Den trettioförsta januari

Snart blir det en vistelse här igen, och jag längtar verkligen!

 

I fredags åkte vi skidor med skolan och då kom jag på hur mycket jag längtar till Österrike, Vallåsen är ju ingenting jämfört med det. Men det var faktiskt väldigt kul, jag och Frida undervisade Cammy och Anna som var på väg att ge upp efter ett tag. Det var lite synd att jag inte fick några bilder, men ja, så är det iobland. Idag hade jag tänkt mig en sväng på Väla för att se om jag hittar något skoj. Hoppas ni njuter av vintern lika mycket som jag gör!

Den nittonde januari

Förlåt för min dåliga uppdatering, men det är mycket i skolan just nu och det kommer väl vara det lång tid framöver. Men jag saknar bloggen riktigt myccket och jag längtar efter att ha tid att skriva. Jag hoppas verkligen jag kan göra det snart och jag ska verkligen försöka varje dag, med start idag. Nu ska jag skriva en projektplan! Puss och kram!

Den trettonde januari

Det märks verkligen att skolan har satt igång nu, jag har redan fullt upp, en labbrapport, två stora arbeten, en skönlitterär bok och ett prov, allt innan sportlovet, så ja, det är verkligen dags att sätta igång. Jag har faktiskt varit ganska så duktig idag tycker jag och verkligen pluggat på sådant som behövs, man måste ju börja någonstans! Jag skulle ha pluggat kemi nu, men dessvärre är det i grupper så det kan bli lite svårt så jag ska strax lägga mig på sängen och läsa. Jag måste ju bli klar med denna boken innan jag påbörjar den som ska läsas i skolan.

Den tolfte januari

Jag har under kvällen hållt på med att sortera i min boklista, det vill säga den lista där jag har skrivit upp alla böcker jag vill läsa. Det är en hel del kan jag tala om och det kommer ta tid. Jag har ändrat de flesta till de engelska titlarna för att jag gillar det böst helt enkelt. Nu ska jag krypa ner under täcket, gissa vad jag ska göra? Jo, läsa =)

Den elfte januari

Skolavslutningen i ettan, så avlägsen men ändå så nära...

Nu har min sista termin på Naturhumanistiska gymnasiet börjat. Den sista terminen på en helt underbar skola! Det kommer bli så otroligt skönt att sluta, men samtidigt så kommer jag att sakna atmosfären, lärarna och mina klasskamrater väldigt mycket. Det känns i alla fall skönt att vara tillbaka, att falla in i rutin igen. Ikväll ska jag kolla lite efter någon trevlig resa som jag och mina älskade tjejer ska åka iväg på. Snart är det studenten! Om 150 dagar närmare bestämt.

 

Den tionde januari

Ni som har följt min blogg ett tag vet ju att jag förr var väldigt kreativ av mig. Jag gjorde smycken, jag målade, jag gjorde massvis av bloggdesigner. Men nu känns det som att den kreativa ådran inom mig har tömts. Jag har inte gjort en beställningsdesign på jättelänge, ja ghar inte gjort ett smycke på en evighet och mina akvarellfärger börjar väl bli övertäckta av damm. Jag vill finna den inspirationen igen och lusten till att skapa, för det är väldigt kul!

Den nionde januari

Idag blir det denna låt som får gå på repeat. Kenny G som spelar och LeAnn Rimes som sjunger, kan det bli bättre? Tror inte det!

Den nionde januari

Jag fick sluta tidigare från jobb idag, mycket tidigare. Jag ställde mig på busshållplatsen och där låg ett nummer av gårdagens Helsingborg City. Jag började bläddra och kom till ett reportage om ungdomars klädsel. Ett repotrage som stämmer väl överens med verkligheten men som jag har svårt för att förstå mig på. Det handlade om att ungdomar idag hellre följer modet och klär sig i exempelvis tunna strumpbyxor och kort kjol med en liten skinnjacka istället för att ta på sig rejält med kläder nu när det är -10 grader ute. Jag har faktiskt sett en del tjejer som klär sig sådär nu mitt i vintern. Jag är en tjej som föredrar att klä på mig. Jag hatar att frysa! Man kan bli snygg i ett par jeans, bara man matchar det rätt. Jag änvänder hellre det än ett par nylonstumpbyxor och fryser ihjäl. Visst, jag tycker inte heller vinterjackor där man ser ut som en michelingubbe är så snygga, men de värmer ju faktiskt! Jag tycker att det är otroligt kul med mode, men man ska väl inte behöva förfrysa för den sakens skull?

Den nionde januari

Snart är det dags att åka hit!

Men idag blir det jobb mellan 11 och 18. Jag har lite huvudvärk så jag ser ju inte riktigt  fram emot det. Men det kan nog bli bra trots allt. Jag ska strax sminka till mig lite så jag ser representabel ut haha! När jag kommer hem så blir det väl middag och mys som gäller. Vad ska du göra idag?

Den åttonde januari


Jag skulle väldigt gärna vilja ha en snygg kavaj men det känns som att det är lite svårt att hitta en. Denna kavajen kommer från Asos men självklart fanns den inte i min storlek. Dessutom så var den inte svart utan mörkgrå. Någon som har ett tips på var man kan hitta en snygg kavaj?

RSS 2.0