Mitt rum

Så ser vårt rum ut! Hade väl mycket hellre bott i en egen lägenhet, men jag trivs här =)

2011-02-02

Vi hade en riktigt mysig kväll igår. Vi tände värmeljus och låg i soffan och tittade på tv. Idag åkte vi till skolan vid 11, det blev en lång dag. Jag trodde att det skulle gå fort men nej, det gjorde det inte. Runt 15 kom Jossan och gjorde oss sällskap och runt 17 var jag ÄNTLIGEN klar. Jag hade några små detaljer kvar som jag fixade när jag kom hem, så nu är jag helt klar! Känns helt underbart! Nu har vi efter en middag och ett bad krupit upp i soffan igen och kollar på No Ordinary Family. Vi skulle egentligen handlat idag men vi orkade inte så vi gör det efter skolan imorgon =) Nu ska jag fortsätta kolla på tv =) Det kommer kanske upp några bilder på rummet sen. Fotade det igår. =)

En mysig dag

Vid tolv åkte jag och Tobias ner till skolan där vi satt och pluggade. Jag ritade på min illustrationsplan och han pluggade matte. Jag fick färdigt det jag hade planerat idag ganska tidigt så runt tre gick vi. Vi tog en sväng inom hemmakväll och handlade lite godis och inom Hemköp och handlade lite chips och dippa. Jag har städat lite idag annars har vi bara myst. Nu tittar vi på Fångarna på fortet och snart ska vi nog öppna chipspåsen =) Ha en trevlig kväll allesammans! ♥

Paketet från H&M framme

Vet inte om ni kommer ihåg att jag gjorde en beställning på H&M förra helgen? Nu har det i alla fall kommit fram och jag blev nöjd. Allt passade så inget åker tillbaka. Foundationen köpte jag innan idag, de sålde den för 99 kr på H&M så tänkte att jag skulle testa den. Behövde ändå en ljusare färg en min nuvarande. Man blir ju blekare på vintern!

Det här har jag på mig idag

För en enkel pluggdag blev det en enkel klädsel.

kavaj från H&M

Linne köpt på Pimkie i Spanien

Jeans från Gina Tricot

Duktiga studenter

Man känner sig faktiskt lite proffsig när man sitter vi ett ritbord såhär. Ett sånt hade jag verkligen velat ha! Perfekt ju! Sen att mitt hår ser hemskt ut, det behöver vi inte nämna!

 

Redan vid 10 imorse så åkte jag och Tobias in till skolan. Vi skulle egentligen tagit sovmorgon, men vi bestämde oss för att vara duktiga istället. Han pluggade matte och jag satt och ritade på för fullt. Runt två rörde vi oss ner mot stan, handlade lite och nu är vi hemma. Tvättmaskinen är full med tvätt och jag sitter i soffan och kollar på tv tillsammans med Tobias.

Min syster

Jag har ett enda syskon, en halvsyster som heter Maria. Hon är 13 år äldre än mig och flyttade hemifrån när jag var ganska liten. Hon har tre underbara barn som jag älskar väldigt mycket! Min älskade syster har också den bästa inredningssmaken som finns, hennes hem är ett av de finaste jag vet =). Trots vår stora åldersskillnad så kommer vi väldigt bra överrens. Jag litar verkligen på henne och kan prata med henne om allt. Jag känner nog ingen som är så tuff och står på sig så mycket som hon, jag ser upp till henne! Vi har ganska olika personligheter, men jag älskar henne ändå otroligt mycket! ♥

Bok-paket framme = en lycklig Emma

Älskar ju att läsa så att få dessa böckerna idag var underbart! Men jag är väl inte så exalterad över byggfysiken... Men ett nödvändigt ont!

Min tro

Min tro, ja, jag vet inte hur många som vet så mycket om den. Mina närmsta vet ju såklart, men så är det ju alltid =). Jag är kristen, troende, ja. Med troende menar inte jag att jag läser Bibeln varje dag, eller ens varje vecka, för det gör jag inte. MEn jag tror på att Gud finns och att Han lyssnar på mig och visar mig vägen. Jag tror på denna högre makten och jag respekterar dem som inte gör det, precis som jag hoppas att de respekterar mig. Jag har länge varit aktiv i ungdomsgruppen i Gustav Adolfs församling occh jag har även varit konfirmationsledare där. Här i Jönköping går jag inte för tillfället till någon kyrka, jag har väl inte letat antar jag. Så ja, det är min tro det. Vad har du för tro?

Två långa dagar

Hjälp! Måndagen och gårdagen var jobbiga! Det var långa dagar i skolan, 8 till 17.. Igår var jag så trött att jag somnade redan innan kl 22! Helt sjukt ju! Idag slutade jag tidigt men jag, Tobias och Jesper satte oss i biblioteket och pluggade ett tag. Det gick faktiskt bra. Lite senare kom Jossan också och gjorde oss sällskap. Jag känner att detta blev det tråkigaste inlägget på väldigt länge så jag ska nog sluta skriva nu ;) Ville bara att ni skulle veta att jag har fullt upp. Men ska ändå försöka hålla er uppdaterade =)
RSS 2.0