den trettioförsta maj


Jag tyckte stearinen flöt ut väldigt snyggt när vi tände detta ljuset en dag.

Nu är jag hemma och har varit det ett litet tag. Tobias slutar väl snart innebandyn och då kommer han väl hem till mig och myser efter att han duschat. Jag var faktiskt en väldigt snäll flickvän idag, jag åkte hem till honom och hämtade alla grejer så han skulle slippa släpa det på bussen sen. Nu ska jag sätta mig i soffan med mamma och titta lite på tv med henne nu såhär på mors dag och allt. Ha en trevlig kväll så hörs vi igen!

den trettionde maj


De flesta vet nog vid detta laget att jag gillar coutrymusik såsom Taylor Swift, Carrie Underwood, LeAnn Rimes, Brad Paisley osv ganska mycket så idag får det bli en sådan låt. Lyssna och njut!

den trettioförsta maj

Tydligen så ska jag vara hundvakt idag. Jag tror jag fick reda på det vid ett-tiden inatt, när jag sov. Det vvar älsklingen som väckte mig och sa det =P Så kl 13 så ska vi vara hos hans syster och passa hunden.

Förlåt för en väldigt tråkig blogg utan bilder för tillfället, men jag har inga bilder på Tobias dator och det är där jag ditter när jag är hemma hos honom. Jag kommer hem ikväll igen så då kanske vi kan få ett par bilder ;) Nu ska jag klä på mig och fixa till mig. Vi hörs sen!

den trettionde maj

Då har man jobbat tre helt onödiga timmar idag, men tiden gick fort iallafall. Vädret är ju helt underbart, vilket betyder att det är som en bastu inne på jobb eftersom att luftkonditioneringen inte fungerar. Jag och älsklingen har precis arit ute och gått en runda med hans syrras hund och det var jätteskönt! Jag skulle gärna ha varit ute mer men jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Ner i stan? Ut här uppe? Några tips?
fram tills jag kommer på något så blir det lite The Sims spelandes trots allt!

den trettionde maj

Idag är det ju lördag, helg igen. Det innebär att jag ska jobba, mellan 12 och 15 så det är en helt ok tid tycker jag, det blir ju inte så mycket pengar på den lilla tiden, men ändå, det är alltid något. Idag blir det inget mer The Sims spelande för mig, jag fick nog igår hehe, jag får väl ta och göra något vettigare! Nu ska jag iaf göra något så vettigt som att läsa andras bloggar och sen ska jaf fixa mig =)

den tjugonionde maj

Tyvärr bliv det ingen lunch med syrran idag eftersom att hon inte mådde helt 100 så jag har spenderat dagen hemma och tagit det lugnt istället. Jag har självklart sppelat The Sims, nörden som jag är. Jag känner att jag är på mitt kreativa humör idag men de som vill ha bloggdesigner har inte skickat bilder och så, så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll blir det grillning med mamma och Ronny. Näe, nu ska jag faktiskt spela The Sims igen!

den tjugonionde maj

Idag har det blivit så att jag är ledig och det är verkligen jätteskönt! Idag blir det sushilunch med syrran (jag ringer dig om ett litet tag), eller hur? Annars hade jag tänkt att denna förmiddagen skulle bestå av lite solandes och The Sims spelandes =) Låter kul va? Jag ska väl sätta fart och fixa mig lite. Vi hörs sen!

den tjugoåttonde maj


♣ Skolan
♥ Tandläkaren =/
♦ Hem och fixa lite bloggdesigner
♣ Kanske grilla om vädret tillåter
♥ Hem och nanna
Vad ska du göra idag?

den tjugoåttonde maj


Idag blir det en lugn och härlig låt som jag verkligen tycker om!

den tjugoåttonde maj


Vad säger ni om Grey's avsnittet igår? Jag säger underbart! Det var ett av de bästa någonsin, men ja, det var ju också det hundrade avsnittet. Det var verkligen fantastiskt. Meredith och Derek har ju hela livet på sig att gifta sig, men inte Izzie och Alex. Jag är glad att de äntligen gjorde det. det var ju bara så bra! Jag längtar tills nästa avsnitt!
RSS 2.0