram och Photobucket, eller något liknande. Med Instagram blir bilderna en bra storlek för att publicera i bloggen direkt från mobilen, andra bilder kan bli något stora.
Steg för steg hur du ska gå till väga:
  1. Ta ett foto via Instagram eller ladda upp ett gammalt foto i programmet.
  2. När detta är klart så går du in på Photobucket och väljer upload media.
  3. Gå in i dina album i Photobucket och tryck på bilden du vill använda.
  4. När bilden syns, tryck på informationssymbolen i.
  5. Kopiera sedan html-koden som du kan se där.
  6. Logga in på din blogg via webbläsaren i mobilen.
  7. Välj att skriva ett nytt inlägg.
  8. Välj ändra redigerare och där kan du skriva det du vill. Där du vill ha in bilden klistrar du in html-koden du kopierade tidigare.
  9. Tryck på spara och publicera så är det färdigt!
Svårare än så är det faktiskt inte! Lite enklare html-koder kan vara bra att kunna som till exempel <br> för att byta rad osv.
Hoppas detta var till någon hjälp!

Så mycket, så mycket

Åh, jag har så mycket jag vill skriva om! Men det är lite jobbigt när jag inte har något internet utan måste blogga från mobilen... Det funkar väldigt bra om man vet hur man ska göra. Ett inlägg om hur man gör det bra kommer snart! Snart ska jag hoppa i säng, är ganska trött idag. Vet inte varför, men har varit lite frusen också. Kanske håller på att åka på en förkylning i detta regniga och kalla sommarväder!

Besök hos syrran

Photobucket Pictures, Images and Photos
Igår var jag och Tobias hemma hos min syster och hälsade på. Hon har nyligen flyttat till hus med sin familj och hon har gjort det så fint. Hon är så duktig på sådant! På torsdag ska vi ut där igen, för Hanna fyller ju 10 år! Ja hjälp vad tiden går fort!

Det fina med att jobba i en kyrka

Photobucket Pictures, Images and Photos
Att jobba i en kyrka kan nog många tycka är ganska tråkigt. Men det är det verkligen inte, inte alltid i alla fall. Det roligaste tycker jag är mötet med människor, igår var det ju café och idag är det faktiskt ett bröllop som jag får titta på.

En mysig dag på jobbet

Photobucket Pictures, Images and Photos
Idag var det lite mysigt på jobbet. Torsdagar innebär att vi har café och väldigt många äldre kommer. Idag regnade det ute så vi fick sitta inne i kyrkan. Det var underhållning i form av sång, gitarr och fiol. En mysig dag på jobb helt enkelt!

Jobb och plugg!

Photobucket Pictures, Images and Photos Just nu sitter jag och jobbar, samtidigt som jag pluggar. Det är ganska praktiskt att göra två saker samtidigt tycker jag! Vad hittar du på idag?
RSS 2.0