den tjugofemte juni

Vi har det verkligen bra har i England. Idag gjorde vi ett besok till Dartmore dar vi besokte vildhastarna och korna och beundrade den fina naturen. Annars har tiden har mestadels bestatt av shopping for var del. Imorse sa skulle jag ladda min mobil, men ja, det ville inte riktigt, adaptorn funkade inte med min mobilladdare sa just nu ar jag mobillos ochhar lanat Fridas mobil dar jag har satt in mitt sim-kort. Tyvarr blir det en bildlos blogg for tillfallet, ni far alla nar jag kommer hem igen. Pratade precis i telefon med min pappa, alsklingen och Rickard. Det var skont att hora deras roster och veta att de ar ok, precis som vi ar. Lite solbranna har jah fatt och det kanns underbart. Jag hoppas ni har det lika bra hemma som jag har det har!

den tjugotredje juni

Jag ar framme och jag ar valbehallen. Resan gick inte helt som planerat men jag kom fram. Jag tankte att jag skulle beratta vad som hande. Forst sa skulle vi ju da ta taget till kopabhamn och redan dar borjade problemen. Vi stannade i Malmo for att vi skulle kunna koppla pa ett tag till och vi satt dar och vantade och vantade och ingen information fick vi heller. I vilket fall sa gick jag ut och skulle kolla och da hade redan en massa folk gatt ut och hoppat pa ett annat tag som vid det laget var fullsatt. Jag och Frida blev ombedda att ga pa det gamla taget igen sa det gjorde vi, sen sa de att vi skulle ga langre fram i taget for att det var det som skulle kora vidare sa det gjorde vi. Nar vi hade gjort det ropade de upp i hagtalarna att det taget var installt sa vi skulle ta ett annat. Som tur var sa var vi ute i god id sa vi hann anda, det var varre for nagra andra som missade sitt plan. Pa flygplatsen i Kopenhamn gick allting valdigt smidigt fram tilss dess att vi landade i London, da hade SAS slarvat bort min resvaska, eller rattare sagt den var kvar i Kopenhamn. Sa just nu har jag inga saker har och det kanns jattetrakigt, men har jag tur sa kommer vaskan idag, han pa SAS sa att den skulle gora det. Jag hoppas verkligen det blir sa! Detta blev ett valdigt langt inlagg men jag tankte att jag var bara tvungen att beratta!

Jag saknar verkligen mitt hjarta men jag ar saker pa att jag och Frida kommer att ha det kul har anda. Det kommer fler uppdateringar under vecka, det lovar jag, jag hoppas ni kan lasa aven utan de tre sista bokstaverna i vart alfabet =)

den tjugoandra juni


Då var det dags mina vänner, jag beger mig för 10 dagar i England tillsammans med Frida. Jag hoppas verkligen att jag kan uppdatera där och komma med en massa bilder, jag tror att jag kommer att få låna datorn, men jag vet inte helt säkert. Jag måste fortsätta med att fixa mig och om jag inte kan höra av mig från England så hoppas jag att ni får det bra här hemma! Stanna kvar för jag kommer tillbaka om 10 dagar om inte annat!

den tjugoförsta juni

Nu är jag hemma från jobb igen och jag ska snart börja packa inför imorgon. Jag ser framemot att få komma dit och bara ta det lugnt och umgås med Frida och Matt. Det kommer bli väldigt kul, det är jag säker på! Nä, nu måste jag börja packa! Puss och kram!

den tjugoförsta juni

Jag kan inte förstå att tiden har gått så fort! det är redan söndagen den 21/6 vilket betyder att om 24h så har jag och Frida checkat in våra väskor och är förhoppningsvis igenom säkerhetskontrollen på Kastrup. Så ja, imorgon åker vi till England för 10 dagars semester och shopping! Det kommer att bli jätteskönt även om jag kommer sakna min älskling väldigt mycket!

Idag så blir det att jag ska jobba 12 -15 sen ska jag hem och packa och träffa farmor och ringa runt och säga hejdå =P Nu ska jag ta och fixa till mig så jag inte ser ut som ett troll i huvudet! Vi hörs vid 16 - tiden igen, det lovar jag!

den tjugonde juni

Då var det midsommardagen och jag måste bara få säga att jag hade en väldigt trevlig midsommarafton. Det var trevligt sällskap, det var god mat så vad mer kan man begära? Förutom lite fint väder så klart!

Idag så ska jag jobba, vilket känns lite motvilligt men jag kan ju alltid hoppas på att det är 100 % OB. Jag kommer jobba 12 - 20 så det kommer vara ganska så dött här under dagen. Jag hoppas ni står ut! Vi hörs ikväll igen!

den nittonde juni


Då var det midsommarsfton och jag vill ju då självklart passa på att önska er en trevlig midsommarhelg med en bild på mig med en photoshopad midsommarkrans. Jag har ingen riktigt så jag fick göra vad jag kunde. Själv så ska jag och mitt hjärta hem till Frida och grilla och spela lite tv - spel om inte vädret är bra. Blir det bra så blir det llite poolparty också. Så där kommer vi spendera vår kväll.

Vad ska du göra nu på midsommar? Ska du äta den traditionella midsommarmaten eller göra som vi och tillexempel grilla eller äta annat istället?

den artonde juni


Jag tog ett tag innan idag och städade här hemma och då kom jag fram till att jag har otroligt mycket smycken. Dessa på bilden är inte äns hälften, detta är bara några av de smmyckena som antingen är silvriga, vita eller svarta. Så jag har en del. Jag tror inte ens att jag använt allt!
Har du också mycket smycken?

den artonde juni

Som ni kanske märker så kan jag ladda upp bilder nu. Det var älsklingen som kom på att jag kanske skulle ta och prova internet explorer istället för firefox och visst funkade det! Så bara för det så bjuder jag på en liten bild på mig från förrigår =)

den artonde juni

Igår så gjorde jag en jättegod smoothie och jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet till er.

En banan
Ca två nävar frysta hallon
Två frysta annanasringar (går säkert med färska också)
En fjärdedels galiamelon
En nektarin
Lite mjölk efter smak och tycke
Mixa och helt plötsligt har ni en underbar smoothie!
RSS 2.0