Nytt rouge!

I just love it! Complex från MUS!

Idag grillar vi ute i det fina vädret för ...

1303912605271 (MMS)

Idag grillar vi ute i det fina vädret för andra dagen i rad. Imorgon bär det av till Helsingborg igen!

Promenad

Igår gick jag och Tobias på en promenad med min syster i det fina vädret. Vi gick en runda i Pålsjö skog och det var jättemysigt! Skönt att vara hemma i Helsingborg igen så man kan göra sånt :)

Danmark!

Igår fick jag ett ryck att vi skulle åka över en sväng till Helsingör en sväng, så det gjorde vi! Det var väldigt mysigt och perfekt väder att bara gå runt och njuta i!
Hejdå Helsingborg!
Hej Helsingör!
En pölse på båten var ju bara ett måste!
Framme!
På hemvägen köpte jag den nya gudomliga Escada-parfymen och matchande Tic Tacs =)

Fredagen

I fredags firade vi att Mathilda (till vänster) blir 20. Vi åt god middag på Pub Ro i Norra hamnen sen gick vi till utposten och tog en dricka, därefter åkte jag och Tobias hem. Det var en väldigt trevlig kväll med väldigt god mat!

Ny favorit!

Sitter på bussen på väg hem till Helsingborg nu! Äntligen säger jag bara! Ska bli helt underbart! Köpte mig i alla fall en av de nya Loka nu att ha och dricka på väg ner. Köpte den med kokossmak och den var jättegod! Lätt min nya favorit!

Testing!

Igår fick jag hem några stämplar som jag beställt och mina nya Promarker-pennor! Kände för att snabbtesta det igårkväll så det gjorde jag och här är resultatet! Gillade motiven på stämplarna och nyanserna på pennorna!

Tråkigaste någonsin!

Detta måste vara en av de tråkigaste bloggarna som finns just nu! Sorry! Men ibland har man bara inte tid, speciellt inte med detta underbara vårvädret! På torsdag så bär det av hem mot Helsingborg ich en helg full av roligheter! Det ska bli helt underbart att komma dit igen! Jippie!!! Vad ska du göra i påsk?

Me today!

Kreativiteten ska flöda!

Fast inte idag! Det hinner jag inte med under skolveckorna. Men under sommmaren så vill jag bara skapa, skapa och skapa! Jag saknar det att inte ha tid till att göra kreativa saker! Så o sommar ska jag göra smycken, jag ska rita jag ska måla och en massa annat!
RSS 2.0