Hemmakväll

Ja, ikväll kommer det bli en myskväll hemma med älsklingen, datorn, en bra bok och lite levande ljus. Jag tycker det låter helt underbart.

Vad gillar du bäst, hemmakvällar eller utekvällar? Jag själv föredrar oftast en myskväll med min Tobias, men ibland är det väl klart att man vill gå ut också ^^

Lite att göra

Om typ en timme går bussen till jobb, känner inte för att jobba men ja, det är sånt man får ta. Annars finns det en hel del att göra på min lista de närmsta dagarna.

Vad ska ni hitta på?

Så trött så

Jag fattar inte hur man kan vara så trött som jag är just nu. Eller jo, det gör jag, jag har ju åkt skidor en hel dag. Men ändå! Jag skulle kunna somna här och nu. Det var iaf jättekul idag och om två veckor är det dags igen, på riktigt. Nu ska jag läsa lite bloggar och bara ta det lugnt hade jag tänkt.

Lalalala

Det är en hel del att göra i skolan nu asså. Men ja, så är det när man går en tuff linje. Jag fick reda på idag att jag behöver typ bara göra tre uppgifter på kursprovet i kemi samt bearbeta den sensate labben för att få MVG i slutbetyg, det känns sjukt skönt! Det lönar sig att slita ibland. Jag trodde verkligen inte jag låg så bra till! Nä, nu ska jag gå och göra något vettigt. Vi hörs sen igen eller imorgon!
Frida, imorgon ska vi åka skidor! ;)

Sovmorgon

Visst är det härligt med sovmorgon? Jag tycker det iaf. Då blir det lite mer tid till att mysa med älsklingen på morgonen. Men om ett litet tag ska jag gå och då är det slut på det roliga. Jag kanske hinner träffa syrran som är på väg hit. Det hade varit kul för det var längesen sist. Nu blev detta ett väldigt tråkigt inlägg känner jag, men ibland blir det så =P hihi min söta älskling bäddar sängen och leker perfektionist ;) Vilken kille jag har!

Cosmo

Nu har jag och min pojkvän precis suttit och läst det nya nummret av Cosmo, ja, Tobias läste den också, det brukar han göra med mina tjejtidningar den sötisen! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i en bok. Så vi hörs imorgon!

En liten paus

Det fick bli en liten paus i pluggandet men snart ska jag sätta fart med franskan. indirekta och direkta pronomen har jag prov på imorgon, låter skoj va? NOT!
Nu har pappa bokat min resa till England så får vi se om Fridas pappa också bokar någon gång snart ^^ Det kommer bli jättekul! Jag längtar redan trots att det är långt kvar. Älskling, tro inte att jag inte kommer sakna dej för det kommer jag, otroligt mycket! Jag älskar dej massor! ♥

Snart är resan bokad

Jupp, nu är snart resan till England bokad, hoppas jag. Pappa  fixar förhoppningsvis det i eftermiddag. Den 22 juni bär det av med Frida mot Torquay. Jag vet att det är långt tills dess men det är verkligen nått att se fram emot!

Mobilbloggning

Hmm, när kag försökte mobilblogga igår funkade det inte =/ Inte så kul för isåfall hade det varit betydligt fler än bara ett litet fjuttigt inlägg... Jag hade ingen tid att sitta framför datorn igår. Jag och älsk gick på stan efter skolan sen var det plugg som gällde när vi kom hem. Tråkigt! Idag är det iaf en kort skoldag, sen ska jag vara lite kreativ i eftermiddag ;)

Jag vill också!

Det ser så mysigt ut i sängen där min älskling ligger och sover. Jag vill också kunna ligga där hela dagen och mysa, men så lär det ju inte bli direkt. Det är en lång skoldag idag, jag slutar inte förrän 16. Så det lär ju inte bli så mycket uppdateringar fram tills dess ;) Önska mig lycka till på nyhetsanalysen idag!
RSS 2.0