Jaha...

Då blev inte dagen som planerat idag... Vi skulle egentligen varit hos min kära farmor och firat jul idag, men alla kunde inte ta sig dit på grund av vädret.. Jag som sett framemot det så mycket! Det var den enda julen jag skulle firat med min familj, så det är ju lite tråkigt, men det är sånt man får ta ibland... Suck!

Nyklippt!

Och såhär blev det! Jag blev ganska nöjd =) Bättre bilder kommer!

Helsingborg äntligen!

Nu är jag äntligen hemma i Helsingborg igen. Vi kom hem igår runt 17-tiden. Idag har jag spenderat eftermiddagen hos min kära syster och syskonbarn och deras söta lilla kise som ligger i skåpen haha! Jättesöt och jättekelen är hon! Imorgon blir det härlig julmiddag hos farmor! Längtar! Men frågan är om vi kommer fram med tanke på att det kommer bli kaos med snö inatt... Suck! Annars får väl pappa köra oss!

Äntligen!

Alla tentor är klara så nu är det bara mys som gäller! Jag hasr packat en del av det jag ska ha med mig hem över jul, men det är ju ändå en del kvar. Ikväll blir det bara en lugn kväll hemma, dricka glögg, äta upp de sista lussebullarna och pepparkakorna. MYS! ♥

Lussebullar

Mmmm! Nu har jag bakat 50 goda lussebullar, de räcker väl tills vi åker hem till Helsingborg på tisdag ;) Nu ska Tobias diska plåtarna, sen ska vi ta ett bad och sen laga mat och efter det så får jag väl fortsätta plugga. Men det känns ganska bra inför tentan på måndag faktiskt, är inte jättenervös just nu. Vi får väl se om Jesper dyker upp och äter några lussebullar och pluggar lite samhällsplanering med mig, man vet aldrig ;)

Anmäld till en tenta för mycket!

Haha! Jag såg precis att jag har anmält mig till en tenta för mycket! Inte för att det spelar någon roll egentligen! Men det roliga är att jag anmälde mig till två tentor på samma dag. Det blev lite fel, skulle anmäla mig till en den 13 jan och det blev imorgon istället haha! Aja, så kan det gå ;)

The Secret Life of The American Teenager

När Frida var här och hälsade på så gick det en serie på TV400. Vi förstod absolut ingenting när vi kollade på den. det var ett maraton om typ fem eller sex avsnitt och vid det sista avsnittet började vi förstå något sånär vad den handlade om. Nu gillar jag den riktigt mycket och har alla tre säsonger! Har man sett den från början är den både bra och rolig! So, watch it!

En dag full av plugg

Såhär inför en tentaperiod blir det bara en massa plugg hela dagarna... Det är inte så väldigt kul! De flesta dagarna har jag pluggat med en kille från klassen, antingen hemma hos honom eller på skolan. Tobias har också varit med och nördat sig med datorspel som vanligt ^^

 

Jag hade ju mycket hellre varit hemma hos mina babes och umgåtts! Ska bli skönt att få komma hem och träffa alla igen!

Det var för längesen, så längesen....

Hjälp vad jag är dålig på att blogga! Tiden går så fort framåt. Snart är det jul... Jag förstår inte var månaderna har tagit vägen! Tiden flyger iväg helt enkelt. Men det blir väl så när man har mycket för sig? Plugg, plugg och ännu mer plugg, men jag ska faktiskt inte klaga! Jag får en bra utbildning och jag har alltid något att göra! Min första tenta denna perioden är nu på lördag. Den kommer inte gå vägen... Men den andra tror jag kommer gå bra! Det viktigaste är att jag klarar den andra, för gör jag inte det så blir det svårt för mig sen! Äsch, det kommer gå grymt bra! Idag har jag gjort klart all min skiss och jag känner mig oerhört lättad!

Jag ska försöka bli bättre på att skriva, men det är svårt att hinna med! Den 21a åker jag hem till Helsingborg igen över jul och nyår. Ser verkligen fram emot det! Nu ska jag kolla på en av mina nya favorit-serier!

RSS 2.0