31 december

Photobucket Pictures, Images and Photos
Gott nytt år på er!
För mig blir det en lugn nyårsafton hemma hos Tobias pappa. Vi har ätit maten och nu blir det bara mys resten av kvällen. Jag har åkt på en förkylning så jag är inte så pigg på något annat idag faktiskt! Ha en fantastisk kväll allesammans!

28 december

Jag hittade faktiskt lite fint på väla igår! Men dum som jag var så köpte jag en sak på presentkort som jag skulle vilja lämna tillbaka. Men om jag har köpt det på presentkort så har jag ju bara bytesrätt och inte öppet köp. Får väl se om jag kan sälja den på tradera eller något :) får väl göra en garderobsrensning när jag kommer hem igen och sälja lite :) Idag bar det iväg till väla en sväng igen för att Tobias skulle köpa ett spel. Nu sitter vi hos hans syster, men vi ger väl oss snart hemåt! Jag känner mig ganska trött, det känns som att jag håller på att bli förkyld. Men det är väl sådana tider nu... Suck!!

Ha en fin kväll allihopa!

27 december

Julmat julmat och ännu mera julmat. Det känns som att man inte gör annat än att äta! Men gott är det med mat i alla fall! På juldagen var jag ju hos pappa där det bjöds på en utsökt rådjursfilé, mmm, smarrigt! Igår var jag hos farmor och åt, det var gott och trevligt det med. Idag bär det av till väla med min systerdotter Saga och en kompis till henne! Ikväl ska jag umgås med en vän. Ja, det blir en bra dag tror jag!
Vad gör du idag? :)

25 december

Lite smått och gott från julafton! Idag bär det av till Lund för att fira med pappa! Nu ska jag klä på mig och fixa till mig lite! God fortsättning!

24 december

Photobucket Pictures, Images and Photos
God jul på er mina fina vänner och läsare! Jag hoppas ni får en fantastisk julafton. Jag ska spendera den hemma hos min syster och hennes familj, i hennes fina hus! Vi kanske hörs under dagen! Ha det så bra!

21 december

Till Anonym....
För det första, så är du aldrig anonym, ditt IP syns alltid! För det andra så uppskattar jag verkligen inte kränkande kommentarer! För det tredje så tycker jag att det är otrolig att du kan tolka allt till något snuskigt! En bokrecension, det faktum att jag bakat pepparkakor och lussekatter eller att jag sovit dåligt en natt! Det verkar inte som att du tänker på något annat än snusk vännen! Antar att du kommenterar för att provocera, du lyckas nog i många fall, men främst tycker jag synd om dig för att du inte har något bättre för dig!

20 december

Idag gjorde jag mitt livs första macaroner! Fina blev dem kanske inte, men de blev goda! Det var dessvärre bara den första plåten som lyckades... Mitt bakplåtspapper tog slut och ni kan väl tänka er utkomsten för de stackars macaronerna som inte hade bakplåtspapper? Ja, de blev inte vackra och de gick i sönder, så de fick kasseras! Kul var det i alla fall! Det ska jag göra om någon annan gång! Sen gjorde jag knäck också, de blev mycket bättre än förra årets knäck som blev alldeles för hårda! Ha en fin kväll mina vänner! ♥

19 december

Detta är min favoritjuice just nu kan jag tala om! Älskar ett glas juice på morgonen!

Nu har jag precis gjort mig en kopp te och krupit pp i min läsfåtölj med en filt och en bok. Så ska snart läsa lite, sen ska jag se lite på Greek och äte lite mat! :) Vad gör du ikväll?

16 december

Hej på er alla! Jag har haft en lugn och skön morgon. Ska snart ge mig av ill skolan för ett seminarie, sen ska jag möta upp Alice så ska vi ta en runda på stan. Sen får vi se om min älskade systerdotter har lugnat ner sig och om hon vill ha hjälp med sin blogg :) Annars kommer jag bara ta det lugnt idag, jag är ikapp i skolan och lite till så jag kan faktiskt unna mig en lugn härlig dag! Vad ska du göra idag? ♥

Succubus Revealed av Richelle Mead

Nu har jag äntligen fått läsa den sista boken i Succubus-serien och den var så spännande! Jag kunde knappt slita mig från den! I och med att det var den allra sista boken som ska komma i serien så var spänningen på topp hela tiden, man ville ju verkligen veta hur allt skulle sluta! Jag rekommenderar väl inte att läsa dessa böckerna som enskilda, utan läs dem som en serie, från den första till den sista. Detta är böcker helt i mitt tycke. 5/5!

Georgina Kincaid has had an eternity to figure out the opposite sex, but sometimes they still surprise her. Take Seth Mortensen. The man has risked his soul to become Georgina's boyfriend. Still, with Lucifer for a boss, Georgina can't just hang up her killer heels and settle down to domestic bliss. In fact, she's being forced to transfer operations. . .to Las Vegas.

The City of Sin is a dream gig for a succubus, but Georgina's allies are suspicious. Why are the powers-that-be so eager to get her away from Seattle—and from Seth? Georgina is one of Hell's most valuable assets, but if there's any way out of the succubus business she plans to take it—no matter how much roadkill she leaves behind. She just hopes the casualties won't include the one man she's risking everything for. . .

RSS 2.0