den trettioförsta mars

Idag har jag på mig ett par chinos från GinaTricot, ett linne från H&M och en kofta från VILA =)

den trettioförsta mars

Ni har väl alla sett den reklamen om att man kan sjunga i duschen och vinna ett nytt badrum? Nu är det så att min farbror är med i den tävligen och vi skulle bli tacksamma om ni hjälpte till att rösta lite. Klippet hittar ni här. Min farbror är han med dragspelet  förresten! Kom igen och rösta! Ni ser väl hur badrummet ser ut!

den trettioförsta mars

Just nu: Jsg och älskling ligger i sängen, jag pluggar och han leker lite med sin nya mobil som han skaffade idag, eller ja, nu började han spela något skumt spel på datorn istället.
 Snart: Fota dagens, dricka te, tvätta av mig sminket, ha ansiktsmask och sånt mys, fixa till i rummet, tända en massa värmeljus i rummet och bara mysa och läsa lite.

den trettioförsta mars

Mmm, nu är jag hemma från skolan, har varit med älsklingen en sväng på Jysk och så men jag hittade inte det jag skulle ha så det fick bli lite annat istället, snart så kan ni få se före och efter bilder på mitt rum, men jag vill helst inte förrän det är helt klat, men lite kan ni nog ana ;) Nu ska jag plugga sen ska jag ta bild på min outfit så ni kan få se det senare =)

den trettioförsta mars

Då var mars nästan slut... Tiden bara springer iväg, eller hur? Nu är jag iaf i skolan och sitter och arbetar med Internationella relationer. Jag ligger ju som sagt lite efter, men jag kan nog ta igen det snart hoppas jag, det är bara några saker som ska fixas, som att jag ska skriva in all faktan osv. Men vad händer annars idag?
♣ Skolan till 13.15
♥ Till Jysk och handla lite saker till rummet
♦ Hem och plugga IR

♣ Läsa i The Host
Vad ska du hitta på idag? Min dag låter väl kanske inte så intressant men något händer iaf! Och man vet aldrig vad som kan dylka upp! Livet är fullt av överraskningar!

den trettionde mars

Har ni tänkt på en sak? När man ska skriva ett arbete som involverar olika länders inblandningar så diskuterar källorna alltid länderna som om de vore riktiga personer. Visst jag vet att det är en eller flera personer som har makten i landet men varför inte bara nämna dem då? Varför diskutera landet som en person som har egna tankar och åsikter. Det är lite kul tycker jag. Jag har ganska lätt för att visualisera och då ser jag ju framför mig hur själva landet Ryssland står och försöker förhandla med USA haha, kan ni  tänka er vilka bilder det blir? Hehe.

den trettionde mars

Nu måste jag verkligen sätta fart och plugga, hela förra veckan gick ju åt till temadagen... Jag ligger lite efter om man säger så. Både idag och imorgon måste jag verkligen bara plugga, men ja, det ska ju inte vara klart förrän fredag så det lär ju lösa sig till det bästa iaf. Lite trött känner jag mig när jag tänker på det och allt som ska göras men om jag kämpar kommer jag hinna. Lite tråkigt inlägg kanske men det blir bättre senare idag det lovar jag!

den trettionde mars

Då var det månadg igen. Inte min favortidag på veckan precis. Jag går i skolan ända till 16 idag så det känns ju faktiskt lite segt. Men vad händer annars då?
♣ Kanske köpa en TV som jag och babe ska ha här
♣ Plugga en massa IR
♣ Läsa i The Host
Nu ska jag packa ner min dator sen ska jag väl bege mig av till skolan. Men vi hörs under dagen!

den tjugonionde mars

Motivationen ligger inte på topp för plugg precis. Istället är jag sjukt sugen på att baka. Tänk er en god cheesecake, eller kladdkaka, eller varför inte en smulpaj med blandade bär. Nää, nu vill jag baka! Älskling! Vi sticker till Maxi!

den tjugonionde mars

Okej, jag är helt kär i ett par skor! Jag vill verkligen ha dem så jag funderar på om jag ska ta och klicka hem dem.

Vad tycks? De kommer från Halens 299 :-
RSS 2.0