Den trettionde december

Så, då har jag fixat till min design lite. Allt är inte klart, men det mesta. Jag blev ganska nöjd. Mer nöjd än med den förra. Ifall du inte ser skillnaden kan du tryvka på f5 =) Vilken gillar du bäst, denna eller den förra? =)

Den tjugonionde december

Jag tror jag får panik! Jag satt och höll på med en ny design till mig själv i Photoshop när det helt plötsligt avslutades och självklart hade jag inte sparat. Jag vet, det är lite mitt fel att jag inte hade sparat, men ändå! Jag hade inte hunnit jättelångt och jag kan lätt göra om det igen. Jag behöver kanske inte en ny design egentligen men jag känner att det är dags för en förändring här på min älskade blogg. Jag kanske upphäver mitt designstopp snart också, eller så försöker jag åtminstone göra några på jullovet =)

Hela dagen har jag varit hemma och tagit det lugnt så jag är ju tyvärr inte lika söt som på bilden för tillfället. Har inte tagit på mig mer än mina mjukiskläder ifag och jag har inte gått många steg från sängen. Men det är skönt ibland, det kan behövas. Jag vet inte om jag orkar påbörja designen igen nu. Hjärtat mitt sitter ändå och spelar så varför inte? Jag återkommer nog imorgon, Då ska det inhandlas nyårsmat och dricka =)

Den tjugoåttonde december

Jag behöver hjälp, er hjälp! Jag letar efter ett par nya, snygga hörlurar med bra ljud. Jag vill inte bara ha de vanliga som man ploppar in i öronen utan lnågra lite roligare. Men saken är den att jag inte vet ett skit om sådant. Hur är Urbanears, Skullcandy och iFrogz, vad skiljer dem åt? Help!

Förlåt älsklingar!...

0ae2c5407f45e5b8abf056cf04faa110.png

Förlåt älsklingar! Men mitt internet funkar inte. Jag hoppas att vi får rätt på det snart! Jag hoppas i alla fall att ni hade en trevlig julafton igår och jag önskar er en god fortsättning. Jag hade en väldigt trevlig julafton och idag ska vi åka hem till min pappa i lund. Vi hörs!

Den nittonde december

Igår var det entligen julavslutning  så nu kan min blogg komma igång ordentligt igen! Hoppas jag i alla fall! Idag ska jag jobba ett ganska så jobbigt pass. Jag börjar kl 14 och slutar kl 23. Jag är jättetrött redan så jag funderar på om jag ska ta en powernap innan jag sticker. Jag var på möte på jobb redan 08.30 imorse så ja, jag är lite död just nu. Det kommer bli riktigt skönt sen när pengarna kommer in på kontot i januari för jag jobbar ganska mycket nu. Nu ska jag inte uppehålla er med mitt tråkiga pladder! Ville bara säga att jag är tillbaka, typ!

Så har...

0-1c89f564f82f324624bbe9b7eb125aab.png

Så har fint är det när jag går till skolan just nu :) men lite kallt är det om fingrarna när jag skriver :)

Den trettonde december

I fredags var jag och Frida på maskerad med disney-tema, men jag fick ett litet undantag, så min figur är inte disney men ändå en filmkaraktär. Kan ni gissa vilka vi är?

 

Jag har upp över öronen mycket att göra! Men tack och lov så är det jullov efter fredagen! Vi kommer antagligen inte få något att göra hemma då för att våra lärare har bestämt sig för att vara riktigt snäll mot oss treor i år! Det låter härligt. Det blir nästan tre veckor jag kan ägna åt saker som jag tycker är kul, bland annat min kära blogg som har blivit ganska försummad nu på sista tiden. Jag hoppas verkligen att jag inte jobbar allt för mycket nu under jullovet för det orkar jag inte, jag behöver verkligen vila. Idag ska jag jobba iaf, från 12-18 och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra med lagom mycket att göra. Nu måste jag fixa till här lite innan jag ska sticka! Puss och kram!

Den sjätte december

En gammal bild

Idag så ska jag iväg och jobba. Jag hoppas verkligen att det blir en bra dag på jobb med inte allt för mycket att göra. Jag ska alldeles strax gå, om jag iunte ffår sluta tidigt så bör jag väl vara hemma runt 19 så kanske vi hörs då om jag inte mms-bloggar under dagen. Vi hörs sen!

Den femte december

En vacker solnedgång i somras

Det  är faktiskt lite så det känns just nu, som en vacker solnedgång. Jag har så sjukt mycket att göra i skolan men ändå så försöker jag hinna med det som är kul också, tvärr misslyckes jag lite på den fronten. Men just nu så håller solen på att gå ner, allt det där jobbiga är snart över för då är det jullov, när solen har gått ner lägger sig tystnaden över än och man kan slappna av. Jag längtar tills jullovet även ifall det innebär att jag mäste kämpa som ett djur innan dess, jag längtar tills allt är lugnt och tyst, och frid och fröjd. Julstämningen finns fortfarande kvar och det känns jättehärligt. Jag är glad att jag tog mig tid att skriva detta inlägg för jag känner mig lycklig, ett litet rus inom mig. ♥
RSS 2.0