Hem till Helsingborg

Nu sitter vi på bussen på väg hem och busschauffören måste tro att det är disco här längst bak i bussen eller något för det är jättehög musik. Hoppas det inte är så hela vägen hem, då dör jag! Men det är iaf kul att de har internet och eluttag här på bussen så har man något att sysselsätta sig med. Jag har förresten fått två efterlängtade skjortor från H&M idag =D Då blev jag lycklig, dessutom så har jag fått både min sista lön och studiebidraget! Nice! Hemma är jag runt 18 iaf, kan inte lova att jag skriver i helgen, men kanske =) Puss! ♥

Matlagning pågår!

Bild från Liseberg i lördags!

Ja, förra lördagen var jag ju på Liseberg och det var väldigt kul att träffa några hemifrån och så. Efter Liseberg så åkte jag och Tobias hit till Jönköping och sen har det bara varit en helt vanlig hektisk skolvecka. Hjälp vad jobbigt det är att gå på en högskola! Men det är helt klart värt det! Igår fick jag reda på att jag faktiskt kan bli arkitekt med denna utbildningen, bara inte här i Jönköping utan jag får plugga det i Göteborg eller Stockholm! Men det spelar ingen roll! Så länge mina drömmar uppfylles! Nu är jag också ambassadör för högskolan i Jönköping vilket känns hur nice som helst! Ja, jag måste väl få säga att jag är lite stolt över mig själv ;) Maten är snart klar så jag borde väl återgå till den. Vi hörs!

Staden där det alltid regnar

Det är Jönköping det! Inte en enda dag sen jag flyttade hit har varit helt och hållet regnfri. Visst har det varit uppehåll och sol tillfälligtvis, men inte en helt regnfri dag. Är inte det lite deprimerade egentligen? Äsch, man vänjer sig! Just nu sitter jag och tittar ut på det tråkiga vädret och längtar mig bort till ett varmt ställe.

Idag har jag varit duktig, jag har städat rummet så att det är jättefint! Jag väntar på att kunna börja tvätta, men hantverkarna håller fortfarande på i källaren så jag vill inte störa medan de målar och spacklar och allt vad de gör. Vi får väl se om jag kommer till alls idag helt enkelt. Jag ska sätta igång och plugga lite nu hade jag tänkt, det är anska mycket just nu, men jag tror nog att det ska gå bra =) På lördag blir det Liseberg, jag längtar jättemycket! Bara få ha kul och komma bort lite =) Nä, nu måste jag sätta fart! Vi hörs!

Nyklippt!

Idag blev det en klippning nere i stan tillsammans med Jossan. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, det känns så fräscht och härligt! Jag har typ en miljon saker att göra i skolan så jag borde väl sätta fart antar jag =P Ha en trevlig kväll, jag ska plugga =P

Nu är jag ensam

Jaha, då har Tobias åkt hem och nu är jag ensam kvar. Det kommer kännas tomt och jag saknar honom redan, men det kommer gå bra. Han lämnade några jättesöta lappar på min dator innan han gick som gjorde  mig helt varm =) ♥ Maten är lagad och äten, nu blir det plugg som gäller restan av kvällen.

Jobbig dag igår

Huset vi hade i Spanien i somras, jag längtar tillbaka, till värmen, havet och poolen

Fy, gårdagen var nästintill outhärdlig! Jag började 08.00 och slutade 18.30. Jag antar att det är så livet kan te sig här på JTH. Men idag börjar jag inte förrän 13 och slutar redan kl 15, det känns härligt! Men ja, sen väntar ju en massa plugg när jag kommer hem... Idag åker Tobias hem efter att ha varit här i ca 10 dagar. Det kommer kännas tomt, ensamt och konstigt, men han kommer upp tids nog igen =)
Nu måste jag ringa min tandläkare där hemma, jag har fått en kallelse från solktandvården här, men jag har en privat tandläkare där hemma, så jag får väl ringa och se hur jag ska göra med mina tandläkarbesök framöver. Vi hörs sen!

En slapp dag

Jag vet att jag verkligen borde plugga... Men just idag infinner sig inte orken. Jag är riktigt trött, håller nog på att åka på en förkylning. Har precis börjat tvätta och källaren ser ut som ja, jag kan inte beskriva det. Men det är faktiskt ganska förståeligt att det ser ut som det gör, de håller ju på att renovera så att det ska bli fint =) Tobias har cyklat iväg till Maxi för att handla lite och jag sitter här och kollar lite på tv medan jag väntar på att tvätten ska bli klar.
Vad gör du idag?

Rummet

Idag blev det en sväng om IKEA, det var ganska komiskt faktiskt. Vi cyklade dit på en cykel då Tobias inte här någon här. Vi köpte en matta, en spegel och ett bord och sen skulle vi få hem det. Det var en upplevelse det. Bordet tog jag på pakethållaren medan Tobias tog mattan och spegeln i händerna. Duktigt jobbat av honom däger jag bara! Det tog ju typ en timme hem! Detta är resultatet iallafall och jag är faktiskt ganska nöjd med rummet just nu =)

Så såhär ser mitt lilla krypin ut =) Det är ju inte helt så som det ska vara än, men det är på god väg =)

Ojojoj vilken härlig dag!

De fina, gula overallerna som tillhör oss på JTH, de med blått band i sidan är de från min inriktning =)

 

Idag har jag:

♣ Haft en lektion

♣ Varit på a6 meed Tobias och inhandlat två par skor och en transperant skjorta

♣ Varit på stan med Jossan, Tobias och Mirre

 

Dagen har varit riktigt bra, fylld med en massa goda skratt! Jag måste nog säga att jag trivs som fisken i vattnet här uppe, trots att jag saknar mina nära och kära där hemma. Det enda jag ogillar är att det är svinkallt här uppe! Imorgon blir det en massa plugg! Men jag måste vara sjuk eller något, för jag ser faktiskt fram emot det!


Ny design!

Så, nu när jag har börjat om på ny kula här i bloggen så fick det ju såklart bli en ny design. Vad tycks? Jag gillar den och är helnöjd!
RSS 2.0