Tro det...

0-44eda8b2d2e32de51ea265eeaaf6db63.png

Tro det eller ej, men jag har funnit julstämningen! Jag tror det är första gången någonsin! Jag märkte det idag när jag packade in julklappar. Det känns härligt! Nästan alla är klara! Nu ska jag gå och dricka årets första glögg och äta den första pepparkakan :) puss

Den tjugosjunde november

Men hjälp som jag ser ut! Aja, idag har jag på mig jeans ifrån Lee, Linne från H&M, kofta från New Yorker och en halsduk från H&M, Till detta kommer jag ha mina knähöga stövlar. Vad tycks? =)

Den tjugosjätte november

Visst är vi söta?

Jag har mycket att göra just nu som ni kanske förstår. Det är sorgligt med sant! Jag försöker verkligen ta mig tid till min älskade blogg, men det finns vissa saker som kommer före, men jag har faktiskt kommit fram till att jag kan börja mmsblogga istället. Jag betalar inte så mycket per mms så det kan jag nog unna min blogg och mina fantastiska läsare. Just nu sitter jag och kolar på Whitout a trace med mamma. Jag har också bestämt mig för att ha ett designstopp när det gäller att fixa designer till andra. Jag hinner helt enkelt inte! Men nu ska jag fortsätta med tv-tittandet. Vi hörs imorgon, lovar!

 

Den tjugotredje november

Är det inte en härlig bild? Jag tog den våren 2008

 

Jag hinner bara skriva lite kort för min dator dör strax. Men lika bra är kanske det, jag måste sätta mig med matten ändå. Jag hoppas ni har haft en härlig måndag, min har inte varit helt fel! Kvällen består av Ullaredstittande och mys med älsklingen! Vi hörs imorgon mina små hjärtan!

Den tjugoandra november

Jag har faktiskt varit riktigt duktig ida goch har därför bara två saker kvar på min att göra-lista idag, men det är ju de två tråkigaste sakerna:
♣ Datorkunskap eftersom att jag har prov imorgon
♣ Matte eftersom att jag ligger efter

Jag ska se om jag inte kan hinna med någon bloggdesign idag, men det är verkligen inte säkert. Sen kanske jag och Tobias tar oss ut till julskyltningen på Råå lite senare. Men inget är bestämt än!

Den tjugoandra november

Min lilla sötnos

Jag har faktiskt haft en riktigt härlig helg. I fredags var jag och Frida på stan i princip hela dagen och provade balklänningar. Jag hittade inte en enda medan Frida köpte sin och det var ju tur det! Hin fick den jättebilligt, den gick på endast 1400. Önskar jag också hittade någon, men det är inte så lätt när man endast är 155cm lång (eller kort)! När vi hade varit runt i hela staden så gick vi hem till mig och lagade middag och käkade med Tobbe. Efter det så bar det av mot en spelkväll vilket var riktigt kul!

Igår så jobbade jag bara sen kom Jenny , Ronnys dotter hem och åt middag. Jag hann helt enkelt inte sitta vid datorn, men idag kommer jag att spendera större delen av min tid här tror jag!

Den nittonde november

Jag tänkte att jag skulle dela med mig av mågra favoritbloggar som ni kan läsa medan jag inte hinner uppdatera!
Nina - En tjej med väldigt cool och unik stil med en rolig blogg
Anna - En tjej som inspirerar genom att vara sig själv och genom sina illustrationer
Kelly - En rolig blogg med massa härliga skönhetstips!
Elin - Härliga foton och en massa skoj!
Matilda - Fina foton här med, en härlig tjej!
Maria - Gör alltid något kul av sina inlägg och får indet där lilla extra
Agnes - En modeblogg för inspiration!
Emelie - En otroligt duktig fotograf som verkar väldigt jordnära!
Enjoy your reading!

Den nittonde november

Idag är en busy day kan jag tala om!

Träna med Frida

♥ Skolan och få en massa gjort på projekttiden

♥ Klippa mig

♥ Plugga

♥ Blogga

♥ Möte på jobb

♥ Hem och vänta på älsklingen

♥ Sova

Det kanske inte låter så mycket, men det är många tidskrävande saker! Nu ska jag bara läsa klart lite blogginlägg sen ska jag gå och träna med Frida! Vi höra sen!

Den artonde november


Det är precis såhär jag ser ut just nu efter att ha varit ute i detta busvädret. det regnar och blåser så man kan ju inte använda paraply heller. Håret är jätteblött och mascaran har runnit över hela ansiktet. Sygg man är va?

Jag hade ju som sagt nationella i svenska idag och det kändes faktiskt som att det gick ganska bra. Härligt! Nu ska jag ta och läsa en hög bloggar sen ikväll är det dans som väntar. Vi hörs!

Den sjuttonde november

Just nu är jag långt ifrån så pigg som jag var på denna bilden. Jag är nästan helt död. Jag väntar på att Tobias ska komma hem från iebandyn så vi kan lägga oss och sova gott. I övrigt har jag haft en väldigt trevlig kväll, vi vaar hemma i Emelies lägenhet som verkligen var hur fin som helst! Men hjälp. jag känner riktigt hur ögonen går ihop på mig, jag kanske borde stänga av? Imorgon väntar mig ett 5 timmar långt prov i SvB, nationella, usch säger jag bara! Nä, nu ska jag faktiskt sluta flumma här! Puss och kram!♥

RSS 2.0