31 augusti

Jag lever! Det gör jag men jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna. Flytten hit till Göteborg har varit både omvälvande och rolig. När jag kom i måndags så kom jag ju med min stora resväska, hade ingenstans att bo... Men det löste sig i form av vandrarhem framåt kvällen. Men innan det hade löst sig så var det bara jobbigt... Jag har bott där nu i två nätter. Idag ska jag iväg och skriva kontrakt på lägenheten så pappa och Tobias kommer hit. Det ska bli skönt att få det  fixat! Nu sitter jag och käkar lunch på Condeco och det var väldigt gott! Jag skriver mer när jag hinner och har tillgång till internet! Puss ♥

28 augusti

Photobucket Pictures, Images and Photos
Nu är vi i Helsingborg igen... Hela dagen har vi flyttat och donat så nu är jag väldigt trött! Jag ska snart slänga mig i sängen och bas njuta av en god natts sömn. Kvällen har spenderats hos Tobias syster som fyller år. Det var lite tjejkväll med god mat och trevligt sällskap! Katten på bilden är deras söta kattunge!

Jag vill säga tack så mycket till min underbara pappa och pojkvän som hjälp till idag! <3

26 augusti

Det är inte kul att packa! Det tar så mycket tid och energi... Men vi är en bra bit på väg. Det är bara lite kvar nu... På måndag börjar jag ju och det känns faktiskt helt overkligt! Hur jag ska göra med boende och så när jag kommer dit, det vet jag inte. Vi får väl ta det som det kommer helt enkelt!
Har ni en bra dag?

25 augusti

Photobucket Pictures, Images and Photos
Så här ser det ut just nu här hemma. Jag har packat en del till idag och hoppas på att få ner lite till. Ikväll händer det inte så mycket annars. Vad hittar du på idag?

24 augusti

Tänk om man hade haft sånt hår! Fick denna i födelsedagspresent av Tobias mamma och syster förra året. Allt kommer fram nu i flyttstöket. Nu håller Tobias på lite och jag tar mig en paus!

24 augusti

Åh vad seg jag är! Vi har varit nere i stan en sväng. Vi gick dit och mötte upp Anna, sen skulle vi sälja en bok till en tjej. Det gick bara bra, så nu är den såld i alla fall! Efter det så gick vi run lite och tittade, köpte sopsäckar och åt lite lunch på Mc Donalds. Sen gick vi till gymmet och frågade om vi kunde föra över våra gymkort på Anna och Victor, vilket gick alldeles strålande. Nu är vi hemma igen efter en lång promenad hem. Har precis packat ytterligare en låda och ska snart fortsätta. Vi hörs sen mina vänner!

23 augusti

Flyttkaos!! Och snart sliter jag av mig håret!! Nä, så illa är det ju inte , men jag tycker att det blir så rörigt när man flyttar. Även fast man egentligen tömmer, rensar och slänger en massa så känns det ändå som ett kaos. Jag är ganska trött nu så för min del blir det strax sängen. Imorgon blir det en tidig dag med ännu mer packning....

23 augusti

Photobucket Pictures, Images and Photos
Nu är vi på väg hem till Jönköping igen efter en halvdag i Göteborg. Vi var och tittade på en lägenhet som vi verkligen hoppas att vi kan få. Det hade varit toppen! Vi tog bus4you hem, så nu ska vi njuta av de bekväma stolarna hela vägen tillbaka!

22 augusti

Nu är alla böckerna nerpackade och det är många kan jag tala om. Nu har jag tagit det lite lugnt och läst en av de böckerna jag inte har packat ner. Men jag ska snart packa lite till. Det behövs. Vi sticker ju på lördag!

22 augusti

Då har det börjat, snart flyttar vi! Om mindre än en veck. Helt sjukt egentligen. Vi var iväg på IKEA idag och köpte flyttlådor, så vi får väl se om de räcker eller om vi måse köpa fler. Packa, packa, packa!
RSS 2.0