den tjugoåttonde februari

Ville bara säga att jag älskar dig! Dig och bara dig mitt hjärta! Jag uppskattar precis allt du gör för mig. Tack för att du finns min ängel!

den tjugoåttonde februari

Det blev att jag stannar hemma från jobb idag. Jag är inte så mycket bättre än vad jag var igår... Det är jättetråkigt för det innebär att jag måste vara inne hela dagen när jag egentligen hade velat gå på stan och lite sånt... Jag får väl plugga matte, läsa och blogga istället. Låter som en kul lördag va? Om man bortser från det där första då. Vad ska du göra idag?

den tjugosjunde februari

Fy vad trött jag är! Jag vet knappt vad jag ska ta mig till! Jag är väldigt förkyld och det är inte så speciellt kul... Solen skiner och det är helt underbart ute förrutom att det blåser lite. Nä nu ska jag städa och fixa lite. Pussar!

den tjugosjunde februari


Okej, den blev väldigt suddig men jag hade inte tid att ta en bättre bild. Detta är iaf vad jag har på mig idag:
Gul blus från H&M
Vitt linne från GinaTricot
Jeans från KappAhl (tror jag)
Skor fån DinSko

den tjugosjunde februari

Jag vill bara påminna om att det pågår en tävling hos Matilda Hammar fram tills kl 15 idag =) Klicka på bilden så kommer ni dit =)

den tjugosjunde februari

Godmorgon mina vänner! Vet ni vad det är för dag idag? Jo, det är fredag!!! Vilket innebär att det snart är helg, efter 1,5 h i skolan. Jag känner verkligen för att städa och rensa ut i mitt rum, jag har hur mycket som helst som jag skulle kunna kasta, men jag måste nog plugga lite matte också. Vi får se om jag hinner båda men det bör ajg nog fixa, eller? Det enda jag inte ser fram emot i helgen det är jo jobb så klart. Hmm, 8h på lördag. Kul, NOT. Menmen så får det vara. Nu ska jag fixa till mig och så inför skolan.

den tjugosjätte februari

Ah, äntilgen hemma efter att ha varit hos syrran! Hon har ju tre ungar så men är helt slut när man kommer hem. Hon fick en spikmatta av sin sambo i födelsedagspresent igår. Jag provade den och det kändes sjukt läskigt måste jag säga! Men jag tror faktiskt det kanvara bra mot stress och så precis som min syrra påstår. Men ja, man får nog vänja sig först! Nu ska jag göra annat. Vi hörs sen igen!

den tjugosjätte februari

Nu ska jag iväg och luncha med Frida på stan! Vi hörs sen!

den tjugosjätte februari

Outfiten idag är den här =):

Kofta från GinaTricot
Tee från H&M
Jeans från Cheap Monday
Stövlar från DinSko
Bältet fick jag i julklap för nått år sedan =)

den tjugosjätte februari

Igår hade jag på mig detta:

Tunika från Vero Moda, Halsband från H&M
Kofta från GinaTricot
Strumpbyxor från H&M
Stövlar från Skopunkten

Jacka från isay
Halsduk vet jag inte
Vantarna tror jag kommer i från Lindex eller något sånt =)
RSS 2.0