Den tjugoåttonde oktober

Idag ska jag och denna sötnosen till ishallen och åka skridskor med mina systerdöttrar. Jag tror det kan bli riktigt kul faktiskt, sålänge alla är glada =) Jag är verkligen usel på att åka men jag tycker faktiskt att det är ganska så kul! Tyvärr har jag lite on i huvudet idag men jag får hoppas att det går över. Vi ska träffa dem kl 1 så jag får väl snart börja fixa lite med varm choklad och lite sånt gott =) Vi hörs!

Den tjugofemte oktober

Vi två precis

Ikväll ska vi ju på trippeldejt. Det tror jag kommer bli skitskoj! Vi har bokat bord till klockan sju så vi får väl gå om 45 minuter eller något liknande. Jag har aldrig varit på en parmiddag så jag seer framemot att gå på en med en massa härliga människor.

 

Jag jobbade ju idag. Tror ni inte att arbetsledaren ringde och väckte mig kl 07.30 imorse? Men det gjorde ingenting, jag fick börja redan 09.40 men sen fick jag gå hem strax efter 13 så det var faktiskt ganska så skönt! Jag klagar inte och jag hade faktiskt ganska så kul på jobbet idag. Det enda som inte var så kul det är att jag typ har sträck en muskel vid vaden så det gör sjukt ont att gå. Men men det får man leva med! Nu ska jag ta något att dricka. Vi hörs imrgon igen för jag tror inte jag kommer skriva mer idag! Pusspuss

Den tjugotredje oktober

2006 var jag ju iväg på språkresa. Ett år efter påbörjade jag ett fotoalbum och än idag är det inte klart! Men idag var jag faktiskt lite duktig och gjorde en sida i det! Men det tar ju lite tid när man ska försöka scrappa ihop det. Saker måsta ju torka och så. Vi får väl se när jag blir färdig till att fixa en sida till =)

Den tjugotredje oktober

Godmorgon/Godmiddag på er där ute i bloggvärlden! Idag är det fredag, veckans bästa dag kanske? Jag håller på att sminka mig, ska till skolan för ett elevråd. Sen tänkte jag ta mig till Scraproom och se om jag kan hitta något trevligt. Ikväll ska jag och Tobias iväg på en UNICEF-konsert och Frida ska träffa Philippe. Det är en ganska rolig historia det där. Philippe är en kompis till mig sedan länge som bor uppe i Luleå, Frida är en klasskompis til mig som jag umgås mycket med. Hur det än var så fick Philippe Fridas msn och det sa tydligtn klick för ca 7 veckor sedan. Idag kommer han hit för att träffa henne och jag är jätteglad för deras skull! På söndag blir det en trippeldejt!

Den tjugoandra oktober

Äntligen! Äntligen säger jag bara! Nu har jag haft mitt sista prov innan höstlovet! Fy vilken hemsk vecka det har varit! Jag har inte haft tid till något annat än plugg, inga blogginlägg, 300 olästa blogginlägg på bloglovin, inga bloggdesigner, inte så mycket kvalitetstid med varken min pojkvän eller vänner, jag har bara haft näsan i böckerna hela tiden! Därav har bloggen också varit extremt trist den senaste tiden, men det blir det ändring på nu kan jag lova! Just nu hinner jag tyvärr inte skriva så mycket mer för jag lovade faktiskt mamma att jag skulle göra äpplekaka nu. Börjar inte detta nästan bli en bakblogg? Kanelbullar och äpplekakor i varje inlägg? Haha, nä  skämt åsido. Vi hörs snart igen!

Hästarnas dal av Jean M. Auel

Detta är ju då den fortsättande delen på Grottbjörnens folk som är den tidigare recensionen jag gjorde. Självklart så hade jag höga förväntningar när jag öppnade denna boken eftersom att den första var så bra! Den svek mig inte, utan den var minst lika bra! Språket, handlingen, ja, perfektion!  Jag läste denna för ett tag sedan, jag påbörjade denna precis efter Grottbjörnens folk och jag håller nu på med en annan del i serien. Jag önskar bara jag hade mer tid att läsa! Det är sogligt att skolan ska ta upp så mycket tid! Men tillbaka till saken, 5/5 får även denna!

Cromagnonflickan Ayla har vuxit upp till en vacker och modig kvinna när hon drivs bort från den neanderthalkan som en gång adopterade henne. utstött och följd av neandertalarnas förbannelser ger hon sig ut på en vandring som tar henne till en dal där stäpphästarna betar. Med en stäpphäst och ett grottlejon som ansförvanter stannar hon i hästarnas dal. Hon lär sig eldens hemligheter och naturens nyckfullhet och blir en skicklig jägare och medicinkvinna. Men Ensamheten förmörker hennes liv, som genom ödets nyck träffar hon den starke, vackre jondlar som blir den förste man som väcker hennes vänskap - och hennes kärlek.

Den artonde oktober

Usch, nu ska jag strax iväg och jobba. Det är varken lockande eller motiverande men man kan ju säga att jag får betalt för det. Även ifall det inte är direkt bra betalt. Men jag ska inte klaga allt för mycket, jag jobbar ju bara fyra timmar så det ska jag nog kunna överleva ;) Visst, Burger King kanske itne är mitt drömjobb men jag måste ju säga att jag oftast har kul under min arbetstid så det är ju faktiskt gankska kul att komma dit ändå =) Det är bara det här med att gå ut i kylan och att behöva masa sig upp ur sängen som är det jobbiga. Men jag tror att det kommer bli en bra dag idag, jag hoppas det iaf och jag hoppas vi är en bra personalstyrka idag haha! Jag borde nog fixa lite annat nu så jag kommer iväg i tid! Vi hörs sen! ♥

Den sjuttonde oktober

Igår eftermiddag mitt i bullbakandet var jag inne på den här sidan och provade en massa makeovers, man kunde ta olika frisyrer, linser, smink osv. Det var faktsikt väldigt skoj! Vilken tycker du passar mig bäst? Min orginala ögonfärg är den längst upp i mitten =)

Den sextonde oktober

Nyligen fixade jag denna fina designen till världens bästa Sandra. Hon är en väldigt god vän till mig som jag håller mycket kär. Nästa vecka kanske det blir en fika? =) Klicka på bilden för att se designen i sin helhet.

 

Vill du också ha en design, klicka här!

 


 

Just nu så håller jag på att baka kanelbullar, de håller på att jäsa men jag måste strax springa och fixa vidare med dem =) Vi hörs kanske sen!

Den tolfte oktober

Så här såg jag ut för ett år sedan ungefär! Haha!


Jag orkar verkligen inte med denna otroligt tråkiga datorkunskapslektionen mer! Jag vill verkligen hem nu och bara slänga mig på sängen, jag vill inte plugga heller men jag blir väl så illa tvungen...  Hjälp vad deppig jag låter, men jag lovar, det är jag inte! Jag är ganska gladidag faktiskt, jag är bara väldigt trött. Nu har vi börjat lektioen igen så jag kanske borde lyssna lite! Vi hörs mina vänner!

RSS 2.0