den trettioförsta augusti

En bild från härliga Portugal förra året

Godmorgon på er snyggingar! Då var det måndag igen och dags för en ny skolvecka. Jag känner mig faktiskt otroligt peppad och det är ju härligt. Det är dags för nya tag, inte bara i skolan utan här på bloggen med. Det kommer att komma en förändring snart, inte bara när det gäller en massa fler uppdateringar utan kanske  så kommer det också att komma upp en helt ny design. Hur låter det? Jag kommer också uppdatera sidan där jag har mina regler för bloggdesigner, det kommer tillkomma lite nytt, men det tar vi senare i veckan. Ja, det var väl det jag hade att säga just nu så nu måste jag fixa till mig inför skoldagen. Vi hörs!

den trettionde augusti

Gårdagen var otroligt rolig! Jag och mitt hjärta tog tåget ner till Lund där pappa och Annkatrin hämtade oss med bil sen åkte vi vidare till Köpenhamn och Bakken där vi mötte upp Annkarins dotter med man och barn. Där var vi hela dagen och det var verkligen jätteskoj. Även om vi fick åka en hel del barn karuseller så var det en bra dag ändå. Senare på kvällen så åt vi på en fin restaurang med otroligt god mat! Sen tog vi tåget och sedan båten hem därifrån. Vi var väl hemma vid 22.30 och idag skulle jag upp 06.30 för att jobba, snacka om att jag känner mig tött nu. Jag ska ta bussen om ett litet tag så jobbar jag till 17, jag kan nog behöva sova lite när jag kommer hem! Nä, nu ska jag förbereda mig inför jobb! Vi hörs!

den tjugoåttonde augusti


On the top of Dartmoore

Jaha, då var det fredag och ledig är jag! Det är jätteskönt kan jag tala om! Nu på dagen ska jag och Tobias fixa lite saker, en film, mat och lite annat som ska med hem till Frida ikväll. Vi ska vara där och laga lite mat sen ska vi kolla på en film och lite så sen sticker vi nog ut lite senare ikväll. Det ska bli väldigt skoj tycker jag! Jag ser framemot det faktiskt, att få umgås med de två bästa!

den tjugosjunde augusti


Igår så gjorde jag klart ytterligare en design, jag blev själv väldigt nöjd med headern. Vad tycker du?
Klicka på bilden för att komma till Serenas blogg och se designen i sin helhet!

Godmorgon snyggingar! Jag vaknade för itne så längesen så snart så ska jag klä på mig och fixa mig inför dagen som komma skall. Jag går bara i skolan i två timmar idag och tur är väl det! Egentligen skulle jag gått till 14.30 och sen skulle jag varit hos tandläkaren kl 15.30 och sen på jobb 18.00, det hade blivit en aning stressigt om man säger så efter som att jobb ligger på andra sidan stan från tandläkaren. Men nu har jag gott om tid istället, vilket känns ganska skönt, så hinner jag äta innan jobb också. Nu ska jag sätta lite fart  här!

den tjugosjätte augusti


Min katt är alltbra söt ibland!

Okej, jag vet, det var väldigt tomt här igår, men sanningen att säga så hann jag inte. Jag slutade skolan kl 16 sen så gick jag och klippte mig, efter det var jag och älsklingen hemma hos mig ett tag innan vi gick ut på stan en runda och vi var inte hemma förrän vid 20 och då kollade vi på tv. Så ja, jag hann inte riktigt med att blogga igår, men det kan man ju inte göra altid. Idag så är det skolan igen, vilket känns okej, det är en lång dag precis som de två senaste dagarna, men nu är det på tiden att jag fixar till mig så jag kan bli klar någon gång. Jag måste ju äta frukost också!

den tjugofjärde augusti


Det blev sushi idag och det var så gott! Jag och älsklingenhar precis ätit middag hemma hos hans mamma, det blev potatisgratäng och kött till det. Nu borde jag verkligen plugga lite matte, har läxa till imorgon, så ja,nu har skolanverkligen kommit igång å allvar! Jag hade min första lektion i datorkunskap idag och ifall jag klarade det diagnostiska testet vi gjorde idag bra så kan jag bara göra slutprovet och sedan behöver jag inte läsa kursen, det hade varit ganska så skönt =)

den tjugofjärde augusti

Jag är inne på Ronnys användare så jag har tyvärr inga bilder här.
Idag tar ju skolan fart på allvar igen och det känns väl ok. Jag börjar 09.40 idag och sen slutar jag 16.00. Jag var precis inne och kollade matlistan för denna veckan (vi äter på restauranger varje dag) och till min glädje såg jag att vi har fått en ny restaurang, en sushirestaurang! Det kommer jag ju att leva på i år haha! Nu så måste jag faktiskt fixa till mig, men vi hörs under dagen!

den tjugotredje augusti


Är vi inte söta?

Det är jobb som gäller idag igen och det känns inte helt bra. Det är bara 4h men det känns som att de timmarna går sakta framåt. När jag kommer hem så ska jag nog bara sitta framför datorn, göra lite bloggdesigner, läsa lite och ta det lugnt innan skolan börjar på allvar imorgon. Inatt kommer jag att sova helt ensam och det känns faktiskt lite konstigt, det kommer kännas så tomt i sängen bredvid mig, men det löser sig säkert på bästa sätt. Nu ska jag fixa det sista här hemma innan jag ger mig av.

den tjugoandra augusti


När jag satt på bussen på väg hem från jobb nu innan idag så spelades denna låten på min ipod och jag tyckeer verkligen den är jättebra, speciellt texten.

den tjugoförsta augusti

Så Idag har man alltså börjat skolan igen efter ett lång härligt sommarlov. Ett sommarlov som bara har rusat iväg men som ändå känns evigheter långt. Det känns ändå härligt att vara tillbaka i rutinerna och veta att allt kommer bli som vanligt igen nu till hösten. Nästa vecka så åker våra kära små tvåor iväg på en excursion till Vemmentorp, vilket bara lämnar oss med en lärare kvar på skolan och det är allas vår mattelärare. Så hej matte d, nu kör vi igen!
Idag efter skolan så blev det en sväng på stan med tjejerna, några skule ha lite skolmaterial och så. Sen har jag bara varit hemma och läst och tagit det lugnt och så. Nu ska jag fixa lite lyrics till låtarna på min ipod =)
RSS 2.0