Den trettionde september

Min katt kan vara ganska söt ibland.

 

Det tog längre tid än vad jag trodde att ladda upp bilden så snart måste jag faktiskt gå. Jag och Frida ska som vanligt träna, som vi alltid göör på onsdagmornar.

Jasg kan inte riktigt fatta att det är sista dagen i september idag! Var har augusti tagit vägen? Jag slår vad om att snart så är det julafton och sen tar jag studenten, innan jag vet ordet av. Nu måste jag gå och få ännu en dag avklarad. Vi hörs sen!

Den tjugonionde september

Nu har jag precis gjort klart och lagt in Lindhas design, jag hoppas verkligen hon blev nöjd med den rosa lilla skapelsen. Klicka på bilden så ser du den i sin helhet!


Jag vet att jag inte har bloggat idag, men jag har verkligen inte haft lust. Jag ska faktiskt sstrax krypa ner och lägga mig, jag är ganska så trött. innan det måste jag bara packa träningsväskan som ska med till Friskis imorgon. Jag vet däremot inte om det är helt bra för mig att träna eftersom att jag inte är helt frisk än, jag har ju en hemsk hoste också. Men jag och Frida ska gå i alla fall så det ska bli skoj att bränna lite fett (det kan ju behövas haha!). Jsg återkommer imorgon älsklingar!

 

Den tjugoåttonde september

Jag och syrran i somras.

Jag fick inte komma hem till min kära syster idag, men jag förstår henne. Jag är ju fortfarande förkyld även om det mestadels är hosta nu som säkert kommer hålla i sig en månad. Så min systerdotter får snällt vänta på världens bästa present!

Jag hade ett prov i eftermiddags och det kändes inte alls som att det gick bra! Jag hoppas att det gick bra ändå, men det var många som hade problem med det så jag var åtminstone inte ensam. Snart ska jag ta och stönga av dator och lägga mig i sängen och läsa lite. Jag skulle nog kunna behöva det! Jag som älskar att läsa. Det påminner mig om att jag är skylldig er två recensioner! De kommer, jag lovar! Nu så får jag vara klar med bloggen för idag tror jag! Kisses ♥

 

Den tjugoåttonde september

Just nu så sitter jag i skolan, jag har nästan precis kommit hit och jag har planerat att plugga lite såhär på morgonkvisten. Vi har ett prov i eftermiddag som det kan vara ganska bra att vara lite mer förberedd på så jag och Frida ska sitta och prata om. Som vanligt så har jag inga bilder här pådenna datorn och det är faktiskt väldigt tråkigt haha! Jag borde sätta lite fart nu så hörs vi i eftermiddag innan jag sticker hem till syrran för att säga grattis till min systerdotter som fyllde år i fredags. Men i och med att jag fortfarande är lite förkyld så kommer jag inte att stanna så länge utan jagkommer mest åka dit för att säga grattis. Kisses!

Den tjugosjunde september

Och här har vi påsklakansetten jag köpte som jag glömde visa upp igår, 90:-/st

 

Då ska jag jobba idag med och jag mår inte väldigt mycket bättre precis men ja, det finns inte så mycket att göra åt saken. När jag kommer hem i eftermiddag ska jag plugga och scanna in lite fler bilder till datorn. Nu så måste jag fixa lite andra saker men vi hörs i eftermiddag igen!

Den tjugosjätte september

Jag provade min nya skrivare/kopiator/scanner idag och scannade in denna bilden på pappa och mig när vi var i Paris när jag bara var liten. Den bilden gillar jag! Pappa ser så glad ut haha! Scanner funkade iaf bra och jag är nöjd ;)

Den tjugosjätte september

Här kommer lite bilder på det som inhandlades på Ullared igår. Jag handlade givetvis mer men det var lite juklappar och presenter och så som ni inte får se ;)

 1. Klänning, 159:-
 2. Topp, 89:-
 3. Bolero, 119:-
 4. Krukor, 14.50:-/st
 5. En hylla som jag ska ha under min whiteboard 40:-
 6. En pilatesboll 60:-
 7. Ett erftelängtat monopol 279:-
 8. Yogamatta, 50:-
 9. Skrivare från NetonNets lagershop, 349:-
 10. Softshelljacka, 199:-
 11. Vit termos, 20:- och ståltermos 80:-
 12. Ett laptopskin till min lilla netbook, 129:-
 13. En vågtång från OBH-Nordica, 249:-
Sen halsduken som jag glömde skriva siffra på köpte jag på MQs outlet för 149:- Sen köpte jag två lakansätt också som jag visar senare, de var jättefina =)

Den tjugosjätte september


Jag är ganska sur på min arbetsledare just nu. Jag vaknade imorse och mådde nädtan sämre än igår och i förrigår så jag ringde till jobb och sa att jag var sjuk, men hon sa att jag måste komma ändå. Det känns inte bra, det är ändå mat jag jobbar med, folk kan bli sjuka för att jag jobbar! Jag ska smsa min chef när jag har slutat och berätta att arbetsledaren gjorde så och att det inte är mitt fel ifall någon blir sjuk.

 

Igår var vi ju på Ullared och det var faktiskt väldigt skoj, jag hittade en massa som jag ska ladda upp och visa sen. Vi köpte även på oss en hel del julklappar när vi ändå var där så de är nästan klara nu. Nu måste jag städa här lite sen får jag väl åka iväg till jobb.

Den tjugofjärde september

Jag tror nog inte att ni kan ana hur död jag har känt mig hela dagen, Jag har ju inte direkt blivit friskare om man säger så, snarare tvärtom. näasan rinner och halsen gör ont. Jag var så trött när jag kom hem från skolan att jag bara la mig ner i soffan och bara glodde på tvn. Jag hade kunnat somna om jag hade velat, men jag är inte den som sover på dagarna haha! just nu är Tobias och spelar innebandy, men han har nyklarna så jag ska nog faktiskt krypa ner under täcket och hoppas på att jag blir bättre till Ullared imorgon. Vi hörs imorgon det lovar jag!

Den tjugofjärde september

Idag är det ingen vanlig dag för idag blir Andreas 18 år! Grattis gubben!


Igår var det ju verkligen ingen bra bloggdag för mig haha! Men vet ni? Under natten till gårdagen åkte jag på en förkylning så när jag kom hem från skolan satt jag bara och gjorde precis ingenting fram tills dess att jag skulle dansa. Det gick verkligen inte bra alltså, jag var verkligen inte på humör för det, det kändes helt enkelt bara segt. Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imorgon. Då bär det av till Ullared med älsk, Rickard, Malin och Maccan. Tyvärr så missar jag då systerdotterns födelsedagskalas, vilket jag fortfarande inte mår helt 100 över. Jag vet att hon kommer bli lite ledsen när jag inte dyker upp, men jag kommer ju på måndagen och hälsar på och säger grattis, jag hoppas verkligen det blir ok.

I ärlighetens namn så måste jag sätta fart så jag kommer iväg till skolan någon gång! Kisses!

RSS 2.0