Det var en god soppa!

Den smakade oerhört bra denna soppa! Mmm! Den får jag göra om igen någon gång snart. Till efterrätt blir det kiwi eller en apelsin kanske? Varför inte en av varje?

Ett tal på fem minuter

På onsdag ska jag hålla ett tal om vad som helst  på fem minuter, men om vad vet jag inte. Först tänkte jag att jag skulle prata om hur man använder sina styrkor när man arbetar i en grupp. Men nu när jag har hört vad alla andra ska prata om så låter det lite tråkigt. Tänkte att jag kanske skulle prata om Helsingborg istället. Vad tycker du? Hjälp mig!

Matlista vecka 9

Nu blir det en ny kategori här på bloggen som heter mat :)

 

Jag tänkte att jag skulle börja skriva upp min matlista för veckorna. Vecka nio ser den ut såhär:
Måndag: Broccolisoppa med vitlök

Tisdag: Krämig pasta med kyckling och grönt

Onsdag: Pytt i panna

Torsdag: Fiskgratäng

Fredag: Potatisgratäng och kassler

Lördag: Spaghetti och köttfärssås

Söndag: Vegetarisk kokosmjölksgryta

 

Låter det bra? :)

Finstädat!

Nu har jag fixat till i min garderob, rensat lite och vik allt fint. Jag hade ju verkligen inte tackat nej till en sån här fin Walk in! Om jag skaffar ett hus med en vind ska den vinden verkligen bli som denna! Helt underbart ju! Fantastiska färger och allt ju!

 

Söndagar innebärstäddag så nu har vi det väldigt fint här =) Jossan var här et tag, vi skulle ha pluggat men givetvis blev det inte så =P Jag gjorde cheesecake sen gjorde vi lattes på min kaffemaskin. Yummy! Snart blir det väl sängen för mig, börjar faktiskt bli lite trött hehe. Så jag antar att vi hörs imorgon!

Söndag igen!

Haha, snygg bild va? Lekte lite med min webcam innan!

Godmorgon världen! Nu är det söndag igen! Veckorna bara springer iväg! Usch ja! Men som sagt, söndag i detta hem innebär städ- och tvättdag. Runt luch kommer Jossan och Helén hit, tänkte jag skulle skicka iväg Tobias att handla så jag kan baka något gott. Nu ska jag fixa lite frukost innan vi sätter igång och städar =)

Tekken 6

Tobias har ju skaffat ps3... Jag har aldrig direkt varit glad för tv-spel, hade inget ps eller nnintendo eller liknande hemma när jag var liten. Men när jag kom till min kusin älskade jag att spela Tekken mot honom. Jag tyckte det var riktigt kul! Nu har vi Tekken. Sitter och spelar just nu, det är ganska kul alltså =)

En helt ok tenta

Tentan idag gick faktiskt förvånansvärt bra, jag blev lite stolt över mig själv haha! Efter tentan såstack jag och Tobias ner i stan och fixade lite saker. Nu har vi äntligen våra gymkort. Vi kanske inte hinner träna i helgen, ett par tjejer från klassen kommer imorgon och då ska vi plugga, så vi får väl helt enkelt se. Men gymmet verkar grymt i alla fall! Det är stort med en massa maskiner, sen ingår alla roliga pass och det är många kan jag tala om. Sen ingår också relax-avdelningen. Hur skönt? Jätteskönt!

Tenta imorgon...

Det känns inte jättebra alltså, tur att det bara är en deltenta. Den riktiga kommer jag klara, det vet jag :) Jag och Tobias bestämde oss för att våldgästa Jesper så här sitter vi nu, de sitter vid den andra datorn där Jesper spelar wow och jag sitter vid hans mac i soffan och har ett halvt öga på Let's Dance.
Vad gör du en fredagkväll som denna?

Grattis syster!

Idag så fyller min enda och älskade syster år! Grattis påfödelsedagen! Älskar dig! ♥

Ytterligare en dag mot skolan

Idag är jag ledig egentligen, men ändå ska jag till skolan, mitt andra hem... Måste sitta och plugga lite inför tentan imorgon. Detta är bara en deltenta så klarar man den inte så är det inte hela världen. Men självklart skulle det vara skönt att fixa den! Vi får väl se hur det går :) Nä, nu ska jag kolla när bussen går sen får vi väl bege oss!
RSS 2.0