den trettionde april

Då var det valborg igen! Hehe, det känns iaf otroligt skönt att vara ledig imorgon! Ikväll är väl en sådan kväll då de flesta drar ut och festar någonstans. Jag och min älskling kommer nog bara gå en runda på tivolit sen kommer vi inte göra så mycket tror jag. Men det kan vara skönt det med. Valborg är ju faktiskt ganska överskattat eller vad säger ni? Vad ska ni göra idag? Ha en skön hemmakväll, eller vara ute?

den tjugonionde april


Jag fick ett ryck innan idag och målade en liten tavla. Vad tycks?

den tjugonionde april


Visst var vi söta igår när vi använde mudmasken som förövrigt verkligen luktade choklad?

Just nu sitter vi och dricker varsin smoothie som jag nyss gjorde, mmm, det är bara så gott! Men erkänn är vi inte bara för söta? Hihi ^^

den tjugonionde aprilIdag har jag på mig en t-shirt från BikBok, en kjol från Koola Anna, strumpbyxor från H&M, Skor från Catwalk Stockholm och ett gammalt bälte jag fått av min farmor.

den tjugonionde april

Det är så skönt med sovmorgon! Jag börjar kvart i tio och nu innan dess ska jag fixa till mig och sen ska jag försöka hinna plugga lite matte. Idag ska jag annars:
♣ Gå i skolan till 13.35
♥ Mysa med min älskling
♦ Plugga matte ifall jag inte hinner det nu
♣ Dansa
♥ Läsa
Vad ska du göra idag?

den tjugoåttonde april

Nu kommer lite bilder på mina senate inköp =)
Jag blev så nyfiken när jag såg denna så den tänker jag inviga ikväll =)

den tjugoåttonde april

Är det bara vi här i Helsingborg som har haft det fantastiskt varmt idag? Imorse när jag gick hemmifrån så var det faktiskt lite kyligt så jag tog på mig ett par jeans och en jeansjacka ovanpå tröjan, men det skulle jag inte ha gjort för fy vad varmt det blev sen!
Vi hittade inget till Anna på Väla så jag fick skynda mig ner i stan för att hinna luncha med Ida, det var lika kul som alltid. Efter det gick jag och älskling på stan där jag fick allting inhandlat till Anna (jag fick den uppgiften när jag lämnade Väla). Efter en powernap blev jag lite pigg igen och blev duktig och gjorde opponeringen på Markus arbete. Någon matte blir det inte idag... Jag ska ta bilder på mina senaste inköp nu snart så ni får se det, har ju varit usel på det den senaste tiden! Vi hörs snart igen!

den tjugoåttonde april

 

0-46b3f609b454af1de3be84c19d8a20fd.png

 

Det är ju faktiskt lite frustrerande att man kan se hem när man gör prov... Haha!

den tjugoåttonde april

Är det fler än jag som har det nationella i engelska b? Jag antar det. Idag är det writing som står på schemat, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Jag måste fixa till mig nu så att jag är där i god tid innan. Annars ska jag göra följande idag:
♣ Göra provet
♥ Väla med Frida och Cammy
♦ Luncha med Ida

♣ Kanske ett HELGE möte (Helsingborgs/Höganäs gemensamma elevråd, det är inte klokt vilken elevrådsnörd jag blivit sen årsmötet i Uppsala)
♥ Hem och käka
♦ Läsa
♣ Plugga matte
♥ Kolla Ugly Betty
Vad ska du göra idag?

Lycka till alla som gör nationellt i engelska idag!

den tjugosjunde april

Nu har jag håla fram till 12.45. Jag väntar på att Frida ska sluta så vi kan gå och äta. Under tiden hade jag tänkt att jag skulle fixa Fannys design så jag blir klar med den någongång. Jag vet att det tar ett tag att få sina designer nu förtiden, men jag har mycket annat att göra. Jag gör det iaf så fort jag kan =)
RSS 2.0